Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#46326 Re: Utakmice.
Hvala Husrefu na šok terapiji 
-
last mohicans
#46327 Re: Utakmice.
Sad na sazetku imaš licem okrenut gdje je digao prst, potom prilaze igrači i grle ga.baxus wrote: ↑29/08/2025 23:04Vidio sam ono sto sam napisao.
Ovo na slici se poslije okrenuo nekom svom na zapadu.
-
mond
#46328 Re: Utakmice.
Teško i zasluženo baš kao i protiv Posušja. Bez nekih kritika prema ekipi osim Joviću jer je mamlaz. Guliša je van forme i neću ga ružiti.
Drago mi je zbog Adema, zaslužio je. Igra mu se. Đorđević, napokon poluvrijeme i pol
Kera, Began, Rile i Krdža
Bez zamjerki treneru
Naravno da onaj start na Begana u koljena nije za crvenog i naravno da start 77 Keranovića nije za drugi žuti, a da je obratno ni 15 sekundi ne bi vijećali uhljubi u kamionu. Od do, majke im bezobrazne.
Obratiti pažnju da Keranovića u Rudaru. Broj 77
Drago mi je zbog Adema, zaslužio je. Igra mu se. Đorđević, napokon poluvrijeme i pol
Kera, Began, Rile i Krdža
Bez zamjerki treneru
Naravno da onaj start na Begana u koljena nije za crvenog i naravno da start 77 Keranovića nije za drugi žuti, a da je obratno ni 15 sekundi ne bi vijećali uhljubi u kamionu. Od do, majke im bezobrazne.
-
TheMule
#46329 Re: Utakmice.
Beganovic je pao na vlastito lijevo koljeno. Nemorate od svake utakmice praviti teoriju zavjere.mond wrote: ↑29/08/2025 23:15 Teško i zasluženo baš kao i protiv Posušja. Bez nekih kritika prema ekipi osim Joviću jer je mamlaz. Guliša je van forme i neću ga ružiti.
Drago mi je zbog Adema, zaslužio je. Igra mu se. Đorđević, napokon poluvrijeme i pol![]()
Kera, Began, Rile i Krdža![]()
Bez zamjerki treneru
-
TheMule
#46331 Re: Utakmice.
Nisam, slijep si Boga mi ti. Ostar start za kartona jest, ali covjek padne na lijevo koljeno i rasijece ga. Kasnije saniranje povrede. Vidjeno hiljadu puta.
Ljudi kao ti prave ogrmnu stetu s tim glupostma. Svaku utakmice kukate, znaci svaku. A onda, kad se desi nesto ozbiljno (Banja Luka) niko vas ne slusa ni 5% jer ste izgubili sav kredibilitet.
-
Messier
#46332 Re: Utakmice.
Jesmo pokisli ko picke
Patnja sa Rudarom nakon 1-5 u blu, to su tekme prave.
I potop, kisa, gace mokre.
Vise ce klinjo pamtiti ovo nego da smo im 5 dali
Patnja sa Rudarom nakon 1-5 u blu, to su tekme prave.
I potop, kisa, gace mokre.
Vise ce klinjo pamtiti ovo nego da smo im 5 dali
-
mond
#46333 Re: Utakmice.
TheMule wrote: ↑29/08/2025 23:21Nisam, slijep si Boga mi ti. Ostar start za kartona jest, ali covjek padne na lijevo koljeno i rasijece ga. Kasnije saniranje povrede. Vidjeno hiljadu puta.
Ljudi kao ti prave ogrmnu stetu s tim glupostma. Svaku utakmice kukate, znaci svaku. A onda, kad se desi nesto ozbiljno (Banja Luka) niko vas ne slusa ni 5% jer ste izgubili sav kredibilitet.
Upravu si. Pao na travu, dobio ogrebotinu i morao van
-
last mohicans
#46334 Re: Utakmice.
Drago mi je za Krđalića, a pogotovo sto je i 21 igrač. Da ne bude igra sto mora. Odlična utakmica, ima ga svugdje, ne plaši se, imao onaj šut glavom i onaj izblokirani šut gdje je uletio kao kamikaza u 16. Iz aviona se vidi da Guli nije u formi, iako dolazi u prilike, ali previse fula, punim roka, pa ni glavom ga neće. Kritičan sam prema njemu jer nas to košta, opet ne treba ga jos vise ubiti u pojam, mada mislim da mu ne bi škodilo da jednu utakmicu, do dvije, i ne počne. Mozda bi to bilo bolje i za ekipu i za njega, da probamo i neke druge varijante. U II bi usao, tako da bi bio još ubitačniji i odmorniji. On je jedan od najspremnijih igrača fizički.
-
mond
#46335 Re: Utakmice.
Slažem se da bi trebao malo odmoriti. Sad je pauza ako se ne varam a mi igramo sa Mađarima nekad, jebi me ako znam
-
TheMule
#46336 Re: Utakmice.
Nisam to ni reko.mond wrote: ↑29/08/2025 23:24TheMule wrote: ↑29/08/2025 23:21Nisam, slijep si Boga mi ti. Ostar start za kartona jest, ali covjek padne na lijevo koljeno i rasijece ga. Kasnije saniranje povrede. Vidjeno hiljadu puta.
Ljudi kao ti prave ogrmnu stetu s tim glupostma. Svaku utakmice kukate, znaci svaku. A onda, kad se desi nesto ozbiljno (Banja Luka) niko vas ne slusa ni 5% jer ste izgubili sav kredibilitet.![]()
Upravu si. Pao na travu, dobio ogrebotinu i morao van
- R2D2_SA
#46337 Re: Utakmice.
U kakvom je stanju ekipa veceras sasvim solidna igra. Na misice ali sasvim zasluzena pobjeda.
Gledao sam ove protiv komsinica, utakmica sa obje strane obicni hrkljus bila, sada je vec poslije nekoliko kola Rudar vrlo ozbiljna ekipa, puno jaca i kompaktnija nego ikad sto ja znam a mislim da ce biti i joa bolji. Dobro su odigrali, muski, namucit ce mnoge sigurno i tim je nasa pobjeda, makar i sa 1:0 veca. To sto Rudar nije imao ni prilika ne znaci da su oni bili losi nego da im mi nismo dozvolili.
Mi nismo u formi ali se dizemo. Kondiciono smo ocito losi pa se vise i grijesi. Kupresak opet isto kao protiv Borca kasni na visoke lopte po boku ali srecom Jovic ga zatvarao. Guli se trudio bas ali ga nije islo. Kera, moj omiljeni igrac, pravi radni konj ali mi veceras nije ni grizao ali je puno grijesio. Ljaljicu bravo za gol, a najvise me raduje da vidim da se lik fakat nervira i igra srcem, zeljan je pobjeda. I meni se cini da je poslije gola bilo nesto prema nekome na istoku, i neka je, ako jeste, barem pokazuje da ima muda!
Husref dobro zatvorio utakmicu. Da je ZZ bogdo imao oci tada da vidi protiv Rasnika da je ekipa nespremna, da stanu na loptu, zatvore utakmicu i uzmu lagano bodove, bio bi mozda jos tu a mi imali puno vise zivaca.
Uglavom momcima svaka cast. Dosta prilika protiv dobrog protivnika. Morat cemo se navici na ovo ove sezone, bice puno utakmica na misice, sto zbog jacih ekipa, sto zbog toga jer ce mnogi i takvi igrati bunker a i mi cemo varirati u formi. To je za domace tekme i sada me bas zanima kako ce to sve ici na strani.
Odmorite mozak malo raja, uzivajte pa se nerviramo uskoro opet.
P.S. Nema nama nista bez kise
i ekipi bas sada trebaju navijaci, iakrenih par hiljada barem, navijaca a ne trenera i menadzera svih vrsta da pametuju s tribina.
