Sidje Andrija, izvini sto te odmah nisam prepoznao.Lincoln-Burrows wrote:Pade mi na pamet ono suđenje Andriji Artukoviću i završne riječi tužiteljstva koje su ArtukovićuFudo387 wrote: Pa sad, sumnjam da ces ti to docekati.
Kakvi su je jahali i razvaljivali, ti si nula bodova, pa eto je tu.
Zali se Vatikanu i probaj ih ubijediti da one "papire" sto im je Katarina ostavila u amanet frljace u smece.
tada kroz usta tužitelja Nobila kazali: "Srećom,vi više nikada nećete upamtiti ili doživjeti nezavinsu Hrvatsku",
na što mu je već starac Andrija kratko odgovorio - " Znam da ja neću, ali zato ćeš je ti dočekati".
Ne moram ja ništa dočekati, razumiješ.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Fudo387
#4601 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Lincoln-Burrows
#4602 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Andrija je ustaša i zločinac ali poanta je druga iz ovog gore.Fudo387 wrote:Sidje Andrija, izvini sto te odmah nisam prepoznao.Lincoln-Burrows wrote:Pade mi na pamet ono suđenje Andriji Artukoviću i završne riječi tužiteljstva koje su ArtukovićuFudo387 wrote: Pa sad, sumnjam da ces ti to docekati.
Kakvi su je jahali i razvaljivali, ti si nula bodova, pa eto je tu.
Zali se Vatikanu i probaj ih ubijediti da one "papire" sto im je Katarina ostavila u amanet frljace u smece.
tada kroz usta tužitelja Nobila kazali: "Srećom,vi više nikada nećete upamtiti ili doživjeti nezavinsu Hrvatsku",
na što mu je već starac Andrija kratko odgovorio - " Znam da ja neću, ali zato ćeš je ti dočekati".
Ne moram ja ništa dočekati, razumiješ.
Stvar je u ovome tko će dočekati.
-
Fudo387
#4603 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vadi se, vadi.
-
zenit dozic
#4604 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije to kolega. Fra sratko mu je uvalio donaciju na zadnjem cucanjuwonkaw wrote:Hafis wrote:Iskreno, nikada u životu nisam financijski bolje stajao kao sada. E sad tu bi mi trebao naš Alfons da mi objasni kako to može biti, unatoč negativnim SWOT analizama tržišta, varijabilnim bilancama prihoda i rashoda per capita, a sve s obzirom na rastuću likvidnost u odnosu na nisku fiskalizaciju...ili ide obrnutoKolinda wrote:Bogu hvala i Bože podrži , meni odlično a nije loše ni ovim u mom okruženju. Kome se gdje ide nek' izvoli ali većina je tu. Privreda raste ,za fizičke poslove dovedemo one s Tromeđe i to je to ..![]()
Bit će da je do tog masovnog izumiranja u velikočetničkoj službi, ili tako nekako nešto oko demografskih kretanja, kao što kaže naš uvaženi kolega @Hamolj.stigla nova donacija iz cetniteta
nikad mi nisi odgovorio na ovo http://forum.klix.ba/revizija-tuzbe-pro ... #p13387784
- Kolinda
#4605 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bio prvi ili drugi nije bitno to se tako kolokvijalno kaže , da Hrvati su dobili paritet a visoki predstavnici su promijenili stvari ...Mirza007 wrote:Mozes li tih 50% dokumentirati? Nije li rijec o Washingtonskom sporazumu prije nego Daytonu?Kolinda wrote: U Daytonu su Hrvati dobili 50% svih političkih funkcija u fBiH,zato i jest potpisan isti...Sve sadašnje je nemetnuto silom . 8B-5H-3S ministra i tako dalje...
- Kolinda
#4606 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hvala Hafize spasio si mi život ...Hafis wrote:Mirza007, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Mirza007, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Šta je ovo? počeli su i rafalati.
Kolinda, pazi metak
-
Fudo387
#4607 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cak i da je istina to sto pricas, smatras se ostecenim, zasto se ne zalis visokom predstavniku?Kolinda wrote:Bio prvi ili drugi nije bitno to se tako kolokvijalno kaže , da Hrvati su dobili paritet a visoki predstavnici su promijenili stvari ...Mirza007 wrote:Mozes li tih 50% dokumentirati? Nije li rijec o Washingtonskom sporazumu prije nego Daytonu?Kolinda wrote: U Daytonu su Hrvati dobili 50% svih političkih funkcija u fBiH,zato i jest potpisan isti...Sve sadašnje je nemetnuto silom . 8B-5H-3S ministra i tako dalje...
