hahaha, fakat otkako sam na ovoj temik, uopste ne moram da idem na temu o vicevima da bih se nasmijao.Optimus Prime wrote:Pa ne moze SDP ignorisati volju naroda.stochar wrote:nagradno pitanje. koja stranka je 'v sodelovanju' sa SBiH od nas napravila banana drzavu? koja je to sranka koja je dovela 100.000 poltrona i uradila sve nabrojano i iz koje stranke je i taj bivsi premijer?Optimus Prime wrote:
A sto se tice Niksicevog brata, naravno da se radi o nepotizmu.
Samo ono sto mi je smijesno je to sto ovu raspravu ne vodimo u Svicarskoj nego u jednoj banana republici u kojoj su bivsi vlastodrsci doveli preko 100.000 poltrona na radna mjesta, tako da danas imamo pjevacice koje rade u telekomu, ljude bez osnovne skole koji zaradjuju do 1500 KM neto, a vi ovdje mjesecima, dan za danom spominjete Niksicevog brata.
Meni jos nije jasno sta je tvoj problem.
Je li ti krivo sto SDP nije ostao u opoziciji ili sto nije koalirao sa Fahrom?
evo, reci cu odgovor na nagradno pitanje: SDA! stranka o kojoj govorimo je SDA, ista ona ciji je premijer tim potpisom ostetio drzavu za 100 miliona, ista ona koja je omogucila premiejrui kupovinu stana na Ciglanama za 900 maraka, proizvela Fahru, Šaje i ostale, ista ona kojoj nije u interesu da se donese zakon kojim bi vecina njihovog clanstva (a lagano im se pridruzuju i koalicioni partneri) ostala bez 'po zakonu' stecene imovine!
i, pravo mi je smijesno, kad se krene za sve sto ne valja optuzivati SDA, a istovremeno za svaku sitnicu hvaliti SDP. haloooooo: u koaliciji su, kao takvi dijele i lose i dobro, nesto k'o brak! dok god su u koaliciji, meni su jednako krivi, k'o sto su mi bili jednako krivi SDA i SBih za sve zbog cega smo danima protestovali po ulicama Sarajeva, a sto ne da se nakon izbora nije promijenilo, nego je jos gore!