Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Verocious

#4701 Re: Teretana

Post by Verocious »

Kofer wrote:
T-pain wrote:
svasta sam cuo i vidio, al da se neko nabildo bez proteinske hrane ( ili suplementa) to jos nisam, mozes ti jesti trave ( zelnisa koliko hoces, al misica od toga neces dobii da se razumijemo...
Vidi na youtubu kali muscle pa ćeš vidit da se može.
Ne javljaj se majke ti vise :roll:
MOSALJOZE wrote:Image
:D
Koliko znam svi korisnici AAS-a za vrijeme koristenja istih imaju dosta vecu potenciju i libido, problemi nastaju ako se AAS uzimaju kretenski na svoju ruku i ako se ne odradi PCT kako treba poslije ciklusa.

Mustang1 wrote:
ExtremeB wrote:jao jao al OVO NEBI NIKO TREBAO CITAT OVAJ FORUM JE DEBILAN toliko gluposti ima da to nije humano

Kao prvo da je onaj KALI natural i da ne uzima suplemente halo ba lik se bode to nije humano itd zivi te u zabludi

kao 2 ISHARNA no1 ako zelis da izgledas super itd ishrana treba da bude besprijekorna i da se vaga
a da izgeldaate kao takmicari profi nema nista bez AAS

cofein je u pravu 98%
vi pojma nema te znam dosta osoab dizu 20 godina pojma nemaju o zivotu, ishrana 0 , trening 0 itd
dajte dosta znacaja ODMORU al trening svaki MORA BITI DRUGACIJI sve se mjenja svaka vjezba intezitet KONTRAKCIJE itd
ja radim split citavog tijela rulz po meni i po par mojih klijenata

a vi ne serite od wheya samog nemas nista to jeste dodatak ishrani i nista vise da dopuni malo

ako bas hoces samo to a da ovamo ne jedes moras uzet nekih 10 mjerica minimalno + pored toga izvor UH kompleksnih nekih tipa riza i slicno...

COFEIN je u pravu
a ovi ostali pojma nemaju nije bitno koliko ovi dizu puna teretana takvih znalaca
a ovaj KOFER sto se prosipas ba KALI natural hahah jes jes kao i arnold i kai green itd...
Idi uci gramatiku jarane zbog tebe i takvih kao ti sutra kad se ja nabildam :D I budem ogroman :D Reci ce vidi nabildo se a u glavi sigurno nema nista :D
:lol: :thumbup:

Ja ne znam sta ste se uhvatili tog bureka vise. Bilderski izgled sa <10% masnoce se ne moze dobiti sa burekom ali neki ovakav kao sa slike ispod moze
Image
TheMule

#4702 Re: Teretana

Post by TheMule »

Haha jeste retardirani je*em vas u paksu, opet ista prica. Reko sam da sam zavrsio s ovom temom, zavirim vamo, kad oni opet kidisu. Dobro ovo mi je zadnji post. Ako su slike potrebne, onda nek svi na ovoj temi stavljaju slike prije nego sto sta napisu.
Ovo mi je stari avatar, 43cm ruke, otprilike ko u tog debelog, samo sto ja nisam bio debeo - oko 12% tjelesne masnoce - izgradjene na svemu i svacemu, ukljucujuci i velku dozu Bosanske kuhinje. :)

BUREK POWER!

Ne zelim ja sad da govorim ljudima jedite burek svaki dan ili tako nesto. Onaj idiot je dosta toga izvuko iz konteksta, sto zbog zlobe, sto zbog nepismenosti. Moja originalna zamisao je da za misice ne treba neka specijalna ishrana. Sve moze. Zdrava hrana je jedna stvar, misici su drugo. Postoje penzioneri koji su zdraviji od Mr. Olimpija.
Kao sto sam reko u zadnjem postu, za zdravlje jedite biljnu hranu, izbjegavaj masnocu i previse proteina, a misici ce rasti od bilo cega. Burek ko burek, nije idealna zdrava hrana, ali je bolji od 80% gluposti koje ljudi jedu.

