SDP

Post Reply
Alfons Kauders

#4551 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote: znaci, kad je opstina u pitanju, 'mahalanje', onda je SDP za kritike - slazem se. samo sto nisi napisao da si kritikovao opcinski nivo.
wtf, pa kako cu kritikovati vlast predvodjenu sdp-om ako sdp nije na vlasti... to trebam naglasiti :-) sorry, zaboravio sam da sam lud
drugo - kritikujem SDP, i iznosim argumente po 100 puta i na sve to dobijam smajlije?
to sto ti smatras argumentima slobodno zadrzi za sebe
nisam ja ni spomenuo taj zakon na federalnom nivou, samo sam rekao da ako im je stalo do njega (kao sto nije), mogli su ga kao privremenu mjeru donijeti na entitetskom nivou. stvar je sto niti im je stalo, i sto je taj Zakon jos jedan u nizu lazi kojima se SDP posluzio da bi se docepao toliko zeljene vlasti!
nisi spomenuo, ali govoris kako su ga opet mogli donijeti na federalnom nivou... pa eto, upravo si ga pomenuo, cestitam... i kazes da je taj zakon jos jedna u nizu lazi kojima se sdp posluzio da dobije vlast... zato jer nisu donijeli zakon na federalnom nivou? koji nisu ni pominjali? aha, ti si ga pomenuo prije 3 minuta i vec je trebao proci parlamentarnu proceduru :lol:
Memorandum sa Shellom i sve ostalo spominjem kako bih argumentirao ono sto govorim, a to je da je sadasnja vlast (ukljucujuci oba koaliciona partnera plus strancice), nesposobna vlast koja je sama sebi svrha i koja nije ni truncice bolja od ovoga sto smo gledali proteklih '20 najtezih godina zajedno!'

Nisam ni napisao da Memorandum ne valja, niti da ne treba istrazivati naftu, vec ukazao na ocitu lazh federalnog premijera koja je dokaziva u dva reda teksta!!!
to upste ne sporim - i ja sam kritikovao metar poteza, pogotovo imenovanja pojedinih ministara... a memorandum je populisticka ubleha i nista vise... samo sto o tome ovdje uopste nije bila rijec... govorili smo o konretnim stvarima za koje ja nemam namjeru kriviti sdp, ali kad se laze sve se moze... pa tako sdp ispade maloprije odgovoran i za fiskalizaciju, i za one koji glasaju protiv zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine...
Optimus Prime

#4552 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

stochar wrote: pa sta ocekujes? da otvoreno lazhe ljude koji su ga izabrali? zasto bi ga skrivali ako je sve 'transparentno' kao sto su 100 puta ponovili pred potpisivanje?

de ba ljudi sta vam je, imate li bar mrvu dostojanstva? sjecate li se bar necega od onog sto ste na istom ovom forumu govorili ranije i zbog cega ste eventualno izlazili na proteste? moram li ja jos jednom postavljati govor iz februara 2008. u kojem je kritikovana tadasnja vlast i nije se gledalo je li vise kriv SDA ili SBiH, kritikovala se - NESPOSOBNA VLAST!

jesu vam se mozda pojavili oni iz MiB pa vam izbrisali sjecanje? i kako smo govorili da 'ne treba cekati 4 godine da bi se nesto mijenjalo'? iznio sam na desetine argumenata o tome da je sve skoro isto kao i tada uz nekoliko casnih izuzetaka, a ko ne vjeruje, nek' pogleda redovnije crnu hroniku i kolone auta pred skolama kad roditejli dolaze po djecu jer ih samu ne smiju pustiti ni 200 metara, pa neka mi kaze da je ovo sigurnosna situacija za koju smo se borili na protestima protiv Taje, Semihe i Zvizdica!
SDP je nazalost najbolje sto trenutno mozes dobiti.
Imas samo alternativu da ti Fahro i Covic prave dealove sa SHELLOM, dok im Reis pere rabote na dzumama.
A kako ce to izgledati mogu samo zamisliti.

