Vrlo nekorektno je govoriti o covjeku koji nije tu i nema sansu da ti odgovoriLud i ponosan wrote:Zar je moguce da je @nosara ovako nestabilan?burek_in_space wrote:03 nov 2012, 21:26 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”nosara wrote:
Odjebi pitaru...
Sudija, majku ti jebem u picku smrdljivu...!
» nosara
Mjesec dana.![]()
Mislim, znao sam da je jedan od 7 najnezadovoljnih ljudi na svijetu, ali i da bi ovako mogao reagovati...
![]()
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#4676 Re: Sarajevski derbi
-
todd_smith
#4678 Re: Sarajevski derbi
Ovo je bila jedna od onih rutinskih pobjeda. 
- hypko_nurko
#4679 Re: Sarajevski derbi
čestitke komsijama, zasluzena pobjeda. niste bili bolji al eto pobijedili ste.
- Šibicar
#4680 Re: Sarajevski derbi
Čestitam konama na pobjedi,mi smo bili tanki večeras,a vi još gori,ali eto ipak ste imali više sreće pa je jedna frljoka završila u golu.
-
bjelave
#4681 Re: Sarajevski derbi
Tipican derbi. Igra nervozna i isprekidana. Oba tima se zalagala koliko god su zraka imali u plucima. Pobijedio bolji.
Jedino ono sa bakljama na nista ne lici i cini od utakmice koridu. Nasi klubovi bi trebali da prestanu da maze navijace a Savez bio ovo trebao zestoko kaznjavati.
Jedino ono sa bakljama na nista ne lici i cini od utakmice koridu. Nasi klubovi bi trebali da prestanu da maze navijace a Savez bio ovo trebao zestoko kaznjavati.
- emigrazione
#4682 Re: Sarajevski derbi
Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca
Hvala lijepo, zdravo, dovidjenja i prijatno...
jos se oni zale na uslove
- Veliko Stopalo
#4683 Re: Sarajevski derbi
ove baklje su toliko out da je to strašno. to više niko ne koristi osim ovih indijanaca hz i tm. 
- Šibicar
#4684 Re: Sarajevski derbi
Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca![]()
Znam da si sretan zbog pobjede,i ja bih bio,ali da je bila na guzove,to će svako realan reći,zato uživaj u trenutku.
- strong69
#4685 Re: Sarajevski derbi
I ja sam ´88, ´89. godine furao tu navijacku pricu ali mi danasnji navijaci nisu jasni a derbi su mi veceras obiljezili upravo navijaci i dva prekida zbog baklji. Mislim da im treba napraviti takmicenje pa neka bacaju baklje, prave dimne zavjese i petarde.
Ocito su navijaci postali svrha sami sebi i ne jebu ni kazne, ni molbe klubova ni to sto klubovi nemaju pare da plate kazne. Veceras ce Sarajevo prihod od ulaznica proslijediti NS a i Zeljeznicar ce im napuniti kasu...
Derbi nije bio los.
Ocito su navijaci postali svrha sami sebi i ne jebu ni kazne, ni molbe klubova ni to sto klubovi nemaju pare da plate kazne. Veceras ce Sarajevo prihod od ulaznica proslijediti NS a i Zeljeznicar ce im napuniti kasu...
Derbi nije bio los.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4686 Re: Sarajevski derbi
Ko je zastavu izgubio
- htcxone
#4687 Re: Sarajevski derbi
- armin071
#4688 Re: Sarajevski derbi
Osim: Imao bih štošta prigovoriti, ali neću da kvarim slavlje
Osim: Sarajevo nije bolje od nas, ali im čestitam od srca.....
Dobrice mi Cosica NEPROCJENJIVO
Osim: Sarajevo nije bolje od nas, ali im čestitam od srca.....
Dobrice mi Cosica NEPROCJENJIVO
- just principe
-
Ripicipi
#4691 Re: Sarajevski derbi
Statistiku smo imali bolju, i ukupno i po golu vise suteva imamo, jos ako dodamo vise kornera, ne znam koji qrac hocete??Šibicar wrote:Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca![]()
Znam da si sretan zbog pobjede,i ja bih bio,ali da je bila na guzove,to će svako realan reći,zato uživaj u trenutku.
- Zavatoni
#4692 Re: Sarajevski derbi
Prilično rutinski...naši odigrali dobro I poluvrijeme...u drugom zabili i rutinski utakmicu završili...
Mislim da je ovako bezidejnog/bezvoljnog/bezopasnog Želju trebalo dobiti bar 2 razlike...tako da nisam zadovoljan rezultatom...pobjedom svakako jesam, jer ovo vrijedi više od 3 boda, a to će se u konačnici i ispostaviti...
Zolotić u Želji odličan...dobro je Saida pokrivao...ali...
..a Said?...Said nastavlja igrati lopte...
Mislim da je ovako bezidejnog/bezvoljnog/bezopasnog Želju trebalo dobiti bar 2 razlike...tako da nisam zadovoljan rezultatom...pobjedom svakako jesam, jer ovo vrijedi više od 3 boda, a to će se u konačnici i ispostaviti...
