Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Dakako da idu u prilog... samo mora se čovjek zapitati šta je u glavi tim likovima koji sa 35-40 (a neki i stariji) ganjaju te kokice od 18-20. To je baš onako gadno za vidjeti, pogotovo u kafani.
Slažem se.
Vrijeme je generalno ogroman neprijatelj žene.
Žena je na vrhuncu od svoje 17 do neke 25/26 godine.Svi zubi su joj tada na broju,guza je zategnuta,sise su čvrste.
Poslije tog živtnog razdoblja njihova vrijednost pada kao akcija na fejsbuku,i onda se obično zadovolje nekim prosječnim tipom koji može da joj obezbjedi materijalni minimum i posjeduje potencijal da izdržava porodicu.
ultima_palabra wrote:Dakako da idu u prilog... samo mora se čovjek zapitati šta je u glavi tim likovima koji sa 35-40 (a neki i stariji) ganjaju te kokice od 18-20. To je baš onako gadno za vidjeti, pogotovo u kafani.
Nedavno vidjeh u kafani jednog lokalnog sarajevskog bizMismena u drustvu dame koja kao da je ispala iz spota Sase Kovacevica. On jadan smezuran sav, ko da ga je neko tretirao mirkovalnom, ali jbg on je tu noc taslacio, a ja vako zgodan i mlad pretrazivao najnovije radove Audrey Bitoni
Hajde ba, fina je Audrey... a i nijedna mu ne zna žicu ko ti sam
todd_smith wrote:
Nije ljubomora. Slazem se sa ultimom. Meni ne ide to nikako u glavu. A nisam fkt ljubomoran jer ja licno ne bih mogao sam od sebe da budem u vezi sa nekom od 17-18 godina. Nije to da imam neki problem ili da sam smotan pa me nece niti jedna, pa da sam ljubomoran ono.
Evo npr sta ja imam sa curom od 18-19 godina? Mislim pored fizicke privlacnosti, apsolutno nista drugo ne vidim da se desava u tim vezama.
Sta ti ona ima pricati sa 18 godina? Sta je ona to prosla u zivotu pa da ima nekog iskustva pa da ti sa njom imam znacajan razgovor npr.
Sta, ono izadjete i ona ti prica kako ima kontrolni iz matematike? Bjezi ba
Ja licno mislim da dosta generacija danas likova koji imaju 30 godina i izlaze sa djevojkama od 18 i slicno, je do rata.
Tj tokom rata im je mladost otisla, nisu imali priliku da osjete mladost i sve te cari djetinjstva i to ih je sjebalo, i sada su se malo opustili pa nisu zreli kako treba u tom smislu, i zato sada izlaze sa mladjim djevojkama i ganjaju mladje. Moje licno misljenje tj, moguce i da je nesto drugo u pitanju.
A tigre ti mislis da se oni zabavljaju sa njima? Placaju im sokice, vode u kino i muzej?
Slažem se.
Žena je na vrhuncu od svoje 17 do neke 25/26 godine.Svi zubi su joj tada na broju,guza je zategnuta,sise su čvrste.
Poslije tog živtnog razdoblja njihova vrijednost pada kao akcija na fejsbuku,i onda se obično zadovolje nekim prosječnim tipom koji može da joj obezbjedi materijalni minimum i posjeduje potencijal da izdržava porodicu.
Jbg šta ćeš. Kad joj je na tom vrhuncu od svoje 17 do neke 25/26 godine.Svi zubi su joj tada na broju,guza je zategnuta,sise su čvrste. Al mozak nije na mjestu jer se sve svodi na derneke, opijanja, mahmuranje vikendom, nokte od po metra, fejsbučenje do besvijesti i ganjanje babinih momčića sa bijesnim autima kako bi bila viđena. Onda s godinama njena pozicija na tržištu pada, i gro takvih skonta da su pogriješile kad propadnu ko kauč il kad ih pregazi popriličan broj tih ''mangupa'' koje su ganjale i za koje su mislile da ih ''vole''
Last edited by edo_79 on 20/11/2014 13:09, edited 1 time in total.
todd_smith wrote:
Nije ljubomora. Slazem se sa ultimom. Meni ne ide to nikako u glavu. A nisam fkt ljubomoran jer ja licno ne bih mogao sam od sebe da budem u vezi sa nekom od 17-18 godina. Nije to da imam neki problem ili da sam smotan pa me nece niti jedna, pa da sam ljubomoran ono.
