A tebi ne ide bas od ruke quotesouthernstar wrote:Ali i tebi ide gramatika od ruke.dzipalo_junuz wrote:Ma najludisu ovi TimMyevci nema sta, hem inteligentni, plus sve fina gradska raja iz Hadzica, Breze, Hrasnicesad pa sad ti parolu provale
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dzipalo_junuz
#476 Re: FK Željezničar
-
The 51st State
#477 Re: FK Željezničar
Sramota grada, esnafski amateri...
-
LSD
#478 Re: FK Željezničar
Ko toThe 51st State wrote:Sramota grada, esnafski amateri...
-
The 51st State
#479 Re: FK Željezničar
o dje si dezurni, ne mislim na metalac, saobracajac, milicioner...LSD wrote:Ko toThe 51st State wrote:Sramota grada, esnafski amateri...
-
LSD
#480 Re: FK Željezničar
Dje si dežurni ložionicaruThe 51st State wrote:o dje si dezurni, ne mislim na metalac, saobracajac, milicioner...LSD wrote:Ko toThe 51st State wrote:Sramota grada, esnafski amateri...
-
elSaik
#481 Re: FK Željezničar
Na ovoj stranici, odnos Manijaka i drugih po broju komentara 5:8.
Ne, ne, oni nemaju komplekse... kakviiiii.
Jeste li svi fino prostrudirali poziciju Želje na tabeli? Naravno da jeste, pa valja po tome odrediti uspješnost sezone, zar ne? Biti ispred velikog Želje je prioritetni cilj svake sezone, ovo ostalo ako šta bude bude. 
Ne, ne, oni nemaju komplekse... kakviiiii.
-
pOZz
#482 Re: FK Željezničar
Veoma je teško biti ispred Želje

-
cunga lunga
#483 Re: FK Željezničar
hahaha...to je bas poduhvatpOZz wrote:Veoma je teško biti ispred Želje![]()
![]()
![]()
![]()
- PasHon1
#484 Re: FK Željezničar
Vi ste nam bash zanimljivi,ja nista drugo ne radim,samo cekam komentar manijaka pa da mu odgovorimelSaik wrote:Na ovoj stranici, odnos Manijaka i drugih po broju komentara 5:8.![]()
Ne, ne, oni nemaju komplekse... kakviiiii.Jeste li svi fino prostrudirali poziciju Želje na tabeli? Naravno da jeste, pa valja po tome odrediti uspješnost sezone, zar ne? Biti ispred velikog Želje je prioritetni cilj svake sezone, ovo ostalo ako šta bude bude.
Mora vam se reci koja rijec,kad znate da pisete tako glup komentar,bash kao ti u ovom postu!
Nama da je cilj samo biti ispred vas,mi bi napustili PL,pa nije zanimljivo
-
elSaik
#485 Re: FK Željezničar
Čekaš komentar Manijaka na temi o Želji...PasHon1 wrote:Vi ste nam bash zanimljivi,ja nista drugo ne radim,samo cekam komentar manijaka pa da mu odgovorimelSaik wrote:Na ovoj stranici, odnos Manijaka i drugih po broju komentara 5:8.![]()
Ne, ne, oni nemaju komplekse... kakviiiii.Jeste li svi fino prostrudirali poziciju Želje na tabeli? Naravno da jeste, pa valja po tome odrediti uspješnost sezone, zar ne? Biti ispred velikog Želje je prioritetni cilj svake sezone, ovo ostalo ako šta bude bude.
![]()
Mora vam se reci koja rijec,kad znate da pisete tako glup komentar,bash kao ti u ovom postu!
Nama da je cilj samo biti ispred vas,mi bi napustili PL,pa nije zanimljivo
- slucajan
#487 Re: FK Željezničar
jebesh ligu u kojoj je zadnji tim na tabeli (7 bodova), bolji u medjusobnom duelu od VELIKOG zelje
da niste zalosni, bili bi simpaticni...
ali jbg... vas samo titula interesuje... jel' jos uvijek tako? jer su vam jednake sanse danas, kao i u avgustu 2007.
ali jbg... vas samo titula interesuje... jel' jos uvijek tako? jer su vam jednake sanse danas, kao i u avgustu 2007.
-
Chairman
#488 Re: FK Željezničar
Dajte bar malo realosti u komentarima Pitari! Zeljo je prvo kolo igrao sa Zepcem,i ko god da je tada igrao s njima zijanio bi.Zasto? Zato sto je Zepce u prvom kolu jos imalo nade da opstane.Kasnije se vise nisu ni trudili.Da jesu razlika izmedju prvog i zadnjeg bi bila i manja od 15 bodova:)slucajan wrote:jebesh ligu u kojoj je zadnji tim na tabeli (7 bodova), bolji u medjusobnom duelu od VELIKOG zelje![]()
- slucajan
#489 Re: FK Željezničar
Chairman wrote:Dajte bar malo realosti u komentarima Pitari! Zeljo je prvo kolo igrao sa Zepcem,i ko god da je tada igrao s njima zijanio bi.Zasto? Zato sto je Zepce u prvom kolu jos imalo nade da opstane.Kasnije se vise nisu ni trudili.Da jesu razlika izmedju prvog i zadnjeg bi bila i manja od 15 bodova:)slucajan wrote:jebesh ligu u kojoj je zadnji tim na tabeli (7 bodova), bolji u medjusobnom duelu od VELIKOG zelje![]()
ako zaista tako mislis ti nisi zalostan, ti si simpatican
po tvom misljenju, njihov cilj ove sezone je bio pobijediti Zelju, pa skinuti gace odmah u 3. kolu
sta reci... ova tvoj post je klasicna definicija navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa.
-
LSD
#490 Re: FK Željezničar
HahChairman wrote:Dajte bar malo realosti u komentarima Pitari! Zeljo je prvo kolo igrao sa Zepcem,i ko god da je tada igrao s njima zijanio bi.Zasto? Zato sto je Zepce u prvom kolu jos imalo nade da opstane.Kasnije se vise nisu ni trudili.Da jesu razlika izmedju prvog i zadnjeg bi bila i manja od 15 bodova:)slucajan wrote:jebesh ligu u kojoj je zadnji tim na tabeli (7 bodova), bolji u medjusobnom duelu od VELIKOG zelje![]()
-
pOZz
#491 Re: FK Željezničar
A vidi fakat
Kako sve znaju 

