Honda Hondas wrote:ZAKLJUCAK
Ajde da nakon 20 stranica ove teme, zakljucimo ovo...![]()
EMIR PLACIVAGINALKO je objavio ovu svoju otuznu epopeju uzdizuci svoju malenkost do neslucenih nebeskih visina u očajnom pokušaju da preko slova, ne samo da privuče pažnju, već da proda sliku briznog, čednog, romantičnog, skromnog, zahvalnog dečka koji zna da cijeni djevojku koja čita Sekspira, koja svaki radni dan poslije posla ode u pozorište da odgleda neku životnu dramu![]()
(a zar ti treba veća životna drama od toga da živiš u BIH), kojoj je odlazak na kafu ili SUBHANALAH izlazak u kafić gdje se sluša muzika smrtni grijeh, pritom svrstavajuci sve žene u isti koš, a ne pitajući se da li je priča koju pokušava prodati da su sve žene sponzoruse toliko površna i blijeda iz razloga jer majmune jedan iskompleksirani :
SHVATI, svaka , ali baš svaka žena će prvo na tebi primjetiti izgled, stav, gard, govor, ophođenje prema njoj.
ovo se ne kupuje!
![]()
SHVATI da ti djevojci neces prici jal u Slozi u Sarajevu jal u Pepermintu u Zagrebu, sa pricom:
DZESI MACKO, JA SAM ČOBAN ZEJNIL SA VLASICA, VOZIM AUDIJA A4 1.9 TDI 2006 god, i da joj pokažeš da imaš
30 000 KM na računu sto si zaradio prodavajuci kurbane na autopijaci prošle godine...![]()
Obavezno naglasiti da joj trebas prici sa spicastim slamatim šeširom na glavi, trstikom u ustima, neobrijan, neokupan ko da ratujes sa svjetskim okeanima...![]()
Ako ijednoj metnes sa takvim stavom da se djevojke kupuju parama i da će svaka odlijepiti za tim da je ljudi vide kako je lola voza u vozilici,ja bi onda za takvu djevojku rekao da je teški otpad. I stid bi me bilo biti takvoj curi roditelj, a cure koje gledaju da se ugrade dolaze iz poremećenih porodica gdje je čitav sistem moralnih vrijednosti naopačke postavljen, jer gvozdje se kuje dok je vruće, ako mognes shvatiti.
![]()
Djevojke koje se prodaju da budu vidjene u društvu kako se voze u dobroj limuzini su teške kurve koje će čitav život biti stigmatizirane i obilježene kao interesdzije i lovatori, i samo će se mijenjati kockaste glave koje će ih jebati, a one će ostati neudavace.![]()
MOJ VAGINALKO, nemoj skrnaviti predivni ženski rod svojim priprostim generalizacijama, nego nadji život, odi u Prag, nadji polovnjacu Cehinju, dobro je ostruzi, srolaj jedan dzoint i skontaj kolko si se izofiro u državi.![]()
OPASKA jedna:
Moj VAGINALKO, imam osjećaj kad bi neka fina nedužna djevojka pala na priču da si ti, kao savršen dečko, da bi je ti na drugom sastanku svezo, strpo u gepek i odvezo na Romaniju da joj zabijes nezreli krastavac u guzicu dok ne pozeleni..![]()
VAGINALKO, hajd na hajr.
Odo zapalit! Jesam li zasluzio taj prokleti duhanski dim?
zaslužio si duhanski dim