Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nevjerovatno kakve kretene mi dovodimo, pa ni u jednoj ekipi nema kloceva stopera kao kod nas. Baci Hus mobitel od huje, pa sto si ga stavio moj Husrefe. Ne vidimo se 23 minute, koja hrkljuš igra.
Što vole sudije Jattu, čim faul napravi poklone mu zuti
Ne razumijem kako Zrinjski ovako lako prolazi kroz sredinu, u 3 pasa dodju do 16. Sredina nam defanzivno ne postoji.
last mohicans wrote: ↑10/09/2025 20:16
Nevjerovatno kakve kretene mi dovodimo, pa ni u jednoj ekipi nema kloceva stopera kao kod nas. Baci Hus mobitel od huje, pa sto si ga stavio moj Husrefe. Ne vidimo se 23 minute, koja hrkljuš igra.
Jes nam dobro došla pauza, još gori. Utakmice nam trebaju moj Husrefe, pa sa Pofalickim, Pofalickim. Jesi skontao koji 11 ti je prvi izbor, ako je Turda da se roknem odmah.
Nikakve koncepcije igre, povezanost linija ne postoji, hrkljus fudbal, nabijanje naprijed, bjesumučno vraćanje golmanu, kad se kojim slučajem izrodi neka prilika, useremo je jer pored gola od 7 metara pucamo u golmana. Nevjerovatno da smo još gori, nikakve energije ni zamisli na terenu.
Ovakva greška u ovakvoj utakmici koja je tvrda i bez puno šansi rješava utakmicu. Prije će oni iz neke kontre zabiti deugi nego što ćemo mi izjednačiti