Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#476 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Wewo nebih ja dalje raspravljao ..... sve 5 drug :thumbup:
djevojka bez imena

#478 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by djevojka bez imena »

ja ovo shvatam kao poziv da nabavim cupavca ovog jedng, na vrijeme, nek se odomaci do moje 30. :lol:
mad_max_ba

#479 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote:
ja ovo shvatam kao poziv da nabavim cupavca ovog jedng, na vrijeme, nek se odomaci do moje 30. :lol:
Svega u Božjoj bašči, samo treba naći a ne čekati da te nađe........
zforumas

#480 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by zforumas »

djevojka bez imena wrote:
ti bi macora odmah :razz:
edo_79

#481 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Image

Dva truta odmaraju .... buraz i klempo crni .... jel to ode u mrak neš nać da si 'šen'ca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prog321

#482 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by prog321 »

1.)Ostvarena = ima platu oko 1200 kermi.
2.) Visokoobrazovana = Bachelor na politologiji. Zijev, zijev.
3.)Samouvjerena, pametna = Muskarci bulje u dojke dok prica i zamisljaju baljenje oko mema dok samouvjereno misli da je slusaju jer je pametna.
4.)Zna sta hoce, = Mit. Zena nikad ne zna sta hoce.
5.) Zadovoljna sa sobom = Isto Mit. Prvi korak na vagu i prolom oblaka.

:-D
edo_79

#483 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

prog321 wrote:1.)Ostvarena = ima platu oko 1200 kermi.
2.) Visokoobrazovana = Bachelor na politologiji. Zijev, zijev.
3.)Samouvjerena, pametna = Muskarci bulje u dojke dok prica i zamisljaju baljenje oko mema dok samouvjereno misli da je slusaju jer je pametna.
4.)Zna sta hoce, = Mit. Zena nikad ne zna sta hoce.
5.) Zadovoljna sa sobom = Isto Mit. Prvi korak na vagu i prolom oblaka.

:-D
Imaš od Ede pivu i mezu jarane za ovo ..... AFERIM!
zforumas

#484 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by zforumas »

kad wewa dodje najebali ste obojica :mrgreen:
wewa

#485 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by wewa »

meni je ovakvih iskreno zao... k'o Mujo u vicu kad vozi autoputem u suprotnom smjeru, pa mu svi krivi osim njega samog.
edo_79

#486 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

wewa wrote:meni je ovakvih iskreno zao... k'o Mujo u vicu kad vozi autoputem u suprotnom smjeru, pa mu svi krivi osim njega samog.
Nemoj ti mene žalit molim te .... tebi su djeca i porodica malograđanština, šta ćeš ti sa malograđaninom raspravljat ha ya?
Tebi tvoje meni moje, sloboda mišljenja bog dao, i svi zadovoljni jel tako? :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#487 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by ultima_palabra »

Meščini da wewa ima jal dvoje, jal troje djece.
wewa

#488 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by wewa »

edo_79 wrote:
wewa wrote:meni je ovakvih iskreno zao... k'o Mujo u vicu kad vozi autoputem u suprotnom smjeru, pa mu svi krivi osim njega samog.
Nemoj ti mene žalit molim te .... tebi su djeca i porodica malograđanština, šta ćeš ti sa malograđaninom raspravljat ha ya?
Tebi tvoje meni moje, sloboda mišljenja bog dao, i svi zadovoljni jel tako? :thumbup: :bih:
edo, za pocetak citaj s razumijevanjem. :thumbup:

ja sam majka troje djece, visokoobrazovana, imam preko 30 :D , feministkinja sam, radim na dobro placenom poslu, udata sam, zadovoljna postignutim, ne smatram se malogradjankom iako zivim u kasabi koja je nekad bila grad.

i ne, ne zelim raspravljati s tobom, i da, iskreno mi je zao sto dosad nisi pronasao partnericu po svojoj mjeri. nadam se da hoces.
Tomahawk11
Globalni moderator

#489 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

Nije samo na forumu, nego i uzivo....zanimljiv je taj fenomen nerazumjevanja ucesnika bilo kakve rasprave.
Isto da imas grupu ljudi, a svaki od njih prica jezikom koji ostali ne razumiju.
Nema pitanja, podpitanja, zasto to tako, jesi li mislio ovako...jok, samo mrtva tvrdnja, tako ti je, pa se ti pushi :oops:
djevojka bez imena

#490 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by djevojka bez imena »

Meni nije, iako se primjeti da zbog neceg pati.
wewa

#491 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by wewa »

