sulesavic wrote:Nije pjevač i nije žemska...taxi_driver wrote:a ko je pobjedio?
znaci mali iz sdp-a.mada sam pristalica sdp-a,mali me nije nesto odusevio.barem koliko sam ja gledao.
Moderator: anex
sulesavic wrote:Nije pjevač i nije žemska...taxi_driver wrote:a ko je pobjedio?
Ne znam, pravo da ti ka¾em, ni ko je uèestvovao... Okren'o sam kanal na 30 sekundi u trenutku kad se prostorijom orilo proðoh Bosnom kroz gradove...taxi_driver wrote:
znaci mali iz sdp-a.mada sam pristalica sdp-a,mali me nije nesto odusevio.barem koliko sam ja gledao.
jos jedan guzonjin sin, poslije guzonjine (tajkunske) kceri emine. jos jedan shupljikant i ublehas. prognoziram pobjedu, osim ako ga zvonko maric ne poderesulesavic wrote:Deen sljedeće hePte međ takmičarima...
zaboravio si napomenuti da je i ex-avazova zvjezda, novokomponovani musliman, kockar i lopov, s.tokic bio najlosiji u piramidi. ponovili se sejfi izborni rezultatiradeljas wrote:jos jedan guzonjin sin, poslije guzonjine (tajkunske) kceri emine. jos jedan shupljikant i ublehas. prognoziram pobjedu, osim ako ga zvonko maric ne poderesulesavic wrote:Deen sljedeće hePte međ takmičarima...narod voli one koji ih kradu i tlace, a posebno njihovu djecu. by the way bi mi drago sinoc sto samouvjereni, najpozeljniji nezenja, sveznalica, zvijezda avaza, maneken, glumac, manager, bivsi neuspjesni kosarkas, sda poslanik, ne pobjedi. ne mogu da vjerujem da omiljeni likovi fahrudina radoncica mogu da izgube. ako deen ne pobjedi povjerovacu da avaz ipak ne dominira nad ovom nasom jadnom javnoscu.
kol'ko ja pratim nase zutilo, ovaj je vec odavno "objesen"radeljas wrote:jos jedan guzonjin sin, poslije guzonjine (tajkunske) kceri emine. jos jedan shupljikant i ublehas. prognoziram pobjedu, osim ako ga zvonko maric ne poderesulesavic wrote:Deen sljedeće hePte međ takmičarima...narod voli one koji ih kradu i tlace, a posebno njihovu djecu. by the way bi mi drago sinoc sto samouvjereni, najpozeljniji nezenja, sveznalica, zvijezda avaza, maneken, glumac, manager, bivsi neuspjesni kosarkas, sda poslanik, ne pobjedi. ne mogu da vjerujem da omiljeni likovi fahrudina radoncica mogu da izgube. ako deen ne pobjedi povjerovacu da avaz ipak ne dominira nad ovom nasom jadnom javnoscu.
Nije Krcko...sulesavic wrote:Sjeæam se...skojotovski wrote:evo nacuh da je treci onaj "Krcko" iz Banja Luke. nekada vodio kviz Upitnik...
kao sto mozes da se uvjeris subotom u 19, 1000% si u krivu.anamo 'vamo wrote:nije sve u izgledu, treba imati nesto i u glavi, a medzida je hodajuca enciklopedija i mislim da ce se dobro snaci. nego, u ovom zecu lezi jos jedan grm! ukoliko medzida zaista bude radila piramidu, to znaci da vise nema Centralnog dnevnika na Hayatu! 1.000%!daduli_sa wrote:Da, provjerena informacija iz Sivog doma, izabrana je Buljubasicka...ninja-san wrote:Evo navodno su nasli neku Medzidu Buljubasic, ime mi je poznato, samo ne mogu da skontam ko je ta osoba. ..Niđe veze....
Radila prije na staroj BHT; napustila i otisla da radi za SFF, onda bila novinar u Senadovom Centralnom... i eto je sad ponovo na novoj BHTV.
Pokusao da pronadjem sliku, ali nisam uspio.
Samo naidjoh na interesantnu njenu izjavu:
"U proljeće prošle godine (2001) je napustila TVBiH, znajući šta neće: raditi u sputavajućem okružju."
Interesantno i ... mislim veliki promasaj ako zaista i ostane ona kao prvi izbor.
a o kome se radiradeljas wrote:jos jedan guzonjin sin, poslije guzonjine (tajkunske) kceri emine. jos jedan shupljikant i ublehas. prognoziram pobjedu, osim ako ga zvonko maric ne poderesulesavic wrote:Deen sljedeće hePte međ takmičarima...narod voli one koji ih kradu i tlace, a posebno njihovu djecu. by the way bi mi drago sinoc sto samouvjereni, najpozeljniji nezenja, sveznalica, zvijezda avaza, maneken, glumac, manager, bivsi neuspjesni kosarkas, sda poslanik, ne pobjedi. ne mogu da vjerujem da omiljeni likovi fahrudina radoncica mogu da izgube. ako deen ne pobjedi povjerovacu da avaz ipak ne dominira nad ovom nasom jadnom javnoscu.