Gledao sam ove protiv komsinica, utakmica sa obje strane obicni hrkljus bila, sada je vec poslije nekoliko kola Rudar vrlo ozbiljna ekipa, puno jaca i kompaktnija nego ikad sto ja znam a mislim da ce biti i joa bolji. Dobro su odigrali, muski, namucit ce mnoge sigurno i tim je nasa pobjeda, makar i sa 1:0 veca. To sto Rudar nije imao ni prilika ne znaci da su oni bili losi nego da im mi nismo dozvolili.
Mi nismo u formi ali se dizemo. Kondiciono smo ocito losi pa se vise i grijesi. Kupresak opet isto kao protiv Borca kasni na visoke lopte po boku ali srecom Jovic ga zatvarao. Guli se trudio bas ali ga nije islo. Kera, moj omiljeni igrac, pravi radni konj ali mi veceras nije ni grizao ali je puno grijesio. Ljaljicu bravo za gol, a najvise me raduje da vidim da se lik fakat nervira i igra srcem, zeljan je pobjeda. I meni se cini da je poslije gola bilo nesto prema nekome na istoku, i neka je, ako jeste, barem pokazuje da ima muda!
Husref dobro zatvorio utakmicu. Da je ZZ bogdo imao oci tada da vidi protiv Rasnika da je ekipa nespremna, da stanu na loptu, zatvore utakmicu i uzmu lagano bodove, bio bi mozda jos tu a mi imali puno vise zivaca.
Uglavom momcima svaka cast. Dosta prilika protiv dobrog protivnika. Morat cemo se navici na ovo ove sezone, bice puno utakmica na misice, sto zbog jacih ekipa, sto zbog toga jer ce mnogi i takvi igrati bunker a i mi cemo varirati u formi. To je za domace tekme i sada me bas zanima kako ce to sve ici na strani.
Odmorite mozak malo raja, uzivajte pa se nerviramo uskoro opet.
P.S. Nema nama nista bez kise
-
Messier
#46338 Re: Utakmice.
5 maraka djecija karta ?
Naletim na nekog lika, znam ga odnekle, vozdra vozdra, jel ides na tekmu, evo ti za zapad , trebal ti, treba jbt, taman mislio kupiti.
I gostiona, rekoh odi , eno ti kontejner, kupi djeciju kartu,,dam mu 3, 4 marke...kontam da ne klosari oko kontejnera i zica, mislim mozda 3 marke je.
Vraca se lik, kaze daj jos marku, petak ulaz .
11 godina, lomi kisa, 5 maraka ulaz, potopljeni na zapadu, ako ne bude upale pluca dobro smo prosli
Naletim na nekog lika, znam ga odnekle, vozdra vozdra, jel ides na tekmu, evo ti za zapad , trebal ti, treba jbt, taman mislio kupiti.
I gostiona, rekoh odi , eno ti kontejner, kupi djeciju kartu,,dam mu 3, 4 marke...kontam da ne klosari oko kontejnera i zica, mislim mozda 3 marke je.
Vraca se lik, kaze daj jos marku, petak ulaz .
11 godina, lomi kisa, 5 maraka ulaz, potopljeni na zapadu, ako ne bude upale pluca dobro smo prosli
Last edited by Messier on 29/08/2025 23:56, edited 1 time in total.
- Logovan
#46339 Re: Utakmice.
Rutinski, lagana pobjeda
Jooojjj ode mi 10 godina života da ovo večeras
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#46340 Re: Utakmice.
Gledao prvo pol. sa stadiona drugo s TVa. Zajebo se krenuo bez kisobrana. Levat.
Nije to toliko ni losa utakmica koliko smo mi sebi nabili pritisak da moramo sve derati redom i voditi 3:0 do 30. minute.
Prvo poluvrijeme smo se isfulali. Treba malo i da napadaci dobiju samopouzdanja u konacnici sa se uigra ekipa. Bice to dobro. Rudar nimalo naivna ekipa Boga mi.
Cimi ce biti pojacanje to se vidi odmah. Ide sad pauza da se malo fizicki podignu i oporave.
Utegnut ce to Husref.