Zolotić u Želji odličan...dobro je Saida pokrivao...ali...
..a Said?...Said nastavlja igrati lopte...
- hypko_nurko
#4693 Re: Sarajevski derbi
dvije sanse imali i iz jedne dali golpotres_mozga wrote:Statistiku smo imali bolju, i ukupno i po golu vise suteva imamo, jos ako dodamo vise kornera, ne znam koji qrac hocete??Šibicar wrote:Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca![]()
-
bjelave
#4694 Re: Sarajevski derbi
Jest, bas to. Navijaci su postali svrha sami sebi. Ja sam pitar ali mi se ne svidja ovo sta rade HZ. Klub bi morao vise raditi s njim, maio ih stisnuti a ne samo podilaziti. Tih klinaca nema tamo vise od 2-3 milje na ovim velikim utakmicama pa zar se to ne moze iskontrolirati. Dino Selimovicu ako citas ovaj forum ovo je upuceno tebi.strong69 wrote:I ja sam ´88, ´89. godine furao tu navijacku pricu ali mi danasnji navijaci nisu jasni a derbi su mi veceras obiljezili upravo navijaci i dva prekida zbog baklji. Mislim da im treba napraviti takmicenje pa neka bacaju baklje, prave dimne zavjese i petarde.
Derbi nije bio los.
Amar opet nije imao muda da dostojanstveno cestita na pobjedi. Pojede ga arogancija i definitivno je veca od njega. Zna li neko nasta se je ono Jovic zalio sudijama?
- Chisum
#4695 Re: Sarajevski derbi
Slavlje na Grbavici - radosti nema kraja...
"Zijanili jesmo, ali boli nas kurac - bolji smo za klasu! Ha ja..."
Skretnicari - vozdra!
Inace, kakvi znaju biti derbiji, nervozni i najcesce nikakvi - ovaj je jos bio mila majka.
"Zijanili jesmo, ali boli nas kurac - bolji smo za klasu! Ha ja..."
Skretnicari - vozdra!
Inace, kakvi znaju biti derbiji, nervozni i najcesce nikakvi - ovaj je jos bio mila majka.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4696 Re: Sarajevski derbi
sarajevo dobilo isto kao sto je zeljo dobio prošli na grbavici, prakticno iz nicega
fakat prejadna igra i sa jedne i sa druge strane, ako se uspije povezati 5 dodavanja extra
fakat prejadna igra i sa jedne i sa druge strane, ako se uspije povezati 5 dodavanja extra
- Šibicar
#4697 Re: Sarajevski derbi
Ma joj pusti se ti šuteva gdje lopta jedva do golmana dodje,mi smo imali priliku gdje uopšte nismo šutali po golu,a bila je bolja nego sve vaše zajedno,ali to ne umanjuje vašu pobjedu.potres_mozga wrote:Statistiku smo imali bolju, i ukupno i po golu vise suteva imamo, jos ako dodamo vise kornera, ne znam koji qrac hocete??Šibicar wrote:Da niste možda prikazali lepršavu igru,imali više prilika,posjed lopte,smislene akcije????emigrazione wrote:Sto little strumf moze od poraza napraviti pobjedu to je cudo, Dobrica Cosic je mala maca![]()
- KPNCTNJAH
#4698 Re: Sarajevski derbi
Ah, taj Said !
rutinski... skinu loptu s linije, prije toga Dupovac glavom preko gola, povratna za Suljica kad je pokusao da primi loptu umjesto da suta... drugo poluvrijeme su se i gosti napokon malo otvorili, pogotovo nakon primljenog gola, pa su mogli fasovati jos jedan... steta, ali nije lose ni ovako... sudija... na vrijeme je dao po zuti karton za oba nasa stopera, jos 2-3 kartona bespotrebna, a igrac Zeljeznicara prekida nasu kontru tako sto povlaci s ledja igraca i prodje s opomenom...
sve u svemu, sasvim zasluzena pobjeda kako na terenu tako i na tribinama... dodjite nam opet
rutinski... skinu loptu s linije, prije toga Dupovac glavom preko gola, povratna za Suljica kad je pokusao da primi loptu umjesto da suta... drugo poluvrijeme su se i gosti napokon malo otvorili, pogotovo nakon primljenog gola, pa su mogli fasovati jos jedan... steta, ali nije lose ni ovako... sudija... na vrijeme je dao po zuti karton za oba nasa stopera, jos 2-3 kartona bespotrebna, a igrac Zeljeznicara prekida nasu kontru tako sto povlaci s ledja igraca i prodje s opomenom...
sve u svemu, sasvim zasluzena pobjeda kako na terenu tako i na tribinama... dodjite nam opet
- Šibicar
#4699 Re: Sarajevski derbi
Ako vam je to ta šampionska igra i ako fakat smatrate da ste nas razvalili večeras ili nešto rutinski,onda mi vas je žao.