Demokratska fronta Željko Komšić

Control panel

#46976 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

u prolazniku wrote: 11/11/2020 14:23 Image
DF pustite vodu za sobom nakon 15.11.2020.
Da i to docekamo.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#46977 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

drug_profi wrote: 11/11/2020 13:44
malakh wrote: 11/11/2020 13:17
drug_profi wrote: 11/11/2020 08:21 Odgovori nekad na jednostavno pitanje, botu...
mislim da je ova prepiska do kraja otkrila tko je ciji bot. ja sam i ranije znao da si sdpov bot, ali je sladje kada sam priznas, crno na bijelo.
Na ovom forumu potpuno je jasno sta si ti. Falsifikator i plaćenik, drugim riječima bot sendvičar.
Odgovori na jednostavno pitanje, ko te plaća?
Za koga ćeš ti glasati? Ko su moralni uzori koji su cisti ko suza da nemaju packe?
prije bih rekao da si ti bot sendvicar. pises propagandne kilometarske postove po forumu, predstavljajuci sdp kao svjetlo na kraju tunela. na fazon ili sda ili alternativa, treceg nema. to bi sve bilo u redu da ti kao alternativu ne provlacis sdp.

za koga cu glasati - najvjerojatnije za kosmiju kojem sam obecao glas, a on je na listi nase stranke.

za koga cu glasati za nacelnika - za onog koji ima najvece sanse da pobijedi ajnadzica. to je srdjan mandic. nisam odusevljen ni mandicem, ali u poredjenju sa ajnadzicem je aristotel.

moralni uzori - bogic bogicevic, mirko pejanovic, slavisa sucur, esad durakovic, esad bajtal, dennis gratz, dragan stevanovic, a od politicki aktivnih kao kolektiv, najvjerojatnije je to nasa stranka.

a ja nisam jedini koji otvoreno kaze da je crna rupa cetvorke upravo ovakav sdp. generalno sdp kao stranka i ideologija su na jednoj strani, ali su damir masic, igor stojanovic, suljevici, zornici i ostala halaša na drugoj. ali, rezultati izvora ce sve pokazati.

nego, je li tebe sramota da sdp predlozi masica za gradonacelnika?
drug_profi

#46978 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.
Shvati jedno, botu, od tebe bih i DF branio... neko ko tako selektivno odabire da zlonamjerno protumači, pa cak i izmislja sranja samo da bi hraknuo na SDP treba biti popljuvan uvijek.
Ako te baš zanima, možeš naći moje postove gdje SDP križam kao opciju jer neću da rizikujem da mi neko odnese glas ka SDA.
A glasao sam i za DF i za NS, ovisno od ciklusa.

Ali sad baš nešto hoću eto tebi u inat da glasam za SDP. I da ti Mašića što nosi glavu naopako postavim za gradonačelnika. Iz čiste pakosti.
Control panel

#46979 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

drug_profi wrote: 11/11/2020 14:53 Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.
Shvati jedno, botu, od tebe bih i DF branio... neko ko tako selektivno odabire da zlonamjerno protumači, pa cak i izmislja sranja samo da bi hraknuo na SDP treba biti popljuvan uvijek.
Ako te baš zanima, možeš naći moje postove gdje SDP križam kao opciju jer neću da rizikujem da mi neko odnese glas ka SDA.

Ali sad baš nešto hoću eto tebi u inat da glasam za SDP. I da ti Mašića što nosi glavu naopako postavim za gradonačelnika. Iz čiste pakosti.
Jbmti i meni ljigavac masic sad nekako postaje drag.
:-)
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#46980 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote: 10/11/2020 14:16
http://www.parlament.ba/oQuestion/GetOR ... m=&DateTo=
Nula diskusija, nula incijativa i nula zastupnicki pitanja. :lol: :lol:
Control panel

#46981 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

izvrsni direktor wrote: 11/11/2020 15:26
malakh wrote: 10/11/2020 14:16
http://www.parlament.ba/oQuestion/GetOR ... m=&DateTo=
Nula diskusija, nula incijativa i nula zastupnicki pitanja. :lol: :lol:
Kako me nervira elementarna nepismenost.
drug_profi

#46982 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Me neću da mu se kačim na "tipfelere".
Neću da mu oduzimam dragocjeno vrijeme u kojem mora isfabrikovati nove skandale SDP-a.
Malo je još dana ostalo.
herzegowac

#46983 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by herzegowac »

Ok, koga je bilo stid dok je gledao ovaj video DFa? :sad:
zippoo87

#46984 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Molim administratore da okace anketu za zatvaranje ove teme poslije izbora...da ne moramo vise citati i gleda ovaj jad i sramotu.
Eno uhapsili im jos nekog lika kandidata,diler heroinom a ima i neki restoran...sada procita negdje
Bloo
Globalna šefica

#46985 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

zippoo87 wrote: 11/11/2020 17:00 Molim administratore da okace anketu za zatvaranje ove teme poslije izbora...da ne moramo vise citati i gleda ovaj jad i sramotu.
Eno uhapsili im jos nekog lika kandidata,diler heroinom a ima i neki restoran...sada procita negdje
Ma hajte, molim vas...gdje je tu onda pluralizam i demokratija...
zippoo87

#46986 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Bloo wrote: 11/11/2020 17:27
zippoo87 wrote: 11/11/2020 17:00 Molim administratore da okace anketu za zatvaranje ove teme poslije izbora...da ne moramo vise citati i gleda ovaj jad i sramotu.
pa u anketi ili ti ga referendumu...ako bude vise ZA,brisete,ako bude vise NE,ne brisete
danas je svako moderator :skoljka:
Osim_13

#46987 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Osim_13 »