Probudi se jarane, utopija ne postoji.
stochar

#4553 Re: SDP

Post by stochar »

Alfons Kauders wrote:
stochar wrote: znaci, kad je opstina u pitanju, 'mahalanje', onda je SDP za kritike - slazem se. samo sto nisi napisao da si kritikovao opcinski nivo.
wtf, pa kako cu kritikovati vlast predvodjenu sdp-om ako sdp nije na vlasti... to trebam naglasiti :-) sorry, zaboravio sam da sam lud
drugo - kritikujem SDP, i iznosim argumente po 100 puta i na sve to dobijam smajlije?
to sto ti smatras argumentima slobodno zadrzi za sebe
nisam ja ni spomenuo taj zakon na federalnom nivou, samo sam rekao da ako im je stalo do njega (kao sto nije), mogli su ga kao privremenu mjeru donijeti na entitetskom nivou. stvar je sto niti im je stalo, i sto je taj Zakon jos jedan u nizu lazi kojima se SDP posluzio da bi se docepao toliko zeljene vlasti!
nisi spomenuo, ali govoris kako su ga opet mogli donijeti na federalnom nivou... pa eto, upravo si ga pomenuo, cestitam... i kazes da je taj zakon jos jedna u nizu lazi kojima se sdp posluzio da dobije vlast... zato jer nisu donijeli zakon na federalnom nivou? koji nisu ni pominjali? aha, ti si ga pomenuo prije 3 minuta i vec je trebao proci parlamentarnu proceduru :lol:
Memorandum sa Shellom i sve ostalo spominjem kako bih argumentirao ono sto govorim, a to je da je sadasnja vlast (ukljucujuci oba koaliciona partnera plus strancice), nesposobna vlast koja je sama sebi svrha i koja nije ni truncice bolja od ovoga sto smo gledali proteklih '20 najtezih godina zajedno!'

Nisam ni napisao da Memorandum ne valja, niti da ne treba istrazivati naftu, vec ukazao na ocitu lazh federalnog premijera koja je dokaziva u dva reda teksta!!!
to upste ne sporim - i ja sam kritikovao metar poteza, pogotovo imenovanja pojedinih ministara... a memorandum je populisticka ubleha i nista vise... samo sto o tome ovdje uopste nije bila rijec... govorili smo o konretnim stvarima za koje ja nemam namjeru kriviti sdp, ali kad se laze sve se moze... pa tako sdp ispade maloprije odgovoran i za fiskalizaciju, i za one koji glasaju protiv zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine...
stani, zaista si sve manje jasan. nismo govorili o memorandumu, vec o konkretnim stvarima? znaci, ti odlucujes sta je konkretna stvar, a sta ubleha?

opet ti pominjem taj Zakon - nije stvar kakav je ni sta mu je sadrzaj, niti to na kom nivou ce biti donesen, stvar je da su pricom o njegovom donosenju, unaprijed znajuci da ga nece moci donijeti, obmanuli gradjane i dobili glasove! shvatash? to ni sam ne sporis u vise navrata, a cak si i rekao da je sama Platforma zbir ubleha uz pomoc kojih su dosli na vlast.

da zakljucim, evo ubleha according to Kauders:

- Koristili u kampanji Zakon za koji su znali da ga ne mogu donijeti?

- Platforma je niz mjera na nivou 'reklame za deterdzent' kojim su takodjer obmanuli glasace da bi dosli na vlast?

- Memorandum sa Shellom je populisticka ubleha i nista vise?

pa ako je sve ovo tako, o cemu mi onda ovdje pricamo? zasto bih ja nakon samo jedne lazi davao priliku takvoj stranci da me laze jos TRI godine?! ako im je Platforma u kojoj je zapisano sve ono sto bi ta stranka s koalicionim partnerima trebala uraditi do sljedecih izbora samo 'reklama za deterdzent', sta onda moze biti tako dobro da mene ubijedi da dam ponovo podrsku toj stranci?!?!
Alfons Kauders

#4554 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote: stani, zaista si sve manje jasan. nismo govorili o memorandumu, vec o konkretnim stvarima? znaci, ti odlucujes sta je konkretna stvar, a sta ubleha?
konkretno, govorili smo o zakonu... kako je tu memorandum argument, to je samo tebi jasno
opet ti pominjem taj Zakon - nije stvar kakav je ni sta mu je sadrzaj, niti to na kom nivou ce biti donesen, stvar je da su pricom o njegovom donosenju, unaprijed znajuci da ga nece moci donijeti, obmanuli gradjane i dobili glasove! shvatash? to ni sam ne sporis u vise navrata, a cak si i rekao da je sama Platforma zbir ubleha uz pomoc kojih su dosli na vlast.
platforma, kao i svaki drugi politicki program, je lista zelja... svako ko ocekuje da se bilo koji predizborni program ispuni u potpunosti je u najmanju ruku naivan... sta bi rekao da je sdp dobio duplo manje glasova, pa da nije ni usao u vlast?
da zakljucim, evo ubleha according to Kauders:

