Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exliberal-ex wrote:
ma niko nekaze da sarajevo ima tu malu prednost al realno gledajuci 90 % ljudi to nekoristi dal zbog ljenosti dal zbog nemastine...nemojmo se lagat, imam familiju dole i saljem im pare, da im nesaljem ko zna sta bi bilo sa njima
prestanite im slat nek se napokon obracunaju sa ovim što nas jebu 20 i kusur godina
dok god im vi šeljete niko kurcom mrdnut nece
Penzioneri muha, nesaljem balavurdij ili nekom ko nemoze da radi
Nezajebaji ni ti
pardoniram
znam ih koji su od brda odvaljeni--lelemudaju i cekaju kad ce im doznaka doc--a doznake redovno stižu na ovakve i slicne sam mislio
Trojica jarana mi prodaju stanove koje su naslijedili od roditelja, tadasnji gastarbajteri kupovali nasumice, sad belaj prodaji to kako znas - 125 kvadrata na tristo metara od nekakve vjecne vatre (nemam blage gdje to) Muha zainteresovan da proslijedim?
moonca wrote:
Mozda onda budem imala srece oko prodaje.
Moguce , misle dobra investicija , nema poreza na kucu osim -rezija.
Meni to nije dovoljan razlog.
vec sam se zainteresovo--javni kad središ papire
Hoces znaci .
Kaze mi prijateljica -kvadrat manjeg stana skuplji nego li vecih?
512MB wrote:Trojica jarana mi prodaju stanove koje su naslijedili od roditelja, tadasnji gastarbajteri kupovali nasumice, sad belaj prodaji to kako znas - 125 kvadrata na tristo metara od nekakve vjecne vatre (nemam blage gdje to) Muha zainteresovan da proslijedim?
velkacko--60-70maksimalno
nisam ja vani bio da imam tu lovu to ja za sina-proda svoj-doplati i kupi veci
512MB wrote:Trojica jarana mi prodaju stanove koje su naslijedili od roditelja, tadasnji gastarbajteri kupovali nasumice, sad belaj prodaji to kako znas - 125 kvadrata na tristo metara od nekakve vjecne vatre (nemam blage gdje to) Muha zainteresovan da proslijedim?
eto Havane--njemu ponudi
Ma Havana je kolko vidim samo zainteresovan za Peljesac
eto Havane--njemu ponudi
Ma Havana je kolko vidim samo zainteresovan za Peljesac
penzionerske dane da provede na Pelješcu--tamo odavno kucu ima
Znam ja gdje je vjecna vatra.Rado kupujem stanove u ovoj vukojebini oko vjecne vatre.Ako su im teret,ima budala sto to kupuju.U vukojebini.Nadam se da je cijena srazmjerna lokaciji.Jos vatra gori povazdan.Mozes se zapalit.To mora bit jeftino.Molim pp.
HAVANA wrote:Znam ja gdje je vjecna vatra.Rado kupujem stanove u ovoj vukojebini oko vjecne vatre.Ako su im teret,ima budala sto to kupuju.U vukojebini.Nadam se da je cijena srazmjerna lokaciji.Jos vatra gori povazdan.Mozes se zapalit.To mora bit jeftino.Molim pp.
HAVANA wrote:Znam ja gdje je vjecna vatra.Rado kupujem stanove u ovoj vukojebini oko vjecne vatre.Ako su im teret,ima budala sto to kupuju.U vukojebini.Nadam se da je cijena srazmjerna lokaciji.Jos vatra gori povazdan.Mozes se zapalit.To mora bit jeftino.Molim pp.
imal dje mene tuJ
ja te preporucih
Posto su to austrougarski stanovi,zapusteni...slobodno dodji da rusimo,vadimo sutu i grede iz poda.Neprocjenjiv osjecaj.Kupicu nam salame i koju klipacu.Pjevacemo halida.Dok udaramo majzlom i cekicem.