Ne javljaj se majke ti viseKofer wrote:Vidi na youtubu kali muscle pa ćeš vidit da se može.T-pain wrote:
svasta sam cuo i vidio, al da se neko nabildo bez proteinske hrane ( ili suplementa) to jos nisam, mozes ti jesti trave ( zelnisa koliko hoces, al misica od toga neces dobii da se razumijemo...
Koliko znam svi korisnici AAS-a za vrijeme koristenja istih imaju dosta vecu potenciju i libido, problemi nastaju ako se AAS uzimaju kretenski na svoju ruku i ako se ne odradi PCT kako treba poslije ciklusa.MOSALJOZE wrote:
Mustang1 wrote:Idi uci gramatiku jarane zbog tebe i takvih kao ti sutra kad se ja nabildamExtremeB wrote:jao jao al OVO NEBI NIKO TREBAO CITAT OVAJ FORUM JE DEBILAN toliko gluposti ima da to nije humano
Kao prvo da je onaj KALI natural i da ne uzima suplemente halo ba lik se bode to nije humano itd zivi te u zabludi
kao 2 ISHARNA no1 ako zelis da izgledas super itd ishrana treba da bude besprijekorna i da se vaga
a da izgeldaate kao takmicari profi nema nista bez AAS
cofein je u pravu 98%
vi pojma nema te znam dosta osoab dizu 20 godina pojma nemaju o zivotu, ishrana 0 , trening 0 itd
dajte dosta znacaja ODMORU al trening svaki MORA BITI DRUGACIJI sve se mjenja svaka vjezba intezitet KONTRAKCIJE itd
ja radim split citavog tijela rulz po meni i po par mojih klijenata
a vi ne serite od wheya samog nemas nista to jeste dodatak ishrani i nista vise da dopuni malo
ako bas hoces samo to a da ovamo ne jedes moras uzet nekih 10 mjerica minimalno + pored toga izvor UH kompleksnih nekih tipa riza i slicno...
COFEIN je u pravu
a ovi ostali pojma nemaju nije bitno koliko ovi dizu puna teretana takvih znalaca
a ovaj KOFER sto se prosipas ba KALI natural hahah jes jes kao i arnold i kai green itd...I budem ogroman
Reci ce vidi nabildo se a u glavi sigurno nema nista
Ja ne znam sta ste se uhvatili tog bureka vise. Bilderski izgled sa <10% masnoce se ne moze dobiti sa burekom ali neki ovakav kao sa slike ispod moze