Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:Ruzan mi je tvoj komentar jer to pises kao sa podsmjehom
Ne znam sto su se zajebali ja u jednom imam parket u drugom laminat i sve ok i u jednom i u drugom
Zanima me sta ti imas
boze sacuvaj sa podsmijehom.
jednostavno ne gotivim laminat.
supercali wrote:Ruzan mi je tvoj komentar jer to pises kao sa podsmjehom
Ne znam sto su se zajebali ja u jednom imam parket u drugom laminat i sve ok i u jednom i u drugom
Zanima me sta ti imas
boze sacuvaj sa podsmijehom.
jednostavno ne gotivim laminat.
E jbg sada ni ja ne gotivim vox televizore pa ne govorim nikome zasto kupujes vox jeftin nema tunera zajebo si se
sumirprimus wrote:pa nisu tema vox televizori,al bi svakako reko daj greska kupit vox televizor!
Nisu tema nego usporedba
I moji su ulozili u solarne ploce i sve oko toga nekih 25000 i elektroprivreda grijanje i sl mogu da mi ga.. ovaj ne mogu mi nista
I sta sad trebam reci sumi sta ce ti ti bojleri parket klinci palci jeftino zajebo si se
sumirprimus wrote:pa nisu tema vox televizori,al bi svakako reko daj greska kupit vox televizor!
Nisu tema nego usporedba
I moji su ulozili u solarne ploce i sve oko toga nekih 25000 i elektroprivreda grijanje i sl mogu da mi ga.. ovaj ne mogu mi nista
I sta sad trebam reci sumi sta ce ti ti bojleri parket klinci palci jeftino zajebo si se
Nemoj ti meni pricati za kafu
Govorim za ploce i to sve gore sto ide
Za akumulatore i to ostalo sto sve ide u kuci da ne pricam
Nebitno za temu
A ti i dalje ismijavaj ljude koji su kupili laminat a mozda nisu htjeli ili imali za parket brodski pod i sta vec postoji
supercali wrote:Nemoj ti meni pricati za kafu
Govorim za ploce i to sve gore sto ide
Za akumulatore i to ostalo sto sve ide u kuci da ne pricam
Nebitno za temu
A ti i dalje ismijavaj ljude koji su kupili laminat a mozda nisu htjeli ili imali za parket brodski pod i sta vec postoji
NediM17 wrote:Nemas ti od CO detektora puno fajde.
Slazem se nakon iskustva s jednim. Na nagovor sam pocela koristiti mali digitalni CO detektor. Od pocetka je stalno nesto blinkao i pokazivao neki cudan raspon vrijednosti u kratkom vremenu. Isprepadao me posteno. Zovnem ekipu iz Sarajevogasa. Pregledaju sve u stanu i kazu mi da bacim to smece, da ti detektori reaguju na parfem, kuhanje i sve moguce. Odrade oni svoj pregled. Zovnem servisere za bojler da mi urade detaljan servis bojlera i pregled svega sto rade i od tada vise ne razmisljam ni o CO ni o bojleru. Zracim stan kad stignem, ne palim napu kako su mi zabranili i boli me briga za plin. Ako ce se jos nesto desiti pored svih mjera koje sam poduzela, bas me briga.
Niste vi okusili -35, iz tebe se pari ko iz Cire lokomotive Ako je -12 ili -20 frka sta bi tek rekli kad udari -35 u kontinentalno istocnom dijelu Europe to je sasvim normalna pojava. Jednom u Estoniji u po zime minus -38 nema puca sve od hladnoce uklj. i drveca. Auto nemozes ugrijati jedino da ga zapalis A human narod svi posklanjali ono nesto malo divljih zivotinja, pse, macke, sta su stigli da se nesmrzne.
Last edited by hrle1976 on 09/01/2017 16:13, edited 1 time in total.
E jbg, -26 i onda dodje i kaze niste vbi osjetili - 35 u fakin' Estoniji
Jebe mi se za Estoniju, Tanzaniju, Mauritaniju, Himalaje, Havaje....zivim tu, pa me zanima tu sta i kako....a ne da mi odmah uleti svjetski putnik koji sve zna, sve probo, sve vidio.....nigdje veze.
Tomahawk11 wrote:E jbg, -26 i onda dodje i kaze niste vbi osjetili - 35 u fakin' Estoniji
Jebe mi se za Estoniju, Tanzaniju, Mauritaniju, Himalaje, Havaje....zivim tu, pa me zanima tu sta i kako....a ne da mi odmah uleti svjetski putnik koji sve zna, sve probo, sve vidio.....nigdje veze.
Tomahawk11 wrote:E jbg, -26 i onda dodje i kaze niste vbi osjetili - 35 u fakin' Estoniji
I ti ko mali nasjednes na hrleta.
Ma nisam nasjeo.
Poznajem rukopis doticnog, ali dosta vise i te trole.
Niste vi ovo, da vi vidite ono...cemo to vise? Kud vodi?
Nije vise ni simpaticno. Bar meni nije.
Tomahawk11 wrote:
Ma nisam nasjeo.
Komotno moze na onu temu popularne stvari koje ne kontam.
Fakat ne kontam potrebu odredjenih ljudi da omalovazavaju necije iskustvo tim "nisi ti vidio, nista je to da vidis vamo.." fazonima Mislim kontam sto to hrle radi, a vjerovatno ni ostali nisu daleko.
animals wrote:
Ha, hahahah..
pa nemas ti podno grijanje...
samo su ti cijevi sakrivene, sto je stvar estetike..
a ti se bojis plinova, da se ne ugusis..
desavalo se to u Becu,u stvari desava se cesto..
zbog kvara na plinskoj peci, ljudi se uguse..
Pa nije podno grijanje, imam radijatore, napisala sam u prvom postu da je estetski, al cijevi prolaze kroz pod i u hodniku nemam radijator uopce, plocice tople od tih cijevi. Valjda od tih cijevi, sad kontam i ja kakvo mi je grijanje . Al me ovi nasekirase sa ovim pucanjem, znam za ono klasicno cijevi preko zidova da idu, vidis cijevi, i znam da iz radijatora izadje voda ljudima, al bas da cijevi popucaju, u zgradi, nisam cula i prepala sam se vala.
A to za gusenje, dje me nece biti strah. Doduse, vecinu ljudi nije, al mene jes.
A shalla, i kod mene je tako to, al ja sam kontala da ima nesto digitalno, ono, samo ti se upali i ugasi u kolko sati hoces.
Imam ja digitalni, namjestis u koliko se sati pali, ako odes na duze namjestis da se upali samo da odrzava temp npr na 16C. Dnevno mozes 6 opcija namjestiti tj 42 opcije u sedmici + standardne opcije koje imaju
Tomahawk11 wrote:
Ma nisam nasjeo.
Komotno moze na onu temu popularne stvari koje ne kontam.
Fakat ne kontam potrebu odredjenih ljudi da omalovazavaju necije iskustvo tim "nisi ti vidio, nista je to da vidis vamo.." fazonima Mislim kontam sto to hrle radi, a vjerovatno ni ostali nisu daleko.