- Platforma je niz mjera na nivou 'reklame za deterdzent' kojim su takodjer obmanuli glasace da bi dosli na vlast?

da, to je ubleha, to je politika... kad x puta na parlamentu guras zakon koji podrzava vecina osiromasenih gradjana i tjeras politicke protivnike da glasaju protiv njega i time gube podrsku glasaca... kada guras zakon o zabrani negiranja genocida, s istim ciljem... to je politika druze... sta je tebi tu toliko cudno?

po tebi haman ispada da sdp nije ni trebao uci u vlast, zato jer ne moze osigurati podrsku za te zakone, a jos pride ne treba predloziti nijedan nacrt ako nije siguran da ce proci na parlamentu... koja je onda svrha izbora? taman i da dobije pola miliona glasova u fbih, te zakone ce blokirati iz rs... ili da ne idu u vlast, pa da onda objasne tim glasacima zasto su izigrali njihovo povjerenje i nisu ni pokusali... nidje veze
pa ako je sve ovo tako, o cemu mi onda ovdje pricamo? zasto bih ja nakon samo jedne lazi davao priliku takvoj stranci da me laze jos TRI godine?! ako im je Platforma u kojoj je zapisano sve ono sto bi ta stranka s koalicionim partnerima trebala uraditi do sljedecih izbora samo 'reklama za deterdzent', sta onda moze biti tako dobro da mene ubijedi da dam ponovo podrsku toj stranci?!?!
pa nemoj glasati za sdp i rijesen problem.... ne mogu te lagati ako ne glasas za njih... nisam ti ja kriv sto sdp nije ispunio tvoja ocekivanja, bujrum brate - ima milion stranaka, glasaj kako hoces, ko ti brani?
Banksy

#4555 Re: SDP

Post by Banksy »

Optimus Prime wrote:
Imas samo alternativu da ti Fahro i Covic prave dealove sa SHELLOM, dok im Reis pere rabote na dzumama.
Opet si nešto pobrkao ...

Bajramski prijem reisa Cerića: Vrh SDP-a pohodio, a SDA bojkotirao.
02.09.2011

Šef SDA Sulejman Tihić ponovo je izbjegao tradicionalni bajramski prijam reisa Mustafe ef. Cerića, ali ovoga puta, za razliku od ranijih godina, na bajramski prijam nije otišao nitko iz vrha SDA, uključujući i Bakira Izetbegovića, koji je svih ranijih godina bio neizostavan gost.

Kolektivni bojkot stranačkih dužnosnika SDA bajramskog prijama reisa Cerića donekle je zasjenjen masovnim odzivom stranačkih dužnosnika SDP-a predvođenih Zlatkom Lagumdžijom.

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4556 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Očekujem skoru pionirsku združenu podršku reisu Ceriću, kao i veličanje njegovih zasluga. :run:
Banksy

#4557 Re: SDP

Post by Banksy »

KatarinaKosaca wrote:Očekujem skoru pionirsku združenu podršku reisu Ceriću, kao i veličanje njegovih zasluga. :run:
Bilo je već, propustila si, nešto u smislu: ''ne režeš granu na kojoj sjediš'', ili tako nešto ...
Corto Maltese

#4558 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Optimus Prime wrote:Slobodna Bosna sa prve linije odbrane.
Pateticno.
Bili su na prvoj liniji i 90-te, prvi su lovili JNA kamione sa bananama. I tu nit, lovljenja lažova i mitikaša, nisu izgubili ni nakon dvadeset godina.
Corto Maltese

#4559 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

stochar wrote: da zakljucim, evo ubleha according to Kauders:

"SDP- jer mi lažemo ljepše!
Optimus Prime

#4560 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

Banksy wrote:
Optimus Prime wrote:
Opet si nešto pobrkao ...