Mustang, bilo je malo i cevapa sigurno :D
Last edited by TheMule on 05/04/2015 21:48, edited 3 times in total.
Mustang1

#4703 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Sto lazes da je to burek samo .. Ocigledno je i vide se konture cevapa !
caffeinefreak

#4704 Re: Teretana

Post by caffeinefreak »

TheMule wrote:Haha jeste retardirani je*em vas u paksu, opet ista prica. Reko sam da sam zavrsio s ovom temom, zavirim vamo, kad oni opet kidisu. Dobro ovo mi je zadnji post. Ako su slike potrebne, onda nek svi na ovoj temi stavljaju slike prije nego sto sta napisu.
Ovo mi je stari avatar, 43cm ruke, otprilike ko u tog debelog, samo sto ja nisam bio debeo - oko 12% tjelesne masnoce - izgradjene na svemu i svacemu, ukljucujuci i velku dozu Bosanske kuhinje. :)
Ne zelim ja sad da govorim ljudima jedite burek svaki dan ili tako nesto. Onaj idiot je dosta toga izvuko iz konteksta, sto zbog zlobe, sto zbog nepismenosti. Moja originalna zamisao je da za misice ne treba neka specijalna ishrana. Sve moze. Zdrava hrana je jedna stvar, misici su drugo. Postoje penzioneri koji su zdraviji od Mr. Olimpija.
Kao sto sam reko u zadnjem postu, za zdravlje jedite biljnu hranu, izbjegavaj masnocu i previse proteina, a misici ce rasti od bilo cega. Burek ko burek, nije idealna zdrava hrana, ali je bolji od 80% gluposti koje ljudi jedu.

Mustang, bilo je malo i cevapa sigurno :D
Tvoja originalna zamisao je da za misice ne treba neka specijalna ishrana jel??, a moj odgovor na to je da tvoja ruka od 43 je za qrac..pocetnicki i nista vise..ni bilderski ni dizacki ni 12 masnoce ako je izgradjeno na svemu i svacemu..decko to sto ti mislis da je nesto 12% ne znaci da je to tako :-)
niko ne spominje MrO niti bilo sta, poenta je da burek i zdrava ishrana ne idu u isti kos.. :lol:
Jos jednom, po cemu je burek bolji od bilo cega sto ljudi jedu??? Molim te navedi veliki ucenjace.
Ako se ono "idiot" odnosilo na mene, slobodno posalji pp nije problem da pokazes ima li kakve fajde od tog qrcevog pocetnickog bicepsa :lol: :lol: :lol:
BAN___KAI

#4705 Re: Teretana

Post by BAN___KAI »

Eh momkovi kontam kupiti sutra bucice pa da treniram od kuce one stvari sto se mogu. Osnovne vjezbe za prsa,ramena a najvise za bicepse jer kada sam vec citav dan na PCu mogu vjezbati bicepse dok sjedim.

Samo me zanima da li imaju u PENY Plusu bucice ispod 15kg ? meni trebaju -7Kg a na njihovoj stranici ima samo od 15KG a 44KM.

Ono sto sam isao mjesec u teretanu , neam pojma koliko sam se nabildao ali mi se samopouzdanje pravo popravilo xD

I da li je ustvari penny plus naj jeftinija prodavnica za bucice ? isao sam u intersport i tamo je pravo skupo.
Chuckie

#4706 Re: Teretana

Post by Chuckie »

Mašala, momčiluko, nek si se javio.
Mustang1

#4707 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

BAN___KAI wrote:Eh momkovi kontam kupiti sutra bucice pa da treniram od kuce one stvari sto se mogu. Osnovne vjezbe za prsa,ramena a najvise za bicepse jer kada sam vec citav dan na PCu mogu vjezbati bicepse dok sjedim.

