Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#4676 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Lud i ponosan wrote:
burek_in_space wrote:
nosara wrote:
Odjebi pitaru...

Sudija, majku ti jebem u picku smrdljivu...!
03 nov 2012, 21:26 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» nosara

Mjesec dana.
Zar je moguce da je @nosara ovako nestabilan? :lol: :lol: Mislim, znao sam da je jedan od 7 najnezadovoljnih ljudi na svijetu, ali i da bi ovako mogao reagovati... :lol: :lol:
Vrlo nekorektno je govoriti o covjeku koji nije tu i nema sansu da ti odgovori
hau jes no

#4677 Re: Sarajevski derbi

Post by hau jes no »

:dance: :dance: :dance:
todd_smith

#4678 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Ovo je bila jedna od onih rutinskih pobjeda. :dance:
hypko_nurko

#4679 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

čestitke komsijama, zasluzena pobjeda. niste bili bolji al eto pobijedili ste.
Šibicar

#4680 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Čestitam konama na pobjedi,mi smo bili tanki večeras,a vi još gori,ali eto ipak ste imali više sreće pa je jedna frljoka završila u golu.
bjelave

#4681 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Tipican derbi. Igra nervozna i isprekidana. Oba tima se zalagala koliko god su zraka imali u plucima. Pobijedio bolji.
Jedino ono sa bakljama na nista ne lici i cini od utakmice koridu. Nasi klubovi bi trebali da prestanu da maze navijace a Savez bio ovo trebao zestoko kaznjavati.
emigrazione

#4682 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca :-)
Hvala lijepo, zdravo, dovidjenja i prijatno...
jos se oni zale na uslove :lol:
Veliko Stopalo

#4683 Re: Sarajevski derbi

Post by Veliko Stopalo »

ove baklje su toliko out da je to strašno. to više niko ne koristi osim ovih indijanaca hz i tm. :roll:
Šibicar

#4684 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca :-)
Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????
Znam da si sretan zbog pobjede,i ja bih bio,ali da je bila na guzove,to će svako realan reći,zato uživaj u trenutku.
strong69

#4685 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

I ja sam ´88, ´89. godine furao tu navijacku pricu ali mi danasnji navijaci nisu jasni a derbi su mi veceras obiljezili upravo navijaci i dva prekida zbog baklji. Mislim da im treba napraviti takmicenje pa neka bacaju baklje, prave dimne zavjese i petarde.

Ocito su navijaci postali svrha sami sebi i ne jebu ni kazne, ni molbe klubova ni to sto klubovi nemaju pare da plate kazne. Veceras ce Sarajevo prihod od ulaznica proslijediti NS a i Zeljeznicar ce im napuniti kasu...

Derbi nije bio los.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4686 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Ko je zastavu izgubio
htcxone

#4687 Re: Sarajevski derbi

Post by htcxone »

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: idemoooooooooooooooooooooooooooooo :D :D :D :D
armin071

#4688 Re: Sarajevski derbi

Post by armin071 »

Osim: Imao bih štošta prigovoriti, ali neću da kvarim slavlje :-)
Osim: Sarajevo nije bolje od nas, ali im čestitam od srca.....

Dobrice mi Cosica NEPROCJENJIVO :thumbup:
necko_hz

#4689 Re: Sarajevski derbi

Post by necko_hz »

Rutinski. 8-)
just principe

#4690 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

:dance:
Ripicipi

#4691 Re: Sarajevski derbi

Post by Ripicipi »

Šibicar wrote:
emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca :-)
Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????
Znam da si sretan zbog pobjede,i ja bih bio,ali da je bila na guzove,to će svako realan reći,zato uživaj u trenutku.
Statistiku smo imali bolju, i ukupno i po golu vise suteva imamo, jos ako dodamo vise kornera, ne znam koji qrac hocete??
Zavatoni

#4692 Re: Sarajevski derbi

Post by Zavatoni »

