U petom Seponja imao 5:3 i servu.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

kako je listic mogao uplatiti u 20:48 kada premier radi do 20:00, a kad su tekme do 20:45
Pa ako je tako bilo nije valjda frajer izmislio da je 2 ulazak u polufinale.caros wrote:1 - osvajač, 2 - ulazak u finale, ovako je pisalo ispod ako se ne varam ? Greška u sistemu što nisu blokirali ovakvu uplatu ali svakako i njegova greška jer ne čita.
U ponudi za srijedu imate istu stvar samo što sada ne dozvoljava kombiniranje sva 4 para.
mislim da je previse parova i niposto ne bi igrao Goffina...CollegeGunner wrote:Leopold hvala.![]()
Sta mislis o ovme listicu?
Paire B. - Ebden M.
Tip - Tip: 1 1,55
Dolgopolov A. - Bogomolov A. jr.
Tip - Tip: 1 1,30
Dimitrov G. - Anderson K.
Tip - Tip: 1 1,65
Tomic B. - Goffin D.
Tip - Tip: 2 3,20
Querrey S. - Pospisil V.
Tip - Tip: 1 1,25
Nishikori K. - Kukushkin M.
Tip - Tip: 1 1,35
Baghdatis M. - Montanes A.
Tip - Tip: 1 1,15
iduci put kad budes imao takav listic, kladi se kod menekaranana wrote:i meni je betlive primio uplatu koju je nemoguce dobiti.
ja odigro svedska francuska tacan rezultat 0-0 i ibrahimovic daje gol.
pa nije kladionica baš toliko glupa da pogrijesi i stavi kvotu portugal 3,5 da prolazi u polufinale, a u ponudi utakmice ceska-portugal bilo 1,35 na prolaz portugalasorted wrote:Pa ako je tako bilo nije valjda frajer izmislio da je 2 ulazak u polufinale.caros wrote:1 - osvajač, 2 - ulazak u finale, ovako je pisalo ispod ako se ne varam ? Greška u sistemu što nisu blokirali ovakvu uplatu ali svakako i njegova greška jer ne čita.
U ponudi za srijedu imate istu stvar samo što sada ne dozvoljava kombiniranje sva 4 para.i ako je bilo nemoguce odigrati (nepostojeci tip ili nedozvoljena kombinacija) ne bi mogao sigurno, a ta njihova prica greska u sistemu nije ni za malu djecu. Njegova prica mi djeluje relanije od aMoMimnog djelatnika.