Šta je smiješno, ne razumijem?Kombat wrote:JohnnyS wrote:Ne može se to ni uspoređivati. Tko zna koliko votkom opijenih Rusa prave sranja širom Majčice Rusije, samo što to njihovi cenzurirani i vlastopoklonički mediji ne objavljuju. S druge strane je najveća demokracija na svijetu koja se ne trudi uljepšavati sliku već prikazuje stanje kakvo jest.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VELIKO HVALA sto si me uspio nasmijati danas...bas je bio nekako sumoran i tezak dan...dok nisam ovo procitao.![]()
Mislim da ti se na ovo smiju cak i General War, Jefferson, Lucifer i jos par forumasa koji bi sudeci po njihovim forumskim upisima sve uradili za stars and stripes, ali su dovoljno lucidni da se na boldirano mogu samo....hmmm....koji bi bio prikladan izraz (vise od nasmijati)....![]()
Nego da pita nesto chiko...koje si godiste?!
RUSIJA
- agnostic_front
#4551 Re: RUSIJA
- bh.tornjak
#4554 Re: RUSIJA
ok....Lajavikrelac wrote:Ima nešto i u hortijevcima i i žabarima![]()
Kolega tornjak pusti wiki, tu svako svašta piše ima puno grešaka....
da vidimo sta kaze DER SPIEGEL:
http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-44416531.html
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4555 Re: RUSIJA
Rusija zavrnula "slavinu" Ukrajini
Rusija je prekinula isporuke gasa Rusiji, prenosi AFP.
Izvor: B92 sreda, 1.07.2015. | 11:25
- Co0l
#4557 Re: RUSIJA
A zima ide.Opetpici wrote:Rusija zavrnula "slavinu" Ukrajini
Rusija je prekinula isporuke gasa Rusiji, prenosi AFP.
Izvor: B92 sreda, 1.07.2015. | 11:25
- Ali Kemal
#4558 Re: RUSIJA
I ta zima, mora bas da dodje svake godine 
- Co0l
#4559 Re: RUSIJA
Nikolić zamolio Putina da uloži veto na britansku rezoluciju o Srebrenici
-
5 0 5
#4560 Re: RUSIJA
Bombarder Su-24, srušio se prilikom poletanja na aerodromu u regionu Kabarovsk, na istoku Rusije, navodi se u saopštenju i dodaje da uzrok nesreće još nije utvrđen.
Ovo je peta nesreća nekog ruskog vojnog aviona za poslednjih mesec dana
, ali prva u kojoj ima žrtava, prenosi AP.
U petak, MiG-29, srušio se na jugoistoku Rusije, ali se pilot uspešno katapultirao. Isti tip aviona pao je u junu na jugu zemlje, a dva člana posade prošla su nepovređena.
Takođe u junu, bombarder Su-34, prevrnuo se prilikom sletanja, dok je Tu-95 sleteo s piste. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1012445
Ovo je peta nesreća nekog ruskog vojnog aviona za poslednjih mesec dana
U petak, MiG-29, srušio se na jugoistoku Rusije, ali se pilot uspešno katapultirao. Isti tip aviona pao je u junu na jugu zemlje, a dva člana posade prošla su nepovređena.
Takođe u junu, bombarder Su-34, prevrnuo se prilikom sletanja, dok je Tu-95 sleteo s piste. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1012445
-
jefferson
#4561 Re: RUSIJA
Jel ti fakat mislis da u SAD kada neko nesto snimi to se moze cnzurisati? mzoe neka BUDALA pokusati to uraditi, ali ta BUDALA u pravili plati ogromnu kaznu jos i isplati stetu onome koga je cenzurisao.Kombat wrote:JohnnyS wrote:Ne može se to ni uspoređivati. Tko zna koliko votkom opijenih Rusa prave sranja širom Majčice Rusije, samo što to njihovi cenzurirani i vlastopoklonički mediji ne objavljuju. S druge strane je najveća demokracija na svijetu koja se ne trudi uljepšavati sliku već prikazuje stanje kakvo jest.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VELIKO HVALA sto si me uspio nasmijati danas...bas je bio nekako sumoran i tezak dan...dok nisam ovo procitao.![]()
Mislim da ti se na ovo smiju cak i General War, Jefferson, Lucifer i jos par forumasa koji bi sudeci po njihovim forumskim upisima sve uradili za stars and stripes, ali su dovoljno lucidni da se na boldirano mogu samo....hmmm....koji bi bio prikladan izraz (vise od nasmijati)....![]()
Nego da pita nesto chiko...koje si godiste?!
Iz SAD poticu Twitter, Facebook itd, itd, internet na kojem ti seres itd. Gdje su te slobodarske platformer iz Rusije na kojoj svi u sivjetu mogu nesto objaviti?
Da tebe chiko nesto pita: koje si ti godiste?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4562 Re: RUSIJA
Sloboda je dijeliti svoje privatne informacije dobrovoljno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4563 Re: RUSIJA
V Kontakte.jefferson wrote: Jel ti fakat mislis da u SAD kada neko nesto snimi to se moze cnzurisati? mzoe neka BUDALA pokusati to uraditi, ali ta BUDALA u pravili plati ogromnu kaznu jos i isplati stetu onome koga je cenzurisao.
Iz SAD poticu Twitter, Facebook itd, itd, internet na kojem ti seres itd. Gdje su te slobodarske platformer iz Rusije na kojoj svi u sivjetu mogu nesto objaviti?
