noiserr wrote:Joj sto mi je drago sto sam ovaj put u pravu bio! Volim te Bosno!!!
'Sta si bio u pravu ?
Pa ne bi nikad pobjedili da nije Misimovic izmjenjen.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
noiserr wrote:Joj sto mi je drago sto sam ovaj put u pravu bio! Volim te Bosno!!!
nKrkan wrote:
Pa ja sam i govorio da nam je centar los, Salihovic i Miske i to još od petka to govorim.korisnik101 wrote:noiserr wrote:Joj sto mi je drago sto sam ovaj put u pravu bio! Volim te Bosno!!!
'Sta si bio u pravu ?
doktor78 wrote:Sto bi rek'o Topalovic u "Maratoncima": "Kad se sad nisam slogir'o.."![]()
Bolja igra nego u Zenici, ali daleko od idealne. Sejo katastrofa, Miske nema snage, Luliceva greska zamalo da nas otjera u baraz ili mozda i jos gore. Ovog puta Susic je ubo sa izmjenama
A taj Mujdza centrira kao da neko spusta loptu iz helikoptera. Od tako visokih lopti ne mozes imati koristi ni da Dzeko ima tri Metra jer te lopte nemaju brzinu , padaju ..pa ne igra se kosarkaArteta wrote:Mi nikad i nismo igrali na desno jstrani, izuzev Mujdze.akcid wrote:Hodidid wrote:Sad nas nosi sreca i euforija i treba i neka je tako ali kad se smire strasti treba objektivno hladne glave proanalizirati tekmu i vidjeti gdje su nam opet bile falinke a bilo ih je pofino.
Hajrovicu treba podici spomenik zq golcinu!!Pravi shmeker. Samo i njegov gol je propust slovackih defanzivaca. nisu ga pokrili, nisu mu usli u sut. Zato je Mucha i popizdio. Nisu racunali da ce pucati a kamoli pogoditi okvir varata gola i zabiti ga hehe. Nisu ga jednostavno prostudirali kako treba a Izo se nadavao ovakvih golova dosad vec pofino.
Opet nam je Weiss radio sta je htio i po meni je igrac tekme. Vile su nas pronosale u 46 minuti kad je pogodio stativu. Da su ga utrpali bilo bi 2-0 i bilo bi babo ruco.
Ovaj put smo grizli i imali bolji protok lopte i bolje smo drzali sredinu terena pogotovo u drugom poluvremenu ali mi nije jasno da desno krilo nismo koristili gotovo nikako tokom utakmice.
Slovaci su se kasno probudili u ovim kvalifikacijama a radi se o jako kvalitetnoj ekipi.
Odličan komentar utakmice![]()
![]()
I ja mislim da desna strana napada nije bila aktivna koliko treba biti, nedostajao je Stevanović makar u pola igre.
Potpis, j...m ti vise Grke, svaki put se provlaceNejjah wrote:slušajte, grehota što svk ne ide u baraž, jaki su ko i mi...što nije podcijenjivanje nas... fuckin grčka u baraž
Volio bi da ta Grcka ubije drob u PortugalcimaMustang1 wrote:Jesmo Portugalcima uvalili Grke da ih prisjete na 2004.![]()
Zavatoni wrote:DŽEKOOOO...evo miševa....![]()
Jesu li to ti miševi ili imaju i neki drugi miševi?
treba mu puno vremena da je centrira drug..traje traje traje...jos da je centrira kako treba vec ili na pravu ili u out.Partijaner wrote:Ja ne znam sta je sa ovim Salihovicem. Pa svaki put kad hoce centrirati loptu on gleda u pod umjesto da gleda u 16-ac i da vidi raspored igraca i njihovu kretnju, fakat ga ne kontam, jedan od losijih veceras.
Iskulirao ga IzetMustang1 wrote:Ima li slika poljubca Ede i Ize ?
??noiserr wrote:Pa ja sam i govorio da nam je centar los, Salihovic i Miske i to još od petka to govorim.korisnik101 wrote:noiserr wrote:Joj sto mi je drago sto sam ovaj put u pravu bio! Volim te Bosno!!!
'Sta si bio u pravu ?
I meni je zao slovaka. Odlicna ekipa. Meni puno bolja od onih supkolizaca grka.doktor78 wrote:Potpis, j...m ti vise Grke, svaki put se provlaceNejjah wrote:slušajte, grehota što svk ne ide u baraž, jaki su ko i mi...što nije podcijenjivanje nas... fuckin grčka u baraž