Sto joj je ovo večeras trebalo
Svaka čast, al da mi je u želju -jeste, mislim da ga nisam jela od prije korone , Ramazan 2019.
De presjek skuhanog, kad se kosi nek se mrsi
Edit: jalan sarma ili japrak ?
Moderator: anex
Sto joj je ovo večeras trebalo
Ojhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jel ono fino izrezanu baklavuhigh_volume wrote: ↑27/04/2021 09:12Haj' prvo baklavu napravi pa nam je slikaj, pa onda pauziraj
Mogu i ružice![]()
![]()

Rez'o je ja 'vako...znam titamivazi wrote: ↑27/04/2021 21:43Jel ono fino izrezanu baklavuhigh_volume wrote: ↑27/04/2021 09:12Haj' prvo baklavu napravi pa nam je slikaj, pa onda pauziraj
Mogu i ružice![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da sam jedanput postavljala ovdje svoje mafine sa bananom i nutelom.samsonsam wrote: ↑22/04/2021 19:14 mufini sa nutelom i bananom...ne znam ko je ovdje ovaj recept postavio (hvala joj/mu). uglavnom dobar jesamo sam pola brasna zamjenio zobenim pahuljicama, mlijeko sa bademovim i secer smanjio,banana na kockice,pecan orahe ubacio...rezultat je vise nego zadovoljavajuci
![]()
zahvaljujuci zlozlo sam kupio airfryer i malo sam eksperimentis'o...za ove mufine mi treba max 35 minuta od pocetka pripreme, ukljucujuci i pecenje...idealno, 7 komada,pojede se brzo...razlicite kombinacije testirane, sto slatke sto slane![]()
![]()

[/img]

hadzinicasa wrote: ↑01/05/2021 14:47 @svi
Hvala
Za danas - ljesnjak snita recept (iz rubrike Ripley‘s)
Od @Bloo
Presjek nesto docnije
Edit: presjek
![]()
EvE ga: