Haj, po redu:
hidrant wrote:@cyprus, nadglasan si, tako da mogu igrati.
Evo, da iznesem jos jedan dokaz uz napomenu da Dr. nije iznjeo niti jedan(brojevima 0) dokaz.
Znaci, ako se moj status poistovjecuje sa Dr-ovim, dopustite da igram od prvog kola u
drugoj/trecoj ligi ili i njeg suspendujte na 3 utakmice.
Sutra, tj. već danas, liga počinje, a da ne bi bilo nesuglasica, stvarno ćemo ić po Pravilniku natenane. Istina je naime da u Pravilniku ne stoji preciziran način primanja novih članova, jer je takvo pravilo nemoguće tačno precizirati, jer se nikad ne zna šta će se desiti između sezona, ko će potvrdit učešće, ko neće, koliko će bit novih zainteresiranih, kakvo će vremensko ograničenje biti, da li će u to vrijeme svima biti dostupan internet (mora biti jasno da SA-X Manager mora ić u skladu sa privatnim životom takmičara, jer ne možemo od nikoga tražit da prekida svoje obaveze i godišnje odmore zbog ovoga, zato u pauzi idemo DOGOVORNO). No, zato postoje tačke 5, 11 i 12 Pravilnika SA-X Manager, koje glase:
5. SA-X Managerom upravlja Upravni Odbor (UO)
11. U toku sezone, UO donosi odluke samo u situacijama koje su nedefinisane Pravilnikom
12. Odluke u UO se donose na osnovu nadpolovične većine, gdje za neki prijedlog moraju biti najmanje 3 člana da bi se isti usvojio
Dakle, izgleda da je vjerovatno najbolji način da to uradimo na način glasanja u Upravnom Odboru. 5 članova UO trebaju se izjasniti o pitanju:
Da li ste da se hidrantu omogući učestvovanje u 2. SA-X Manager Ligi umjesto cikulara od 1. kola?
abondanzieri -
campa_xxx -
cyprus -
NE
elSaik-
DA
shaqqa -
Molim preostale članove da se jasno izjasne

.
I ja bih još da obrazložim svoj glas. Protiv sam da hidrant nastupi od 1. kola zato što:
a) nekoliko puta sam naglasio da službeno prijavljivanje počinje 1. augusta, nakon čega se nick
cikular prijavio
b) do prije 3 dana (kad je sve bilo spremno za početak) cikular nije nijednom rekao da prijavljuje hidranta, a imao je bezbroj prilika
c) u toku augusta smo izglasali pravilo (sa 4:1) iz koga se jasno da zaključit da važi account=takmičar, a ne osoba=takmičar
d) iz istog razloga zbog kojeg sam protiv da se izvrši ova na prvi pogled bezazlena promjena je i Dr. Belajsuz (ex vjecnobordo) prebačen u 2. ligu jer se pika kao novoprijavljeni
e) ostali članovi UO ako izglasaju u korist hidranta, moraće objašnjavati Dr. Belajsuzu zašto je to tako
f) stav i ponašanje hidranta nimalo ne zaslužuju da mu se gleda kroz prste
g) account cikular koliko mi je poznato uopšte nije banovan, te on može nastupati sa njim (druga stvar što svjesno pravi cirkus radi ovoga)
Shaqqa, abondanzieri i campa_xxx dobro razmislite