Prilično rutinski...naši odigrali dobro I poluvrijeme...u drugom zabili i rutinski utakmicu završili...
Mislim da je ovako bezidejnog/bezvoljnog/bezopasnog Želju trebalo dobiti bar 2 razlike...tako da nisam zadovoljan rezultatom...pobjedom svakako jesam, jer ovo vrijedi više od 3 boda, a to će se u konačnici i ispostaviti...
Zolotić u Želji odličan...dobro je Saida pokrivao...ali... :D
..a Said?...Said nastavlja igrati lopte... :D
hypko_nurko

#4693 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

potres_mozga wrote:
Šibicar wrote:
Statistiku smo imali bolju, i ukupno i po golu vise suteva imamo, jos ako dodamo vise kornera, ne znam koji qrac hocete??
dvije sanse imali i iz jedne dali gol :-)
bjelave

#4694 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

strong69 wrote:I ja sam ´88, ´89. godine furao tu navijacku pricu ali mi danasnji navijaci nisu jasni a derbi su mi veceras obiljezili upravo navijaci i dva prekida zbog baklji. Mislim da im treba napraviti takmicenje pa neka bacaju baklje, prave dimne zavjese i petarde.

Ocito su navijaci postali svrha sami sebi i ne jebu ni kazne, ni molbe klubova ni to sto klubovi nemaju pare da plate kazne. Veceras ce Sarajevo prihod od ulaznica proslijediti NS a i Zeljeznicar ce im napuniti kasu...

Derbi nije bio los.
Jest, bas to. Navijaci su postali svrha sami sebi. Ja sam pitar ali mi se ne svidja ovo sta rade HZ. Klub bi morao vise raditi s njim, maio ih stisnuti a ne samo podilaziti. Tih klinaca nema tamo vise od 2-3 milje na ovim velikim utakmicama pa zar se to ne moze iskontrolirati. Dino Selimovicu ako citas ovaj forum ovo je upuceno tebi.
Amar opet nije imao muda da dostojanstveno cestita na pobjedi. Pojede ga arogancija i definitivno je veca od njega. Zna li neko nasta se je ono Jovic zalio sudijama?
Chisum

#4695 Re: Sarajevski derbi

Post by Chisum »

Slavlje na Grbavici - radosti nema kraja...

"Zijanili jesmo, ali boli nas kurac - bolji smo za klasu! Ha ja..." :lol: :lol:

Skretnicari - vozdra!

Inace, kakvi znaju biti derbiji, nervozni i najcesce nikakvi - ovaj je jos bio mila majka.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4696 Re: Sarajevski derbi

Post by Admir_1984 »

sarajevo dobilo isto kao sto je zeljo dobio prošli na grbavici, prakticno iz nicega

fakat prejadna igra i sa jedne i sa druge strane, ako se uspije povezati 5 dodavanja extra :-)
Šibicar

#4697 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

potres_mozga wrote:
Šibicar wrote:
Ma joj pusti se ti šuteva gdje lopta jedva do golmana dodje,mi smo imali priliku gdje uopšte nismo šutali po golu,a bila je bolja nego sve vaše zajedno,ali to ne umanjuje vašu pobjedu.
KPNCTNJAH

#4698 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Ah, taj Said ! 8-)

rutinski... skinu loptu s linije, prije toga Dupovac glavom preko gola, povratna za Suljica kad je pokusao da primi loptu umjesto da suta... drugo poluvrijeme su se i gosti napokon malo otvorili, pogotovo nakon primljenog gola, pa su mogli fasovati jos jedan... steta, ali nije lose ni ovako... sudija... na vrijeme je dao po zuti karton za oba nasa stopera, jos 2-3 kartona bespotrebna, a igrac Zeljeznicara prekida nasu kontru tako sto povlaci s ledja igraca i prodje s opomenom...
sve u svemu, sasvim zasluzena pobjeda kako na terenu tako i na tribinama... dodjite nam opet :D
Šibicar

#4699 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Ako vam je to ta šampionska igra i ako fakat smatrate da ste nas razvalili večeras ili nešto rutinski,onda mi vas je žao. :mrgreen:
hypko_nurko

#4700 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

rutinski nema sta. :lol:
Post Reply