Bajramski prijem reisa Cerića: Vrh SDP-a pohodio, a SDA bojkotirao.
02.09.2011

Šef SDA Sulejman Tihić ponovo je izbjegao tradicionalni bajramski prijam reisa Mustafe ef. Cerića, ali ovoga puta, za razliku od ranijih godina, na bajramski prijam nije otišao nitko iz vrha SDA, uključujući i Bakira Izetbegovića, koji je svih ranijih godina bio neizostavan gost.

Kolektivni bojkot stranačkih dužnosnika SDA bajramskog prijama reisa Cerića donekle je zasjenjen masovnim odzivom stranačkih dužnosnika SDP-a predvođenih Zlatkom Lagumdžijom.

I sta bi sad ovo kao trebalo da znaci po tvom misljenju. Reisova bezpogovorna podrska Niksicu mozda?
Smijesno. Zasto SDA bojkotuje je svima jasno.

Na zalost jedina alternativa Zlatku Lagumdziji je gosn. Radon.
Pa ukoliko zelite da vam on sklapa poslove sa SHELLOM, bujrum nemojte glasati na sljedecim izborima za SDP.
Optimus Prime

#4561 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

Corto Maltese wrote:
Optimus Prime wrote:Slobodna Bosna sa prve linije odbrane.
Pateticno.
Bili su na prvoj liniji i 90-te, prvi su lovili JNA kamione sa bananama. I tu nit, lovljenja lažova i mitikaša, nisu izgubili ni nakon dvadeset godina.
Taj list je vec veoma davno izgubio zadnje zrno kredibiliteta u narodu.
Ja ne znam ko uopste kupuje te novine. Je li im tiraz veci od 100?
poznanik

#4562 Re: SDP

Post by poznanik »

Corto Maltese wrote:
stochar wrote: da zakljucim, evo ubleha according to Kauders:

"SDP- jer mi lažemo ljepše!
:D
KatarinaKosaca

#4563 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Optimus Prime wrote:Na zalost jedina alternativa Zlatku Lagumdziji je gosn. Radon.
Pa ukoliko zelite da vam on sklapa poslove sa SHELLOM, bujrum nemojte glasati na sljedecim izborima za SDP.
Ako mi hodža kaže , moraću. :D A izgleda će tako govoriti hodže i bule.
Optimus Prime

#4564 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

KatarinaKosaca wrote:
Optimus Prime wrote:Na zalost jedina alternativa Zlatku Lagumdziji je gosn. Radon.
Super, jos jedan glas za ZONSI. Ako ih bude pola miliona mozda i prodje!
stochar

#4565 Re: SDP

Post by stochar »

Optimus Prime wrote:
znaci, umjesto da rade, jos tri godine ce nas plasiti 'anamo onima' i u medjuvremenu rasporedjivati svoje ljude kako bi se u sto kracem roku izvuklo sto vise, po dobro oprobanoj taktici koalicionih partnera (sto rece bivsi Optimus 's kim si takav si). sto je najgore, i sad su u odlicnim odnosima sa gosp Radonom i ocito imaju neki pakt o nenapadanju u kojem koriste Avaz kao bilten i oruzje za plasenje SDA. ali kako Fahro najbolje zna da nema besplatne vecere, uskoro cemo vidjeti brojne ustupke koje ce mu morati uciniti...

a pred izbore se pojaviti opet s nekom novom reklamom za deterdzent, govoriti da ce donijeti neki novi Zakon za koji znaju da je nemoguc, i nadati se ponovnom koaliranju s bilo kim ko bude im'o dovoljno glasova za koaliranje, pa makar to bio i Vojislav Šešelj...
Banksy

#4566 Re: SDP

Post by Banksy »

Optimus Prime wrote:
Banksy wrote:
Nema potrebe, sad kad su u koaliciji ''ugradiće'' u posao nekako i gospodina Fahru.
Valja progurati veliki posao, a imati sve vrijeme medijsku podršku. A znaš ti koliko košta papir i štampa ...
Corto Maltese