Ako je on imao moc da razjebe, kako ti velis, taj paritet, valjda moze opet sve vratiti na staro?
- Kolinda
#4608 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako polako ,ako je sjebano ne mora značiti da se neće popraviti....
- spreca
#4609 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aaa jesu se ovi juzni srbi nesto uspandrcali....mora da ce promjena vremena 
-
Fudo387
#4610 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aha, ok onda.Kolinda wrote:Polako polako ,ako je sjebano ne mora značiti da se neće popraviti....
Ko zuri vrat slomi, natanane vi to.
Nisi odgovorio, zasto se ne zalis jedinoj instituciji koja jednostavnim dekretom moze promijeniti stvari u tvoju korist?
- Kolinda
#4611 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tko sam ja da se želim visokom predstavniku, nema potrebe za to ,kad dođe novi IZBORNI sve će biti na svom mjestu...A on će doći za koji mjesec...Fudo387 wrote:Aha, ok onda.Kolinda wrote:Polako polako ,ako je sjebano ne mora značiti da se neće popraviti....
Nisi odgovorio, zasto se ne zalis jedinoj instituciji koja jednostavnim dekretom moze promijeniti stvari u tvoju korist?
-
Fudo387
#4612 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa drljavis po forumu umjesto da svojim legitimnim predstavnicima porucis da pokusaju na drugom mjestu posto ih Bakir ocito ne benda.Kolinda wrote:Tko sam ja da se želim visokom predstavniku, nema potrebe za to ,kad dođe novi IZBORNI sve će biti na svom mjestu...A on će doći za koji mjesec...Fudo387 wrote:Aha, ok onda.Kolinda wrote:Polako polako ,ako je sjebano ne mora značiti da se neće popraviti....
Ne bih ni ja, na sve te zahtijeve bih odmahnuo rukom, porucio da se drzimo zakona i voz, zivot ide dalje.
Jesi li ikad pomislio da jednostavno nisi u pravu?
Da trazis nesto sto je nelegalno, besmisleno, anticivilizacijski?
Ti mislis da je Svabo tek tako, iz nekog ceifa koristio Bonske Ovlasti?
Ono, palo mu jedan dan na pamet da to iz cista mira uradi?
Mozda je htio napraviti funkcionalno drustvo, gurati ga naprijed, bez blokada, zajebancija i manifetluka koje prosjecnom Hercegovcu mogu pasti na pamet.
Drugim rijecima, ako ti je Svabo rekao da si glup, onda si, jebo ga ja, glup. Sta tu imas vise komplikovati, poklopi se usima i pici dalje.
- Kolinda
#4613 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za ovo glup ideš u društvo prog123 , ostaj mi dobro ....
-
Mirza007
#4614 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma sto nam se crv i pile metkuju, cudo jedno.
-
Fudo387
#4615 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam mislio konkretno na tebe, vec na politiku koju guras.Kolinda wrote:Za ovo glup ideš u društvo prog123 , ostaj mi dobro ....
Sta koji qrac tu odmah cmizdris?
Ja ti na jednostavan nacin nacrtao kako stvari ferceraju a ti se ljutis. Nije posteno od tebe.
-
Mirza007
#4616 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoce, hoce. I to onaj iz PC. Taze prekopiran.Kolinda wrote:Tko sam ja da se želim visokom predstavniku, nema potrebe za to ,kad dođe novi IZBORNI sve će biti na svom mjestu...A on će doći za koji mjesec...Fudo387 wrote:Aha, ok onda.Kolinda wrote:Polako polako ,ako je sjebano ne mora značiti da se neće popraviti....
-
Mirza007
#4617 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cuj nije bitno. Pa tako kazu oni koji pojma sa materijom nemaju.Kolinda wrote:Bio prvi ili drugi nije bitno to se tako kolokvijalno kaže , da Hrvati su dobili paritet a visoki predstavnici su promijenili stvari ...Mirza007 wrote:Mozes li tih 50% dokumentirati? Nije li rijec o Washingtonskom sporazumu prije nego Daytonu?Kolinda wrote: U Daytonu su Hrvati dobili 50% svih političkih funkcija u fBiH,zato i jest potpisan isti...Sve sadašnje je nemetnuto silom . 8B-5H-3S ministra i tako dalje...
Paritet mozda znaci da su predstavljeni u skladu sa udjelom u glasackom tijelu.
