Aca Lukas

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#476 Re: Aca Lukas

Post by plain vanilla »

bosna se najbolje (i najlakse) na forumu brani :bih:
jasko_ba

#477 Re: Aca Lukas

Post by jasko_ba »

ArthurSpooner wrote:
jasko_ba wrote: Zakljucajte ovo i banujte za sva vremena ove idiote :-)
A vi se uvrijedite kada kazemo da su ljubitelji turbofolka mentalno zaostali :-) :-)
jesi li u ovoj pozi cijeli dan
Image
:lol:
zateznistub

#478 Re: Aca Lukas

Post by zateznistub »

plain vanilla wrote:bosna se najbolje (i najlakse) na forumu brani :bih:
...i baca pod noge... :(
Nota

#479 Re: Aca Lukas

Post by Nota »

Cvikonja moj provede ti jedan jako dragocijen dan svoga zivota na forumu ;)
Sarajevo je tako divan grad sa planinama,lijepim mjestima za posjetiti zar ti kao kulturan,obrazovan i civilizovan clan drustva nemas pametnija posla?

Sigurno nesto ima danas u jednom od pozorista za tvoj smek.
dezurni_ucenik

#480 Re: Aca Lukas

Post by dezurni_ucenik »

Nota wrote:Cvikonja moj provede ti jedan jako dragocijen dan svoga zivota na forumu ;)
Sarajevo je tako divan grad sa planinama,lijepim mjestima za posjetiti zar ti kao kulturan,obrazovan i civilizovan clan drustva nemas pametnija posla?

Sigurno nesto ima danas u jednom od pozorista za tvoj smek.

Hajpaaaa hajpaaaaa
Nota

#481 Re: Aca Lukas

Post by Nota »

Uskoro uskoro :thumbup:
nihoniho

#482 Re: Aca Lukas

Post by nihoniho »

breuer wrote:
vidi što je pogodio :D da! ja fkt više prezirem FGR ološ :-) mamine i tatine cuke ( sinove) kojima je to jedini životni uspjeh :-) muzicki puritanci su mi smijesni i volim ih meziti jer su cesto vrlo ograniceni i tu ti daju priliku a ja cu dati priliku tebi pa ti opleti po meni :evil:

i nikad mi nije bila jasna ta priča o niskim i visokim strastima :D pa pobogu valdja kao ljudi posjedujemo i jedne i druge i ne valja kad neki od njih u covjeku nema, al ta će kad sarajevski klipan ufati malo pameti pa krene pričati o muzici :D
Ne samo da ima niskih strasti, nego ima i , vrlo neprijatnih, fizioloskih potreba.. Civilizacijsko pitanje je te potrebe obavljati tamo gdje je mjesto, kao sto je civilizacijsko pianje kontrolisati niske strasti.
dezurni_ucenik

#483 Re: Aca Lukas

Post by dezurni_ucenik »

Nota wrote:Uskoro uskoro :thumbup:

A i zaboravih ti reci : nedjelja je.Ne radi nista.
Nota

#484 Re: Aca Lukas

Post by Nota »

CVIKERASH wrote:

A da Sarajevo je zatvoreno nedjeljom,izvini moja greska
breuer

#485 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

nihoniho wrote:
breuer wrote:
vidi što je pogodio :D da! ja fkt više prezirem FGR ološ :-) mamine i tatine cuke ( sinove) kojima je to jedini životni uspjeh :-) muzicki puritanci su mi smijesni i volim ih meziti jer su cesto vrlo ograniceni i tu ti daju priliku a ja cu dati priliku tebi pa ti opleti po meni :evil:

i nikad mi nije bila jasna ta priča o niskim i visokim strastima :D pa pobogu valdja kao ljudi posjedujemo i jedne i druge i ne valja kad neki od njih u covjeku nema, al ta će kad sarajevski klipan ufati malo pameti pa krene pričati o muzici :D
Ne samo da ima niskih strasti, nego ima i , vrlo neprijatnih, fizioloskih potreba.. Civilizacijsko pitanje je te potrebe obavljati tamo gdje je mjesto, kao sto je civilizacijsko pianje kontrolisati niske strasti.
pa reci to onima po festivali ako si isao pa vidO, jer to u jednom trenutku prelazi u bukvalno obavljanje fizioloskih potreba, a sve uz dragulje prave urbane RnR i ostalih scena ;) a da ne govorim da prosjecan posjetilac, Englez il Danac naruži tijelo drogom koliko Aca neće i da hoće :D
dezurni_ucenik

#486 Re: Aca Lukas

Post by dezurni_ucenik »

Nota wrote:
CVIKERASH wrote:

A da Sarajevo je zatvoreno nedjeljom,izvini moja greska

Uzivaj brate :thumbup:
Nota

#487 Re: Aca Lukas

Post by Nota »

Uzivam ja svaki dan svoga zivota,ne zamaram se stvarima koje me ne interesuju,ne zabadam nos u tudje avlije,ne smijem se ljudima na osnovu njihog izgleda i muzickog pravca ma kakav on bio.
Mogo bas reci za sebe da sam koristan clan ove nase zajednice
luckylaka

#488 Re: Aca Lukas

Post by luckylaka »

Porucio Aca,,dok je ovaca bice i vune ,vidimo se ponovo al sad na Kosevu,malo vas je brate,,Aca jebe pa rastura.jel strpo 10.000 u dzep :D :-D
dezurni_ucenik

#489 Re: Aca Lukas

Post by dezurni_ucenik »

Nota wrote:Uzivam ja svaki dan svoga zivota,ne zamaram se stvarima koje me ne interesuju,ne zabadam nos u tudje avlije,ne smijem se ljudima na osnovu njihog izgleda i muzickog pravca ma kakav on bio.
Mogo bas reci za sebe da sam koristan clan ove nase zajednice

Bas tako.Kao sto rekoh uzivaj :thumbup: :run:
Locked