- edin_Basket
#492 Re: FK Željezničar
joj sto su mi ludi ovi kitari, pobijedili i oni nekog pa malo slave, dobro je odbranise titulu sa petog mjesta, ne sekirajte se, uvest ce i vama struju, vodu, grijanje...kad rudar ugljevik bude igro u ligi prvaka, aj zdra
'o
-
emigracija
#493 Re: FK Željezničar
a sta vi imate od ovoga...cestitam postajete stabilan bh prvoligas jos malo pa mozda i u evropi zaigrate, a za kakav pehar bogami moracete se nacekatiedin_Basket wrote:joj sto su mi ludi ovi kitari, pobijedili i oni nekog pa malo slave, dobro je odbranise titulu sa petog mjesta, ne sekirajte se, uvest ce i vama struju, vodu, grijanje...kad rudar ugljevik bude igro u ligi prvaka, aj zdra'o
- Vaso
#494 Re: FK Željezničar
spanite nam
a vi podrzajite upravu koja jos nije ispaltila ni premije od evropskih nastupa, pa onda igraci,i bosi i gladni stupaju u strajk. plus ih struja drma prilikom tusiraanja, hladnom vodom.
vijecnik ih kupi za saku oraha da mu skandiraju i lizu dupe. prodane duse i ništari.
mali ste vi jos.
a vi podrzajite upravu koja jos nije ispaltila ni premije od evropskih nastupa, pa onda igraci,i bosi i gladni stupaju u strajk. plus ih struja drma prilikom tusiraanja, hladnom vodom.
vijecnik ih kupi za saku oraha da mu skandiraju i lizu dupe. prodane duse i ništari.
mali ste vi jos.
-
emigracija
#495 Re: FK Željezničar
Fazlija, jebiga prijatelju ali....nepismen si. Pokusaj jos jednom, mozes ti to mnogo bolje siguran sam 
-
pOZz
#496 Re: FK Željezničar
I ti sve znaš ?Vaso wrote:spanite nam![]()
mali ste vi jos.

-
LSD
#497 Re: FK Željezničar
Fazlija,pusti ih nek pišu...nemaju oni o kome drugom pisati nego o Želji
..jbg,shvati ih malo...nece pisati valjda o Travniku ili Ugljeviku,pa jel tako..treba biti realan malo
...ko ce o kome,nego sin o babuki...znaš i sam kako to ide 
- PasHon1
#498 Re: FK Željezničar
Evo ja doso sa slavlja!elSaik wrote:Čekaš komentar Manijaka na temi o Želji...PasHon1 wrote:Vi ste nam bash zanimljivi,ja nista drugo ne radim,samo cekam komentar manijaka pa da mu odgovorimelSaik wrote:Na ovoj stranici, odnos Manijaka i drugih po broju komentara 5:8.![]()
![]()
Nama da je cilj samo biti ispred vas,mi bi napustili PL,pa nije zanimljivoPa s obzirom na brojnost pitara i njihovih komentara na ovoj temi i treba se čekati komentar Manijaka. I ne brini se ti o mojim glupim komentarima, idi proslavi sa rajom što imate 3 boda više od Želje.
Nisam imao namjeru da postujem na ovoj temi,ali sta ces...
-
elSaik
#499 Re: FK Željezničar
Pa pobogu, nismo mi došli na vašu temu da se hvalimo već vi na našu da omalovažate našu poziciju iako dobro znate da da je ostalo još jedno kolo da bismo mi bili ispred vas. Da apsurd bude veći, ne samo da nas u prvenstvu niste pobijedili, već ste i ispali iz Kupa od nas... tako malih...emigracija wrote:a sta vi imate od ovoga...cestitam postajete stabilan bh prvoligas jos malo pa mozda i u evropi zaigrate, a za kakav pehar bogami moracete se nacekatiedin_Basket wrote:joj sto su mi ludi ovi kitari, pobijedili i oni nekog pa malo slave, dobro je odbranise titulu sa petog mjesta, ne sekirajte se, uvest ce i vama struju, vodu, grijanje...kad rudar ugljevik bude igro u ligi prvaka, aj zdra'o
- Chopper_Horrace
#500 Re: FK Željezničar
da hoce nama onaj trafo popraviti oko kojeg je cijela zezancija za reflektore...edin_Basket wrote:joj sto su mi ludi ovi kitari, pobijedili i oni nekog pa malo slave, dobro je odbranise titulu sa petog mjesta, ne sekirajte se, uvest ce i vama struju, vodu, grijanje...kad rudar ugljevik bude igro u ligi prvaka, aj zdra'o
kad smo vec kod rasvjete, nisam mogao vjerovati, kad sam na uzvratnoj tekmi polufinla Kupa BiH, usao u wc na jugu i vidio da sijalica svijetli...