#4567 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

KatarinaKosaca wrote:
I ja sa strepnjom iščekujem tu hutbu.
Optimus Prime

#4568 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

stochar wrote:
Optimus Prime wrote:
znaci, umjesto da rade, jos tri godine ce nas plasiti 'anamo onima' i u medjuvremenu rasporedjivati svoje ljude kako bi se u sto kracem roku izvuklo sto vise, po dobro oprobanoj taktici koalicionih partnera (sto rece bivsi Optimus 's kim si takav si). a pred izbore se pojaviti opet s nekom novom reklammom za deterdzent, govoriti da ce donijeti neki novi Zakon za koji znaju da je nemoguc, i nadati se ponovnom koaliranju s bilo kim ko bude im'o dovoljno glasova za koaliranje, pa makar to bio i Vojislav Šešelj...
Pa tako funkcionise demokratija jarane.
Ne mozes napraviti drzavu za jedan dan. To je proces.
Das nekom svoj glas, pa ako ne ispune tvoja ocekivanja za vrijeme svog mandata glasas za neke druge za koje mislis da su bolji i gotovo. Ja se samo nadam da do sljedecih izbora doci do ukrupnjivanja manjih stranki tako da postanu stvarna alternativa ovim vecim strankama i tako vrse jos veci pritisak na njih da savjesno rade svoj posao.
Ne prelazenje preko izbornog praga je kontraproduktivno po demokratiju.

I naravno u slucaju nedostatka alternative uvjek izabrati najmanje zlo :D
Grozim se pomisli da kormilo u potpunosti prepustimo onima koji su direktno ili indirektno unistili ovu drzavu zadnjih 20 godina.
sarkić ajid-paša

#4569 Re: SDP

Post by sarkić ajid-paša »

Evo mog predloga za hrvatsko pitanje u BIH:
Treba promjeniti izborni zakon tako da za federalni parlament svaka općina bira svog jednog predstavnika. Tako bi hrvati ( i bošnjaci) u općinama gdje su većina dobili svoje predstavnike.
Recimo da je to 50 predstavnika. Onda bi se svi izabrani hrvati sastali i izabrali pet svojih predstavnika u dom naroda, isto bi tako izabrali i člana predsjedništva. Mislim da bi to bilo vrlo fer i rješio bi se problem da bošnjaci biraju hrvatskog člana predsjedništa.
Optimus Prime

#4570 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

Banksy wrote:
Optimus Prime wrote:
Banksy wrote:
Nema potrebe, sad kad su u koaliciji ''ugradiće'' u posao nekako i gospodina Fahru.
Valja progurati veliki posao, a imati sve vrijeme medijsku podršku. A znaš ti koliko košta papir i štampa ...
Pa sada, kako vec gore spomenuh radi se o volji naroda.
I ja bi volio da SDA i SBB nisu dobili toliki broj glasova ( zajedno vise nego SDP koliko se sjecam), ali je cinjenica da bez jednog od njih SDP jednostavno ne moze nista i tako nazalost moraju praviti zajebane ustupke koji koce brzi razvoj zemlje.

Postoji naravno mogucnost da se povuku u opoziciju, ali meni nekako bolje odgovara da Fahro pravi dealove sa SHELLOM dok ga Niksic nadgleda, nego da ih pravi bez SDP-ovog monitoringa.

AKo zelite da ih izbacite iz svih kombinacija fino izadjite na izbore.
KatarinaKosaca

#4571 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Optimus Prime wrote:Postoji naravno mogucnost da se povuku u opoziciju, ali meni nekako bolje odgovara da Fahro pravi dealove sa SHELLOM dok ga Niksic nadgleda, nego da ih pravi bez SDP-ovog monitoringa.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nedostaje smaili koji se prevrće od šege.
Nego, glede rezultata, neka SDP zahvali
a) Bakiru Hadžiomeroviću i brain washingu svakog ponedeljka (valjda će biti to ambasadorsko mjesto)
b) Razočaranim biračima SBIH i SDA. Jer da je po njihovom tradiocionalnom glasu koji jeste vjeran ali nedovoljan , imali bi koliko i do ovih izbora.
popajic

#4572 Re: SDP

Post by popajic »