Evo npr sta ja imam sa curom od 18-19 godina? Mislim pored fizicke privlacnosti, apsolutno nista drugo ne vidim da se desava u tim vezama.
Sta ti ona ima pricati sa 18 godina? Sta je ona to prosla u zivotu pa da ima nekog iskustva pa da ti sa njom imam znacajan razgovor npr.
Sta, ono izadjete i ona ti prica kako ima kontrolni iz matematike? Bjezi ba
Ja licno mislim da dosta generacija danas likova koji imaju 30 godina i izlaze sa djevojkama od 18 i slicno, je do rata.
Tj tokom rata im je mladost otisla, nisu imali priliku da osjete mladost i sve te cari djetinjstva i to ih je sjebalo, i sada su se malo opustili pa nisu zreli kako treba u tom smislu, i zato sada izlaze sa mladjim djevojkama i ganjaju mladje. Moje licno misljenje tj, moguce i da je nesto drugo u pitanju.
A tigre ti mislis da se oni zabavljaju sa njima? Placaju im sokice, vode u kino i muzej?
Sta ti je ba
ma dobro, ovo je vise opcenito
Ali kao sto ultima rece bas se treba zapitati sta je u glavi takvim likovima, po meni su to ljigavci obicni koji iskoristavaju fakticki djecu
Slažem se.
LOL fakat dobra teorija!
To nema uspješnih zena koje do 25 obezbijede svoju egzistenciju?
Nego baš treba zensko kompromise praviti uvijek kad su muškarci u pitanju.
Mladost jeste lijepa, ali udati se u tom usponu kako ti nazivaš godine od 17 do 25 je ludilo.
Zrtvujes mladost i zivot. Djece ko u priči a i sama djevojka sa 17, 18,19 .. Poludijete.
I sad ovdje ti dodješ kategorizacije praviti?
Pa i vama poslije tridesete opada broj plodnih spermatozoida i ?
Eurosa wrote:Znatno mladju od sebe traze nesigurni likovi koji nemaju znanja,vjestinu ili hrabrost zavesti i prici nekoj sebi pribliznijih godina ili okorjeli zenskarosi(da ne kazem koju goru rijec).
Zašto onda žene traže znatno starije od sebe? ..... Iz istih razloga???
Slažem se.
LOL fakat dobra teorija!
To nema uspješnih zena koje do 25 obezbijede svoju egzistenciju?
Nego baš treba zensko kompromise praviti uvijek kad su muškarci u pitanju.
Mladost jeste lijepa, ali udati se u tom usponu kako ti nazivaš godine od 17 do 25 je ludilo.
Zrtvujes mladost i zivot. Djece ko u priči a i sama djevojka sa 17, 18,19 .. Poludijete.
I sad ovdje ti dodješ kategorizacije praviti?
Pa i vama poslije tridesete opada broj plodnih spermatozoida i ?
Opcenito nije istina i ne bi trebala da bude istina, ali u nasoj okolini i mentalitetu naroda, apsolutno je tacno ono sto je napisao.
Eurosa wrote:Znatno mladju od sebe traze nesigurni likovi koji nemaju znanja,vjestinu ili hrabrost zavesti i prici nekoj sebi pribliznijih godina ili okorjeli zenskarosi(da ne kazem koju goru rijec).
Ali kao sto ultima rece bas se treba zapitati sta je u glavi takvim likovima, po meni su to ljigavci obicni koji iskoristavaju fakticki djecu
Ima tu mnogo faktora. Sve zavisi od slucaja do slucaja. Mozda je neizivljenost, mozda su kompleksi, a moze biti i ljubav, ne treba imati predrasude . Doduse rijetko se desava, bar ja ne znam nijedan slucaj, da je ljubav u pitanju ako je muskarac stariji i siromasan, ali eto
Vrlo vjerovatno, ne znam,a mozda i iz razloga sto zene brze sazrijevaju pa u svojim vrsnjacima ili onim par godina starijim ne nalaze to sto traze,nego to vide i mogu dobiti samo od znatno starijeg...
I u čemu je onda razlika između muškaraca i žena po tom pitanju?
Vrlo vjerovatno, ne znam,a mozda i iz razloga sto zene brze sazrijevaju pa u svojim vrsnjacima ili onim par godina starijim ne nalaze to sto traze,nego to vide i mogu dobiti samo od znatno starijeg...