Samo me zanima da li imaju u PENY Plusu bucice ispod 15kg ? meni trebaju -7Kg a na njihovoj stranici ima samo od 15KG a 44KM.

Ono sto sam isao mjesec u teretanu , neam pojma koliko sam se nabildao ali mi se samopouzdanje pravo popravilo xD

I da li je ustvari penny plus naj jeftinija prodavnica za bucice ? isao sam u intersport i tamo je pravo skupo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si TITO ! Hoce covjek da se nabilda dok surfa po netu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Verocious

#4708 Re: Teretana

Post by Verocious »

Genijalno :mrgreen: :lol:
MOSALJOZE

#4709 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

BAN___KAI wrote:Eh momkovi kontam kupiti sutra bucice pa da treniram od kuce one stvari sto se mogu. Osnovne vjezbe za prsa,ramena a najvise za bicepse jer kada sam vec citav dan na PCu mogu vjezbati bicepse dok sjedim.

Ja što mi popravi večer nisi ni svjestan.Na ovoj temi kad neko nešto kaze kune se u tebe.Tebi treba 1 soli u jednu ruku i litar vode u drugu.
BAN___KAI

#4710 Re: Teretana

Post by BAN___KAI »

Lol pa i vi ste meni pravo popravili vecer, evo kreveljim se kao neki retard .

Evo bas sam sada gledao postove sto ima veze sa mnom ,pravo sam se nasmijao , pogotovo ona slika s 4 lika sa takmicenja u bildanju sto je chuckie postovo xD.

Bio sam onaj jedan mjesec u teretani i nisam vise mogao jer je pravo pakleno bilo vani a i zbog manjka hrane,pa jos valja dopuzati od teretane do kuce 100 metara, sada kontam ojacati kuci i otkriti ove moje skrivene trbusnjake :D

Pa mozda da boks upisem, pa neko treba otvoriti novu temu o boksu pa da postavljam milion pitanja kao sto sam ovdje xD

Odoh ga malo sad baciti da mi ojaca desnica. 8-)
Mustang1

#4711 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imamo novog junaka foruma ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Covjek zivi 100 metara od teretane i daleko mu :lol: :lol: Hoce da upise boks :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo bacanje necu da komentarisem :D :D
MOSALJOZE

#4712 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Eto ti BAN KAI ti si samo lijen ništa drugo.Ja imam 2 teretane u krugu od 2 km,ali ponovno uzmem biciklo i odem do one udaljene 4 km.Što se tiče boksa s obzirom na tvoju konstrukciju(ULTRA SUPER PERO LAKA)idi na svoju odgovornost.E da bolje ti je upiši MMA.
BAN___KAI

#4713 Re: Teretana

Post by BAN___KAI »

Mustang1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imamo novog junaka foruma ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Covjek zivi 100 metara od teretane i daleko mu :lol: :lol: Hoce da upise boks :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo bacanje necu da komentarisem :D :D
MA to sam se zajebavao lol , samo je bilo tesko kada sam prvi dan u teretani radio Noge pa sam pretjerao i nisam mogaoda obucem odjecu a kamoli tek doci kuci normalno . Poslije toga je bilo normala.

Nego moram upisati neku borilacku vjestinu, ja sam evo ko penzioner , samo sjedim i gledam u nesta i cekam kada ce mi doci posao na vrata. Karate i tekvando sam davno trenirao i imam dobre reflekse pa sada sam se malo nafurao na boks jer sam gledao jednu dobru seriju xD

MOsaljoze: zajebao sam se oko toga , a upravu si, znam da imaju te kategorije nego me samo brine sto imaju samo dva boks kluba u sarajevu i nekako su mi ti treneri sumljivi i nemaju nikakvih medalja/postignuca pa ko zna sta ce oni mene nauciti.

