Da, ja sam imao mk3 poslije a trenutno na mk4. Htio taman kupiti mečku jednu finu, a žena nađe nakav stan naletio odličan pa smo to umjesto auta. Ali dobro biti će i auto, do tada gura mk4.
Još reci da si i ti imao 190tku
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Da, ja sam imao mk3 poslije a trenutno na mk4. Htio taman kupiti mečku jednu finu, a žena nađe nakav stan naletio odličan pa smo to umjesto auta. Ali dobro biti će i auto, do tada gura mk4.
Haha :thumbup
Ne vrijedi ni kad bi ovu zensku dobio na mjesec dana da se igras snjomDebelinJoe wrote: ↑06/01/2026 23:10
Kaže lik
PRODAJEM Fiat 126p 650 ELECTRIC 30kW
Skroz na novo složeno vozilo EV (sve novo), vozi se samo u četvrtoj brzini te je izrazio brz i jak.
Odlično vozilo za turističke svrhe jer je vrlo pouzdan i jednostavan za vožnju, kao automatic.
Fiat 126p 1989. godina.
Vozilo je složeno uz minimalne izmjene te je elektromotor spojen na getribu.
Motor 30kW PMSM (150Nm)
Baterija 12kWh LiFePo4, najsigurnija na tržištu (nezapaljiva)
Domet ~120km gradska vožnja.
ATESTIRAN i REGISTRIRAN 1.god. do 12.2026
Vozilo je u odličnom stanju.
Radimo i ostala vozila na struju, prema zahtijevima.
cijena za Fiat 126p je 11.000€
jeste bas ali meni apsolutno nije interesantan, jer ima i boljih i ljepsih auta iz tog dobaizvrsni direktor wrote: ↑15/01/2026 15:25@Evolution_IV jao vidi smekerskog auta, neprolaznog klasika i lijepe unutrasnjosti![]()

Kakve veze ima P405 sa filmom TaxiDebelinJoe wrote: ↑26/01/2026 13:20 Odmah se uživiš u glavnog lika iz filma Taxi i zamišljaš kako po Azurnoj obali ganjaju te švabe u dva metalik mercedesa.