Nije to toliko ni losa utakmica koliko smo mi sebi nabili pritisak da moramo sve derati redom i voditi 3:0 do 30. minute.
Prvo poluvrijeme smo se isfulali. Treba malo i da napadaci dobiju samopouzdanja u konacnici sa se uigra ekipa. Bice to dobro. Rudar nimalo naivna ekipa Boga mi.
Cimi ce biti pojacanje to se vidi odmah. Ide sad pauza da se malo fizicki podignu i oporave.
Utegnut ce to Husref.
- Logovan
-
last mohicans
#46342 Re: Utakmice.
Ima i ta mjesta, ali mislim da se vodimo činjenicom da smo brutalno nefikasni i da sto prije zavrsimo posao. A Radnik nam je pokazao da to i nije baš tako.. To ti govori koliko je nisko samopouzdanje, ali vidi se napredak. Pauza ce nam ekstra doci. Adem se namece kao pravi lider i fajter. Rudar bas simpa ekipa, Perica šizi pored linije, zao mi ih, ali morali smo ih dobiti. Izgleda da je liga 10 pravi potez.F&N wrote: ↑30/08/2025 00:05 Gledao prvo pol. sa stadiona drugo s TVa. Zajebo se krenuo bez kisobrana. Levat.
Utegnut ce to Husref.
-
UDHZSA
#46343 Re: Utakmice.
Veceras smo poceli utakmicu bez klasicnog stopera ocito jesini stoper koji iole izgleda tako je Turda.
Neselektivno dovodjenje pojacanja je plod ovoga da imas 10 napadaca a ni jedan nije neki nivo i isto tako sa stoperima imas jednog ozbiljnog koji je na duze staze povrijedjen.
Ima se jos vremena da se nadje jos jedan ozbiljniji, Memisevic je jos slobodan igrac ima i Bicakcic a ne da razmisljaju da dovedu Despotovica u napad iako je on trenutno bolji od svih nasih napadaca preca je odbrana tu smo bas tanki.
Neselektivno dovodjenje pojacanja je plod ovoga da imas 10 napadaca a ni jedan nije neki nivo i isto tako sa stoperima imas jednog ozbiljnog koji je na duze staze povrijedjen.
Ima se jos vremena da se nadje jos jedan ozbiljniji, Memisevic je jos slobodan igrac ima i Bicakcic a ne da razmisljaju da dovedu Despotovica u napad iako je on trenutno bolji od svih nasih napadaca preca je odbrana tu smo bas tanki.
- GandalfSivi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#46345 Re: Utakmice.

urban fox Sarajevo
na Šipu se motaju još bar tri-četiri
- Logovan
#46346 Re: Utakmice.
Ma lisica redovno dolazi na utakmiceGandalfSivi wrote: ↑30/08/2025 04:49 Je li ko skontao lisicu na zapadu?
https://www.facebook.com/share/r/16wvNy ... tid=wwXIfr
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- SmokingMan
#46348 Re: Utakmice.
Ovo je neki pitar u reinkarnaciji lisice. 
-
chino
#46349 Re: Utakmice.
Dok god Ajla Alimanović (ne znam samo ko je ona i od kud se stvorila) vedri i oblaći mi nećemo napredovati ni sekunde.
Oni ce vrtiti - prati novac a rezulat ce biti slućajnost. Tu je bolje napisati, dok je Mirvića nema napretka (osim ako se ne desi neka velika promjena, za koju sam skeptičan da ce se desiti dok je on tu)
Neophodan je sportski direktor koji zna posao a s njim i ostali adekvatan kadar
Oni ce vrtiti - prati novac a rezulat ce biti slućajnost. Tu je bolje napisati, dok je Mirvića nema napretka (osim ako se ne desi neka velika promjena, za koju sam skeptičan da ce se desiti dok je on tu)
Neophodan je sportski direktor koji zna posao a s njim i ostali adekvatan kadar
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#46350 Re: Utakmice.
Ja opet kontam dok je istoka nema nam napretka!?