sheilak wrote:Ramzess Veliki wrote:eh, sad sam radoznala.

ali nisam slobodna.

provodadžijo.

Nejma veze, možeš ti na mene i 'nako para potrošiti.

na tebe i tako i tako...aehm...zbog motora

[/quote]
Jooooj košt'o me je ... za nove gume sam dao nečiju platu, a za lamene topli obrok ... sve me je strah da ne budem morao početi raditi, stisla ova kriza pa ne daju žene para samo 'nako na lijepe oči, sad moraš da ih zaradiš ...
OT: Vidim da se razvukla neka bezvezna priča ko kako može uspjeti u životu. Nismo svi iste sudbine, nekoga sreća trefi samim rođenjem, nekoga zajebe ... ali bez truda lako sve spiskaš, a ko se trudio kad-tad izađe na bolje. Imam poznanika koji je spiskao 200.000 KM, ostao dužan svakome, a bio veliki gazda ... sad sretan kad mu bilo kakav posao daš. Jučer mu dam 10 KM preko dogovorenog, sav sretan, grli me ... a znao je pokloniti BMW-a nekome onako.
Drugi moj frend krenuo sa praznim džepovima, sad ima fabriku, 2 mil KM izložbenu halu ...
Ja sam promijenio 14 firmi, u nekima sam bio samo do prve plate, a znao sam biti bez ikakvog posla po 5-6 mjeseci čekajući da nešto ispadne. Ali gdje god i koje god poslove da sam radio trudio sam se da budem najbolji, ne zbog firme nego zbog sebe. Nađe se firma ako posjeduješ znanje, ono stvarno koje je potrebno za posao.