DF pustite vodu za sobom nakon 15.11.2020.
Da i to docekamo.
DF pustite vodu za sobom nakon 15.11.2020.
prije bih rekao da si ti bot sendvicar. pises propagandne kilometarske postove po forumu, predstavljajuci sdp kao svjetlo na kraju tunela. na fazon ili sda ili alternativa, treceg nema. to bi sve bilo u redu da ti kao alternativu ne provlacis sdp.drug_profi wrote: ↑11/11/2020 13:44Na ovom forumu potpuno je jasno sta si ti. Falsifikator i plaćenik, drugim riječima bot sendvičar.
Odgovori na jednostavno pitanje, ko te plaća?
Za koga ćeš ti glasati? Ko su moralni uzori koji su cisti ko suza da nemaju packe?
Jbmti i meni ljigavac masic sad nekako postaje drag.drug_profi wrote: ↑11/11/2020 14:53 Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.
Shvati jedno, botu, od tebe bih i DF branio... neko ko tako selektivno odabire da zlonamjerno protumači, pa cak i izmislja sranja samo da bi hraknuo na SDP treba biti popljuvan uvijek.
Ako te baš zanima, možeš naći moje postove gdje SDP križam kao opciju jer neću da rizikujem da mi neko odnese glas ka SDA.
A glasao sam i za DF i za NS, ovisno od ciklusa.
Ali sad baš nešto hoću eto tebi u inat da glasam za SDP. I da ti Mašića što nosi glavu naopako postavim za gradonačelnika. Iz čiste pakosti.
malakh wrote: ↑10/11/2020 14:16
http://www.parlament.ba/oQuestion/GetOR ... m=&DateTo=
Nula diskusija, nula incijativa i nula zastupnicki pitanja.![]()
![]()
Kako me nervira elementarna nepismenost.izvrsni direktor wrote: ↑11/11/2020 15:26malakh wrote: ↑10/11/2020 14:16
http://www.parlament.ba/oQuestion/GetOR ... m=&DateTo=
Nula diskusija, nula incijativa i nula zastupnicki pitanja.![]()
![]()
Ma hajte, molim vas...gdje je tu onda pluralizam i demokratija...
Tek mi je jasno zašto mu se radnja zove Esmeralda
Mda
drug_profi wrote: ↑11/11/2020 14:53 Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.
Shvati jedno, botu, od tebe bih i DF branio... neko ko tako selektivno odabire da zlonamjerno protumači, pa cak i izmislja sranja samo da bi hraknuo na SDP treba biti popljuvan uvijek.
Ako te baš zanima, možeš naći moje postove gdje SDP križam kao opciju jer neću da rizikujem da mi neko odnese glas ka SDA.
Ali sad baš nešto hoću eto tebi u inat da glasam za SDP. I da ti Mašića što nosi glavu naopako postavim za gradonačelnika. Iz čiste pakosti.
Zna se ko na ovom forumu laze, i koga su uhvatili visekratno.malakh wrote: ↑11/11/2020 18:36drug_profi wrote: ↑11/11/2020 14:53 Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.
Ali sad baš nešto hoću eto tebi u inat da glasam za SDP. I da ti Mašića što nosi glavu naopako postavim za gradonačelnika. Iz čiste pakosti.![]()
![]()
![]()
![]()
druze, zines, slazes. ali hajde neka ti bude.
nikada nisi ni prestao glasati za sdp, vec od sramote piskarao da si protiv njih, a tamo mahom glasao za njih. kao sto sda ima svoje glasace, tako si i ti vjerni glasac sdpa. nema stvari koju im ne bi oprostio. sada trazis opravdanja, nesto kao "nisam za sda, ali..." i mozda mozes prosipati supljake naivnim forumasima, ali te sibicarske fore su plićak za mene.
tako kompletna moja zgrada ne voli sda, psuje sda, kada dodju rezultati glasanja samo iz mog haustora dobiju 70% glasova.
slicni ste vi u nekim stvarima, paraziti. jedino sto je tvoje botovanje kulturnije i umjesnije, od onomad njihovog hm-a.
a sto se tice dfa, ne bih da sujem, ali ... i tebe i df, ali i tvoj sdp.
i kaze nece da mi se kacim na postove, a pet dana ko tetkica se ponasa na ovom forumu. moj drug plićak.