Tomahawk11 wrote:Nije samo na forumu, nego i uzivo....zanimljiv je taj fenomen nerazumjevanja ucesnika bilo kakve rasprave.
Isto da imas grupu ljudi, a svaki od njih prica jezikom koji ostali ne razumiju.
Nema pitanja, podpitanja, zasto to tako, jesi li mislio ovako...jok, samo mrtva tvrdnja, tako ti je, pa se ti pushi :oops:
za argumentovano raspravljanje potrebna je dobra volja i sirina pogleda, zelja da se nauci nesto o sagovorniku i njegovim/njenim stavovima, svijest da vlastiti stavovi nisu bogomdani ni nuzno ispravni.

a to se obicno stice zivotnim iskustvom i/ili obrazovanjem - nazalost, ne nuzno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#492 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

wewa wrote:
Tomahawk11 wrote:Nije samo na forumu, nego i uzivo....zanimljiv je taj fenomen nerazumjevanja ucesnika bilo kakve rasprave.
za argumentovano raspravljanje potrebna je dobra volja i sirina pogleda, zelja da se nauci nesto o sagovorniku i njegovim/njenim stavovima, svijest da vlastiti stavovi nisu bogomdani ni nuzno ispravni.

a to se obicno stice zivotnim iskustvom i/ili obrazovanjem - nazalost, ne nuzno.
Neki to iskustvo nikad ne steknu....jednostavno, dodju do tacke svog intelektualnog razvoja i ne maknu dalje.
Prvi dio - da :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#493 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Chmoljo »

niko ne dolazi na forum da vodi raspravu, a kamoli dijalog. ovdje se samo ubjeđuje u svoje stajalište. ako ga ubiješ argumentima, ha čuj, on će opet iskopati svoje "alternative facts"... i opleti dalje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#494 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

Chmoljo wrote:
niko ne dolazi na forum da vodi raspravu, a kamoli dijalog. ovdje se samo ubjeđuje u svoje stajalište. ako ga ubiješ argumentima, ha čuj, on će opet iskopati svoje "alternative facts"... i opleti dalje.
Uglavnom.....dobro, probao sam :-D
wewa

#495 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by wewa »

Chmoljo wrote:
tvoje stajaliste je kod fahdove dzamije ili na okretaljci? :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#496 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Chmoljo »

wewa wrote:tvoje stajaliste je kod fahdove dzamije ili na okretaljci? :D
na željezničkoj. linija Sarajevo-Banovići.

otpravnik vozova.

:D
prog321

#497 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by prog321 »

wewa wrote: ja sam majka troje djece, visokoobrazovana, imam preko 30 :D , feministkinja sam, radim na dobro placenom poslu, udata sam, zadovoljna postignutim, ne smatram se malogradjankom iako zivim u kasabi koja je nekad bila grad.

i ne, ne zelim raspravljati s tobom, i da, iskreno mi je zao sto dosad nisi pronasao partnericu po svojoj mjeri. nadam se da hoces.
Ovo nesto ne sabira sa logikom. Feministkinja. Udata. Troje djece.
U cemu je finta, hajde nam objasni ?
edo_79

#498 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

wewa wrote:

Ja imam sasvim dovoljno životnog iskustva i obrazovanja da bih mogao normalno da raspravljam na bilo koju temu.
Ne treba tebi biti žao ni najmanje što ja dosad nisam našao svoju partnericu, jer eto i sama kažeš, imaš dovoljno iskustva, djecu, sretan brak, visokoobrazovana si i sve, jel tebe ko žalio dok si tražila ono što sad imaš? Nije prema tome nema potrebe da ti bude žao, ja sa svojim obrazovanjem i iskustvom životnim, i svojih 10 prsta sam postigao više nego što neki neće za još 30 godina života, imam i ja 30+.

Što se tiče čitanja postova s razumijevanjem, nadam se da si primjetila da sam u svakom svom postu napisao striktno i velikim slovima da IMA ZUZETAKA doduše jako malo ali ima izuzetaka koji pokazuju da nije pravilo ovo što je navedeno u temi.

Tvoj dobro plaćen posao, brak, troje djece, to je tvoj lični uspjeh u životu koji ti niko nemože osporiti, jer ni jedno ni drugo ni treće nisi na lijepe oči postigla i dobila jelda, i to je vrijedno svake pohvale.
mad_max_ba

#499 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by mad_max_ba »

.
supercali

#500 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by supercali »

Cuj nije na lijepe oci dobila djecu to bas jeste
Mislis da bi muz umako da se zove raza mujanovic?
Bi malo sutra
Nego ona jos ima da bi je prozvali uspjesnom
Treba ici na kafu
Post Reply