Logosft ima dovoljno bh kanala, a i regionalnih, a tu šuplju baci negdje drugo.
Ko je ovdje spominjao Fashion kanale ili sevdalinke i ostalo što si izvalio?
Moderator: Benq
Rece nam lik koji ima tako lijep lokalni " nickname".phoenix7 wrote:To samo govori koliko ne volite biti informisani o stanju lokalnih mjesta, stanja u BiH .. vise ste "upoznati" sa stanjem u Wuppertalu vec u Kaknju,Sanskom Mostu,Visokom i sl. To je ono: "daj da budem moderan da mogu pricati da gledam Pro7,World Fashion jos koje kakve pederluke" .I zbog takvog razmisljanja odumire i sevdah i zanat i sve sto je vezano za tradiciju BiH. Sto to lol ne ubaci lokalne kanale,bas mi se gledaju i TV Visoko i TV Kakanj i sl.
Pozdrav
Ok. Razumijem i postujem tvoje razloge. Posto je tema o LoL necu da smaram o mojaTV. Samo eto neko drugi je pokrenuo tu usporedbu. Veliki broj kanala na lol-u otpada na hrpu muzickih i (-1) kanala tako da oni u principu i nisu novi kanali. Ipak LoL ima nesto bolju ponudu TV kanala, mada se BHTelecom dobro primakao sa arena-ma, ali sam se ja za Moja TV opredjelio zbog telefona. Naravno sve je stvar ukusa i ko sta voli da gleda. Da BH Telecom pored arena ima sportklubove nikada mi vise ne bi trebao ni jedan drugi kanal pored onih koji su vec u ponudi. S druge strane ima puno ljudi koji se zale na nedostatak muzickih. Ja muziku ne gledam. Muziku slusam i ne treba mi metar muzickih kanala, ali kaze opet to je stvar ukusa.semirsar wrote: Mislis na ovaj podatak? http://www.mojatv.ba/lista_programa.html![]()
Naravno, svaka usluga ima svoje prednosti i mane, mojatv, po meni, osim ove liste ima vise njih koji su presudili pa je moj izbor trio+
Vidio sam ovakve postove i pitanja ranije, ali nisam znao. Onda sam pitao i dobio odgovor:edos wrote:Da li neko ima informaciju hoće li u narednoj godini SuperTV imati u ponudi Sportklub i Sportklub+? S obzirom da se odnos snaga Sportklub/Arena od sljedeće godine drastično mijenja u korist Sportkluba, a čuo sam info (ne znam je li šuplja) da od sljedeće godine navodno neće biti Sportkluba u ponudi SuperTV.. Volio bih da neko bolje informisan kaže nešto više o tome, ipak je za ljubitelje sporta (u koje se i sam ubrajam) do sada velika prednost SuperTv bila upravo kombinacija Sportklub/Arene...
I kada se izbace Time Shift (-1) kanali, SuperTV, u osnovnoj ponudi, ima 34 kanala vise od MojaTV. Tu je zavrsena sva prica.iceman2010 wrote:Ok. Razumijem i postujem tvoje razloge. Posto je tema o LoL necu da smaram o mojaTV. Samo eto neko drugi je pokrenuo tu usporedbu. Veliki broj kanala na lol-u otpada na hrpu muzickih i (-1) kanala tako da oni u principu i nisu novi kanali. Ipak LoL ima nesto bolju ponudu TV kanala, mada se BHTelecom dobro primakao sa arena-ma, ali sam se ja za Moja TV opredjelio zbog telefona. Naravno sve je stvar ukusa i ko sta voli da gleda. Da BH Telecom pored arena ima sportklubove nikada mi vise ne bi trebao ni jedan drugi kanal pored onih koji su vec u ponudi. S druge strane ima puno ljudi koji se zale na nedostatak muzickih. Ja muziku ne gledam. Muziku slusam i ne treba mi metar muzickih kanala, ali kaze opet to je stvar ukusa.semirsar wrote: Mislis na ovaj podatak? http://www.mojatv.ba/lista_programa.html![]()
Naravno, svaka usluga ima svoje prednosti i mane, mojatv, po meni, osim ove liste ima vise njih koji su presudili pa je moj izbor trio+
50 minuta bez interneta, pocela me hvatat apstinencijska kriza.plejka2 wrote:uzmam kesu,uzmam papir.....
sta je ba ovo raspad sistema?
Bio prekid interneta, skoro sat vremena...KPNCTNJAH wrote:O cemu vi ?Kod mene sve kako treba (da kucnem u drvo)
zilog wrote:50 minuta bez interneta, pocela me hvatat apstinencijska kriza.plejka2 wrote:uzmam kesu,uzmam papir.....
sta je ba ovo raspad sistema?![]()
![]()
Online sam od ponoci i kod mene nije bilo prekida, znas da bih ja nasao nacin da se zalim bez obzira na svezilog wrote:Bio prekid interneta, skoro sat vremena...KPNCTNJAH wrote:O cemu vi ?Kod mene sve kako treba (da kucnem u drvo)
Kuda ti hodas u ova doba?
Kakvo ba pucanje? Osim ovoga sada.smijesni_ste wrote:zilog wrote:50 minuta bez interneta, pocela me hvatat apstinencijska kriza.plejka2 wrote:uzmam kesu,uzmam papir.....
sta je ba ovo raspad sistema?![]()
![]()
![]()
![]()
Za oba posta
![]()
A da ne pričam kako konekcija puca samo tako u posljednje vrijeme...
zilog wrote: Kakvo ba pucanje? Osim ovoga sada.
Na kojem si ti paketu?
Zavisi od stream-a. Ako je kao ono sto ja gledam, to je otprilike 1 GB na sat i sasvim ti je dovoljno za pogledati 200 sati. Podrazumjeva sa da ces onih 100 GB potrositi na torrente.StupskaBitanga wrote:Možda imam glupo pitanje ali ako neko zna da ikaže
Kada pređem na LOL ograničenje je 300GB
E pošto namjeravam gledati tv kanale preko interneta da li će to biti dovoljno?