Aca Lukas
Moderator: _BataZiv_0809
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#476 Re: Aca Lukas
bosna se najbolje (i najlakse) na forumu brani 
- jasko_ba
#477 Re: Aca Lukas
jesi li u ovoj pozi cijeli danArthurSpooner wrote:A vi se uvrijedite kada kazemo da su ljubitelji turbofolka mentalno zaostalijasko_ba wrote: Zakljucajte ovo i banujte za sva vremena ove idiote![]()
- zateznistub
#478 Re: Aca Lukas
...i baca pod noge...plain vanilla wrote:bosna se najbolje (i najlakse) na forumu brani
-
Nota
#479 Re: Aca Lukas
Cvikonja moj provede ti jedan jako dragocijen dan svoga zivota na forumu 
Sarajevo je tako divan grad sa planinama,lijepim mjestima za posjetiti zar ti kao kulturan,obrazovan i civilizovan clan drustva nemas pametnija posla?
Sigurno nesto ima danas u jednom od pozorista za tvoj smek.
Sarajevo je tako divan grad sa planinama,lijepim mjestima za posjetiti zar ti kao kulturan,obrazovan i civilizovan clan drustva nemas pametnija posla?
-
dezurni_ucenik
#480 Re: Aca Lukas
Nota wrote:Cvikonja moj provede ti jedan jako dragocijen dan svoga zivota na forumu
Hajpaaaa hajpaaaaa
-
nihoniho
#482 Re: Aca Lukas
Ne samo da ima niskih strasti, nego ima i , vrlo neprijatnih, fizioloskih potreba.. Civilizacijsko pitanje je te potrebe obavljati tamo gdje je mjesto, kao sto je civilizacijsko pianje kontrolisati niske strasti.breuer wrote:
vidi što je pogodioda! ja fkt više prezirem FGR ološ
mamine i tatine cuke ( sinove) kojima je to jedini životni uspjeh
muzicki puritanci su mi smijesni i volim ih meziti jer su cesto vrlo ograniceni i tu ti daju priliku a ja cu dati priliku tebi pa ti opleti po meni
![]()
i nikad mi nije bila jasna ta priča o niskim i visokim strastimapa pobogu valdja kao ljudi posjedujemo i jedne i druge i ne valja kad neki od njih u covjeku nema, al ta će kad sarajevski klipan ufati malo pameti pa krene pričati o muzici :D
-
dezurni_ucenik
#483 Re: Aca Lukas
Nota wrote:Uskoro uskoro
A i zaboravih ti reci : nedjelja je.Ne radi nista.
-
Nota
#484 Re: Aca Lukas
A da Sarajevo je zatvoreno nedjeljom,izvini moja greskaCVIKERASH wrote:Nota wrote:Uskoro uskoro
-
breuer
#485 Re: Aca Lukas
pa reci to onima po festivali ako si isao pa vidO, jer to u jednom trenutku prelazi u bukvalno obavljanje fizioloskih potreba, a sve uz dragulje prave urbane RnR i ostalih scenanihoniho wrote:Ne samo da ima niskih strasti, nego ima i , vrlo neprijatnih, fizioloskih potreba.. Civilizacijsko pitanje je te potrebe obavljati tamo gdje je mjesto, kao sto je civilizacijsko pianje kontrolisati niske strasti.breuer wrote:
vidi što je pogodioda! ja fkt više prezirem FGR ološ
mamine i tatine cuke ( sinove) kojima je to jedini životni uspjeh
muzicki puritanci su mi smijesni i volim ih meziti jer su cesto vrlo ograniceni i tu ti daju priliku a ja cu dati priliku tebi pa ti opleti po meni
![]()
i nikad mi nije bila jasna ta priča o niskim i visokim strastimapa pobogu valdja kao ljudi posjedujemo i jedne i druge i ne valja kad neki od njih u covjeku nema, al ta će kad sarajevski klipan ufati malo pameti pa krene pričati o muzici :D
-
dezurni_ucenik
#486 Re: Aca Lukas
Nota wrote:A da Sarajevo je zatvoreno nedjeljom,izvini moja greskaCVIKERASH wrote:Nota wrote:Uskoro uskoro
Uzivaj brate
-
Nota
#487 Re: Aca Lukas
Uzivam ja svaki dan svoga zivota,ne zamaram se stvarima koje me ne interesuju,ne zabadam nos u tudje avlije,ne smijem se ljudima na osnovu njihog izgleda i muzickog pravca ma kakav on bio.
Mogo bas reci za sebe da sam koristan clan ove nase zajednice
- luckylaka
#488 Re: Aca Lukas
Porucio Aca,,dok je ovaca bice i vune ,vidimo se ponovo al sad na Kosevu,malo vas je brate,,Aca jebe pa rastura.jel strpo 10.000 u dzep

-
dezurni_ucenik
#489 Re: Aca Lukas
Nota wrote:Uzivam ja svaki dan svoga zivota,ne zamaram se stvarima koje me ne interesuju,ne zabadam nos u tudje avlije,ne smijem se ljudima na osnovu njihog izgleda i muzickog pravca ma kakav on bio.
Bas tako.Kao sto rekoh uzivaj