KatarinaKosaca wrote:
popajic wrote:Kako je IKO mogao nazvati izdajicama one cijih je 90% postova islo na pljuvanje SDP-a jos dok je bio u opoziciji , a zaklinjali se u Lepog ( sto mene krivis za njegov krah :D ) , ili veoma hvalili poduzetnicki duh FahrA ( prvi bi on zbog tog "duha" ostao bez tornjeva da je postojao ovaj zakon)
Naravno , nije tesko naci postove ...dobro je da je tako 8)
.
Nađi onda te i takve moje postove ili prestani izmišljati. Neistina ti je oduvjek bila blizak drug :D
Ne cudi me sto cesto ides na "godisnji" zbog vrijedjanja ! Jednostavno nisi u stanju komunicirati bez vrijedjanja neistomisljenika.
20 okt 2008, 05:51
KatarinaKosaca je napisao/la:

Pametan se covjek izmedju ove dvojice plus Lagumdzija, nece puno razmisljati. Haris je ucinio za BIH sto ova dvojica jedan uhljup plus jedan lopov, nece za jos 5 zivota za ovu zemlju. Sa strankom je zahebao, kadrovski fulio i tu je napravio katastrofau. Ali njegove diplomatske i drzavnicke sposobnosti su najbolje koje imamo u zemlji.[/quote]
Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Postao/la KatarinaKosaca dana 22 dec 2009, 15:44

Ni ja svoj životni prostor ne želim da dijelim sa "kojekavim spodobama i plitko-političkim razmišljanjem", i napisala sam i to zaista i mislim da ukoliko SDP pobijedi, idem iz zemlje. Jer, muž mi je stranac pa ga mogu deportovati. Ne bih to da preživljavam. U BIH živim jer je to moja domovina i volim je, a ne zato što moram. Ali, ako se donose zakoni koji ne važe za sve, nego za one za koje Partija i Vožda odrede, ja idem. Tada će @nikad izvini i drugovi mu partijski imati privilegije progona neistomišljenika i čišći životni prostor.
Da zelim dalje da zamaram i sebe i kolege mogao bih nastaviti sa citiranjem slicnih nesuvislosti gdje je tvoj apsolutni akcent bio na kritici SDP-a u godinama kada su nacionalisti orgijali. Gdje se i FahrA hvalilo kako zaposljava narod ( umjesto da se kao sada s pravom trazi zakon o oduzimanju...)
Ubuduce vrijedjaj nekog drugog da laze !
Optimus Prime

#4573 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

KatarinaKosaca wrote:
Optimus Prime wrote:Postoji naravno mogucnost da se povuku u opoziciju, ali meni nekako bolje odgovara da Fahro pravi dealove sa SHELLOM dok ga Niksic nadgleda, nego da ih pravi bez SDP-ovog monitoringa.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nedostaje smaili koji se prevrće od šege.
Nego, glede rezultata, neka SDP zahvali
a) Bakiru Hadžiomeroviću i brain washingu svakog ponedeljka (valjda će biti to ambasadorsko mjesto)
b) Razočaranim biračima SBIH i SDA. Jer da je po njihovom tradiocionalnom glasu koji jeste vjeran ali nedovoljan , imali bi koliko i do ovih izbora.
Pa sa obzirom da su ovi ostali dobili glasove od profesionalnih glasaca, onih 100.000 (i njihovih familija) koji su se preko (rodbinskih) stranackih veza uvalili na drzavnu sisu, i cije cehove placa citava drzava, ja se ne bih bas blamirao ovakvim izjavama.

Znamo koliko tesko ti je palo sto nam entitet vise ne vodi strasni trio (SDA-SBiH-HDZ).
Ali sta ces, suti i trpi. Mozda glasaci ponovo prepozanju genijalnost ovih stranaka i ponude im novi mandat, pa ce opet biti guzovace za probrane.
quasar

#4574 Re: SDP

Post by quasar »

ooo, divi nam Kaće. Pa nije lijepo što ste to izvukli. :mrgreen:
stochar

#4575 Re: SDP

Post by stochar »

cestitam na uspjehu mjera i cinjenici da je nesmotreno zapocinjanje price o vjeronauci, bez da se u to ide do kraja (znamo kako je stranka izdala svog ministra) dovelo do toga da Reis ima najjaci argument:

Od 35.107 učenika u osnovnim škola u devet općina Kantona Sarajevo, 30.262 učenika se izjasnilo da žele pohađati vjeronauku, 3.078 izjasnilo se za alternativni predmet, dok se 1.762 učenika izjasnilo da ne žele niti jedan predmet. (FENA)

lijepo je bilo u Sarajevu, dovidjenja u Teheranu...
Post Reply