-
Škobo Habu
#4618 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zaboravio si spomenuti šta je to po vjerskom i nacionalnom opredjeljenju Emil Vlajki, Antoan Kasipović i slični u RS?Hafis wrote: Koliko sam ja skontao ovu forumsku multietnićku etnologiju: Nerkez Arifhodžć je bosanski katolik islamske vjeroispovjedi.
Zanimljivo da vam takvi "Hrvati" uopšte ne smetaju?
-
Hafis
#4619 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Njih dvojica su po nacionalnom i vjerskom oprjedeljenju bosanski katolici. E sad jesu li vjernici, koje su vjere ili su ateisti, ne znam stvarno.Škobo Habu wrote:Zaboravio si spomenuti šta je to po vjerskom i nacionalnom opredjeljenju Emil Vlajki, Antoan Kasipović i slični u RS?Hafis wrote: Koliko sam ja skontao ovu forumsku multietnićku etnologiju: Nerkez Arifhodžć je bosanski katolik islamske vjeroispovjedi.
- dogtag
#4620 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa kako vam onda ne smeta da prestavljaju vas Hrvatine???Hafis wrote:Njih dvojica su po nacionalnom i vjerskom oprjedeljenju bosanski katolici. E sad jesu li vjernici, koje su vjere ili su ateisti, ne znam stvarno.Škobo Habu wrote:Zaboravio si spomenuti šta je to po vjerskom i nacionalnom opredjeljenju Emil Vlajki, Antoan Kasipović i slični u RS?Hafis wrote: Koliko sam ja skontao ovu forumsku multietnićku etnologiju: Nerkez Arifhodžć je bosanski katolik islamske vjeroispovjedi.
- dogtag
#4621 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inače ovo je ono istina za šta se tkz "treći entitet" zalaže, da sakrije pod tepih istinu i pravdu za žrtve:
http://24sata.info/vijesti/bosna-i-herc ... araca.html
- spreca
#4622 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma bagra je to.....naprave etnicko ciscenje nad srbima u Kninskoj kraini i Slavoniji a ovdje ih je za 5 avtobusa ali zato hoce entitet......inace to su hercegovci gdje je inace i bilo leglo ustasko ...dok su posavci sasvim druga prica i oni ih slabo hajudogtag wrote:Inače ovo je ono istina za šta se tkz "treći entitet" zalaže, da sakrije pod tepih istinu i pravdu za žrtve:
-
Škobo Habu
#4623 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Njih dvojica su po nacionalnom i vjerskom oprjedeljenju bosanski katolici. E sad jesu li vjernici, koje su vjere ili su ateisti, ne znam stvarno.[/quote]Hafis wrote:
Za tvoju informaciju i Kasipović, i Vlajki se izjašnjavaju kao Hrvati. Koliko znam, Kasipović je cijelo vrijeme rata radio u "Glasu Srpske".
No, eto, moralnim čistuncima po mjeri HDZ hrvatstva, smeta Komšić u uniformi ABiH, ali nikada nisu imali ništa protiv čovjeka koji je radio za jedan tipičan karadžićevski propagandistički list u jeku etničkog čišćenja Hrvata iz Banja Luke.
Bošnjake neću spominjati, nema potrebe za empatijom, pored takvog odnosa spram Kasipovića.
- Kolinda
#4624 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Etničko čišćenje u Kninskoj krajini i Slavonijispreca wrote:ma bagra je to.....naprave etnicko ciscenje nad srbima u Kninskoj kraini i Slavoniji a ovdje ih je za 5 avtobusa ali zato hoce entitet......inace to su hercegovci gdje je inace i bilo leglo ustasko ...dok su posavci sasvim druga prica i oni ih slabo hajudogtag wrote:Inače ovo je ono istina za šta se tkz "treći entitet" zalaže, da sakrije pod tepih istinu i pravdu za žrtve:
Ustaše ,koje ustaše ono hrvatsko cvijeće ili obične ustaše ne znam na koje misliš.
U Posavini HDZ dobiva više glasova nego u Hercegovini ako je HDZ kriterij...
-
Škobo Habu
#4625 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Saće ovo sve Raspudić demantovati, pardon - demantirati.dogtag wrote:Inače ovo je ono istina za šta se tkz "treći entitet" zalaže, da sakrije pod tepih istinu i pravdu za žrtve:
Ovo se nikada nije desilo u Mostaru, njegovom zapadnom dijelu, to je jedini multi-etnički grad u BiH.