Tek mi je jasno zašto mu se radnja zove Esmeralda :lol:
Bloo
Globalna šefica

#46988 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

zippoo87 wrote: 11/11/2020 17:33
Bloo wrote: 11/11/2020 17:27
pa u anketi ili ti ga referendumu...ako bude vise ZA,brisete,ako bude vise NE,ne brisete
danas je svako moderator :skoljka:
Mda :mrgreen: eh da se mozemo tako kutarisati i forumasa...
A za referendume...obrati se Dodi :mrgreen:
JThomas

#46989 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

:mrgreen: to su laži a i bilo je davno.

ne znam jesu li laži, ali jeste bilo podavno...a vjerovatno mu je jedina ambicija neka legalizacija ili smanjenje naknade za zauzimanje javne površine. a la topa.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#46990 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

drug_profi wrote: 11/11/2020 14:53 Ne vjerujem ti uopšte u to što si rekao, ali hajd...šta me briga u krajnjem.

:lol: :lol: :lol: :lol:

druze, zines, slazes. ali hajde neka ti bude.

nikada nisi ni prestao glasati za sdp, vec od sramote piskarao da si protiv njih, a tamo mahom glasao za njih. kao sto sda ima svoje glasace, tako si i ti vjerni glasac sdpa. nema stvari koju im ne bi oprostio. sada trazis opravdanja, nesto kao "nisam za sda, ali..." i mozda mozes prosipati supljake naivnim forumasima, ali te sibicarske fore su plićak za mene.

tako kompletna moja zgrada ne voli sda, psuje sda, kada dodju rezultati glasanja samo iz mog haustora dobiju 70% glasova.

slicni ste vi u nekim stvarima, paraziti. jedino sto je tvoje botovanje kulturnije i umjesnije, od onomad njihovog hm-a.

a sto se tice dfa, ne bih da sujem, ali ... i tebe i df, ali i tvoj sdp.

i kaze nece da mi se kacim na postove, a pet dana ko tetkica se ponasa na ovom forumu. moj drug plićak.
Last edited by malakh on 11/11/2020 19:35, edited 1 time in total.
JThomas

#46991 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

kakva višeslojna ironija...
malakh

#46992 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

JThomas wrote: 11/11/2020 18:42 kakva višeslojna ironija...
u maniru elmedina dine konakovica. priznaj.
JThomas

#46993 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

reci čija je roba i nećemo tebi ništa...
Patton44

#46994 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

Mi cemo je uzeti i necemo te prijavit.
drug_profi

#46995 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

malakh wrote: 11/11/2020 18:36

:lol: :lol: :lol: :lol:

druze, zines, slazes. ali hajde neka ti bude.

nikada nisi ni prestao glasati za sdp, vec od sramote piskarao da si protiv njih, a tamo mahom glasao za njih. kao sto sda ima svoje glasace, tako si i ti vjerni glasac sdpa. nema stvari koju im ne bi oprostio. sada trazis opravdanja, nesto kao "nisam za sda, ali..." i mozda mozes prosipati supljake naivnim forumasima, ali te sibicarske fore su plićak za mene.

tako kompletna moja zgrada ne voli sda, psuje sda, kada dodju rezultati glasanja samo iz mog haustora dobiju 70% glasova.

slicni ste vi u nekim stvarima, paraziti. jedino sto je tvoje botovanje kulturnije i umjesnije, od onomad njihovog hm-a.

a sto se tice dfa, ne bih da sujem, ali ... i tebe i df, ali i tvoj sdp.

i kaze nece da mi se kacim na postove, a pet dana ko tetkica se ponasa na ovom forumu. moj drug plićak.
Zna se ko na ovom forumu laze, i koga su uhvatili visekratno.
Jebe mi se sta ti vjerujes da je istina.
Tvoj modus je - izvali nesto, proglasi cinjenicom, a onda drugi kojima to smeta, neka dokazuju da je neistina.
Tako malaše, idi fotošopiraj trolejbuse, vadi carinske deklaracije, traži ugovore o radu...
Nebil dokazao da je SDP isti kao SDA.
nivla

#46996 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nivla »

pa nije isti sdp kao sda, zapravo je gori, posebno kad vidis njihove bratske i sestrinske firme i koliko su oni hajrovali od “protivljenja” sda politici
krenimo npr od profesora kojeg nigdje nema i koji bise nije ni clan, a bio predsjednik partije, pa do bitnih ljudi po ep bht i slicnim firmama za vrijeme kratke vladavine sdpa i ugovora sa privatnim kompanijama iz tog doba, pa i danas vazeci i produzavani stetni ugovor sa microsoftom ministarstva obrazovanja(damira masica), pa nam djeca umjesto da nauce kako se koristi tekst procesor(bold, italic, novi red, paragraf, page break) uce kako izgledaju meniji u wordu, photoshopu i slicnim skupim alatima
integracija rudnika u ep bih, i stalni pad prihoda zbog krpljenja rupa u rudnicima koje je trebalo 70tih godina proslog stoljeca zatvoriti kao nerentabilne, ili uloziti milijarde u modernizaciju kojoj niko od sda, sdp,sbb,sbih kadroca nije u stanju ni zapoceti
Last edited by nivla on 11/11/2020 20:02, edited 2 times in total.
Patton44

#46997 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

Gori od SDA 100% ,sto se svakodnevno potvrdjuje.
JThomas

#46998 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

onda tražiš dalje. a ono da su svi isti uvijek ima nastavak da su neki istiji...ili naši, ili patriote, ili provjereni...
nivla

#46999 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nivla »

nasa stranka je zasad ok, ali ipak losi rezultati na svakim izborima kazu da nece biti znacajan faktor nikad
Patton44

#47000 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

Oni i savjetnici cine uzp koji je presao granice BiH. Njima se sad i Hrvatski uskok bavi.
Post Reply