A i jebi ga Mma , svakome cast ko to upise, u boksu su barem ogromne rukavice pa se manje osjeti udarac a mma je uzas ,Koji sam ja peh ovo bi se meni desilo na prvom danu u MMA xD http://www.mma-extreme.com/wp-content/u ... y_hill.jpg
MOSALJOZE

#4714 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Ban kai pokušaj kakve penzije sebi izganjati.Idi u teretanu nek te neko pogodi tegom.Invalid 99% i kraj.
Brane5

#4715 Re: Teretana

Post by Brane5 »

.
Last edited by Brane5 on 14/08/2013 13:49, edited 2 times in total.
anonimnaosoba

#4716 Re: Teretana

Post by anonimnaosoba »

Ne mogu da vjerujem da se @ BAN KAI javio :shock: Šta ima, kako ide mrtvo dizanje? :D
Chuckie

#4717 Re: Teretana

Post by Chuckie »

BAN KAI bilda dok surfa, legenda.
MOSALJOZE

#4718 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Odradi jednu seriju pa onda napiše post da nas pod*eba*e i onda tako u krug
BAN___KAI

#4719 Re: Teretana

Post by BAN___KAI »

MOSALJOZE wrote:Ban kai pokušaj kakve penzije sebi izganjati.Idi u teretanu nek te neko pogodi tegom.Invalid 99% i kraj.
Da bih penziju izganjao treba mi radno iskusto a ja imam 0 godina radnog iskustva xD

I koji sam ja peh, ja danas obisao citav grad trazeci taj Penny Plus po ovoj vrucini da bih kupio one bucice i konacno ga sam nasao, cijena normala ALI fale one jebene spajalice(da teg ne spadne) ili kako god se zvale i kazu da su odavno to narucili a da nikako ne dolazi :(

I nemoj mi spominjati mrtvo dizanje, izgledao sam kao gay retard kada sam to pokusao raditi :)

Pa evo nedavno sam poceo raditi trbusnjake dok lezim i gledam film i koljena mi zaklanjaju monitor dok radim te vjezbe , ali ipak cujem na slusalicama. Pa kada vec nista ne radim sa rukama dok gledam film osim sto sluzi za naslanjanje brade mogao bih nesta korisno raditi poput V.bicepsa, ne znam sta je tu uopste neobicno.
MOSALJOZE

#4720 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

BAN___KAI wrote:Pa evo nedavno sam poceo raditi trbusnjake dok lezim i gledam film i koljena mi zaklanjaju monitor dok radim te vjezbe , ali ipak cujem na slusalicama.
:lol: :lol: :lol: :lol:
anonimnaosoba

#4721 Re: Teretana

Post by anonimnaosoba »

Šta će biti sljedeće, sklekovi i jedenje istovremeno? :oops:
BAN___KAI

#4722 Re: Teretana

Post by BAN___KAI »

anonimnaosoba wrote:Šta će biti sljedeće, sklekovi i jedenje istovremeno? :oops:

E jbg to je moguce samo uz vijagru ako znas na sta mislim :D http://www.youtube.com/watch?v=lIq_FrE6MKw

Ali koliko se sjecam sa 12 godina sam mogao raditi sklekove sa jednom rukom , kada sam trenirao karate.
cunga

#4723 Re: Teretana

Post by cunga »

LJUDI KOJU BI TERETANU PREPORUCILI STO SE CIJENE TICE ... TRAZIM NESTO DA NIJE VISE OD 30KM MAKAR BILA NEKA TERETANA U MAHALI :D
Mustang1

#4724 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dajte mu nagradu neku :lol: :lol: :lol:
Svi se udebljaju dok gledaju film samo se Ban Kai nabilda :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSALJOZE

#4725 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

cunga wrote:LJUDI KOJU BI TERETANU PREPORUCILI STO SE CIJENE TICE ... TRAZIM NESTO DA NIJE VISE OD 30KM MAKAR BILA NEKA TERETANA U MAHALI :D
pitaj BAN KAI-a na pp.Šalim se gdje bi ti da ideš,dio grada?
Post Reply