-
jefferson
#4564 Re: RUSIJA
Pravo popularan._BataZiv_0809 wrote:V Kontakte.jefferson wrote: Jel ti fakat mislis da u SAD kada neko nesto snimi to se moze cnzurisati? mzoe neka BUDALA pokusati to uraditi, ali ta BUDALA u pravili plati ogromnu kaznu jos i isplati stetu onome koga je cenzurisao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4565 Re: RUSIJA
Ti si tvrdio da nema. Sad kad kad ti se naveo, onda je nepopularanjefferson wrote: Pravo popularan.
cca 120 miliona korisnika u 2012
-
jefferson
#4566 Re: RUSIJA
Ja sam tvrdio da nema platforme u kojoj kad nesto objavis nece biti cenzurisano, ili nece ti pokucati policija na vrata. Naravno, zavisno od sadrzaja, moze ti se to desiti u Rusiji ili Kina ako objavis i na Facebook ili Twitteru, pod uslovom da je pristup slobodan._BataZiv_0809 wrote:Ti si tvrdio da nema. Sad kad kad ti se naveo, onda je nepopularanjefferson wrote: Pravo popularan.![]()
Takodje, ono sto sam ja napisao je da nista iz Rusije ili Kine ne potice. Sve su to blijede kopije FB, Twittera, MySPace itd.
Last edited by jefferson on 06/07/2015 18:48, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4567 Re: RUSIJA
Ja tvrdim da ima. V kontakte. Dokazi suprotno. 280 milona korisnika u 2014. Nepopularan bate.jefferson wrote: Ja sam tvrdio da nema platforme u kojoj kad nesto objavis nece biti cenzurisano, ili nece ti pokucati policija na vrata. Naravno, zavisno od sadrzaja, moze ti se to desiti u Rusiji ili Kina ako objavis i na Facebook ili Twitteru, pod uslovom da je pristup slobodan.
-
jefferson
#4568 Re: RUSIJA
Ti imas tih platformi i u Njemackoj, Francuskoj, Uzbekistanu, Japanu. Problem je sto su sve kopije. Kada je iz Rusije potekla bila koja platforma koja je napravljena da se ljudi slobodno izrazavaju? SVe su kopije, sa kavijatom..._BataZiv_0809 wrote:Ja tvrdim da ima. V kontakte. Dokazi suprotno. 280 milona korisnika u 2014. Nepopularan bate.jefferson wrote: Ja sam tvrdio da nema platforme u kojoj kad nesto objavis nece biti cenzurisano, ili nece ti pokucati policija na vrata. Naravno, zavisno od sadrzaja, moze ti se to desiti u Rusiji ili Kina ako objavis i na Facebook ili Twitteru, pod uslovom da je pristup slobodan.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4569 Re: RUSIJA
Dzefri, prvo nema, pa nisu popularne, pa onda kopijejefferson wrote: Ti imas tih platformi i u Njemackoj, Francuskoj, Uzbekistanu, Japanu. Problem je sto su sve kopije. Kada je iz Rusije potekla bila koja platforma koja je napravljena da se ljudi slobodno izrazavaju? SVe su kopije, sa kavijatom...
-
Avetinho
#4570 Re: RUSIJA
_BataZiv_0809 wrote:Ti si tvrdio da nema. Sad kad kad ti se naveo, onda je nepopularanjefferson wrote: Pravo popularan.![]()
Wikipedia wrote:Blacklisted
On May 24, 2013, it was reported in the media that the site had been mistakenly put on a list of websites banned by the Russian government.[40]
Some critics have accused the blacklist of being simply the latest in a series of suspicious incidents to have happened to the website in recent months, as the Russian government look to increase their stake in, and control of the site.[41]
Founder Pavel Durov dismissal
Founder Pavel Durov was dismissed as CEO in April 2014 after he had failed to retract a (according to himself) prank April fools letter of resignation.[19] Durov then claimed the company had been effectively taken over by Vladimir Putin allies,[19][43][44] and suggested his ousting was the result of his refusal to hand over personal details of users to the Russian Federal Security Service and his refusal to shut down a VK group dedicated to anti-corruption activist Alexei Navalny.[19][44]
-
jefferson
#4571 Re: RUSIJA
Nema sta, originalne platforme koje su Amerikanci kopirali, i koje imaju vise korisnika ali Americki lobi sakriva brojke._BataZiv_0809 wrote:Dzefri, prvo nema, pa nisu popularne, pa onda kopijejefferson wrote: Ti imas tih platformi i u Njemackoj, Francuskoj, Uzbekistanu, Japanu. Problem je sto su sve kopije. Kada je iz Rusije potekla bila koja platforma koja je napravljena da se ljudi slobodno izrazavaju? SVe su kopije, sa kavijatom...
- JohnnyS
#4572 Re: RUSIJA
Zanima me koriste li forumski rusofili i putinopušci taj neki slobodarski V kontakt ili mrske lihvaro-cionističke teror menadžmentske platforme poput fejsbuka i tvitera.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4573 Re: RUSIJA
Ti majke mi nekad isto balavac
Priznaj jbt, nisam znao za vkontakte, nova cinjenica usvojena i idemo dalje. Ha ya
Priznaj jbt, nisam znao za vkontakte, nova cinjenica usvojena i idemo dalje. Ha ya
-
Avetinho
#4574 Re: RUSIJA
Sad ce ovdje nastupiti pustos, jer ce se sva mlada putincad slozno i jednoglasno preseliti na VK. Narocito sad kad ga je putinko preuzeo.JohnnyS wrote:Zanima me koriste li forumski rusofili i putinopušci taj neki slobodarski V kontakt ili mrske lihvaro-cionističke teror menadžmentske platforme poput fejsbuka i tvitera.
-
jefferson
#4575 Re: RUSIJA
Ja sam znao za VK tamo nekada kada sam hodao sa jednom Ruskinjom 2008 godine._BataZiv_0809 wrote:Ti majke mi nekad isto balavac![]()
Jbt, ali eto za ovu diskusiju reci cemo tvoj je veci
VK nema sta, strasna platforma.