Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
ema_

#451 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ema_ »

Hajde ba spamaj negdje drugo.

Logosft ima dovoljno bh kanala, a i regionalnih, a tu šuplju baci negdje drugo.

Ko je ovdje spominjao Fashion kanale ili sevdalinke i ostalo što si izvalio? :roll:
neki

#452 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

Koliko puta se pricalo o ovim lokalnim kanalima :-) Instrukcija RAK-a je da operater koji pokriva odredjeno podrucje mora prikazivati lokalne kanale sa tog podrucja, zbog toga na Moja TV postoje i TV Kakanj i S.Most i Tesanj...Logosoft ne pokriva ta podrucja niti ce uskoro, tako da kanala nema..
Khaj phice..
clarion_

#453 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by clarion_ »

hahahahah cuuuj tv kakanj ;) pa na tzv IC Kakanj je najgledaniji pregled dženaza i tehvida u 20h!!! valja prihvatiti nečiji ukus ali treba ga i ocjeniti... ko u Sa želi da gleda TV Visoko i spomenutu IC Kakanj poručujem mu "sjedi jedan"!!!!
semirsar

#454 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

phoenix7 wrote:To samo govori koliko ne volite biti informisani o stanju lokalnih mjesta, stanja u BiH .. vise ste "upoznati" sa stanjem u Wuppertalu vec u Kaknju,Sanskom Mostu,Visokom i sl. To je ono: "daj da budem moderan da mogu pricati da gledam Pro7,World Fashion jos koje kakve pederluke" .I zbog takvog razmisljanja odumire i sevdah i zanat i sve sto je vezano za tradiciju BiH. Sto to lol ne ubaci lokalne kanale,bas mi se gledaju i TV Visoko i TV Kakanj i sl.

Pozdrav
Rece nam lik koji ima tako lijep lokalni " nickname". :skoljka:
Ma bjazi ba!
edos

#455 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by edos »

Da li neko ima informaciju hoće li u narednoj godini SuperTV imati u ponudi Sportklub i Sportklub+? S obzirom da se odnos snaga Sportklub/Arena od sljedeće godine drastično mijenja u korist Sportkluba, a čuo sam info (ne znam je li šuplja) da od sljedeće godine navodno neće biti Sportkluba u ponudi SuperTV.. Volio bih da neko bolje informisan kaže nešto više o tome, ipak je za ljubitelje sporta (u koje se i sam ubrajam) do sada velika prednost SuperTv bila upravo kombinacija Sportklub/Arene...
iceman2010

#456 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

semirsar wrote: Mislis na ovaj podatak? http://www.mojatv.ba/lista_programa.html :mrgreen:
Naravno, svaka usluga ima svoje prednosti i mane, mojatv, po meni, osim ove liste ima vise njih koji su presudili pa je moj izbor trio+
Ok. Razumijem i postujem tvoje razloge. Posto je tema o LoL necu da smaram o mojaTV. Samo eto neko drugi je pokrenuo tu usporedbu. Veliki broj kanala na lol-u otpada na hrpu muzickih i (-1) kanala tako da oni u principu i nisu novi kanali. Ipak LoL ima nesto bolju ponudu TV kanala, mada se BHTelecom dobro primakao sa arena-ma, ali sam se ja za Moja TV opredjelio zbog telefona. Naravno sve je stvar ukusa i ko sta voli da gleda. Da BH Telecom pored arena ima sportklubove nikada mi vise ne bi trebao ni jedan drugi kanal pored onih koji su vec u ponudi. S druge strane ima puno ljudi koji se zale na nedostatak muzickih. Ja muziku ne gledam. Muziku slusam i ne treba mi metar muzickih kanala, ali kaze opet to je stvar ukusa.
zilog

#457 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

edos wrote:Da li neko ima informaciju hoće li u narednoj godini SuperTV imati u ponudi Sportklub i Sportklub+? S obzirom da se odnos snaga Sportklub/Arena od sljedeće godine drastično mijenja u korist Sportkluba, a čuo sam info (ne znam je li šuplja) da od sljedeće godine navodno neće biti Sportkluba u ponudi SuperTV.. Volio bih da neko bolje informisan kaže nešto više o tome, ipak je za ljubitelje sporta (u koje se i sam ubrajam) do sada velika prednost SuperTv bila upravo kombinacija Sportklub/Arene...
Vidio sam ovakve postove i pitanja ranije, ali nisam znao. Onda sam pitao i dobio odgovor:

- Nista se ne mijenja, SK i SK+ su 100% i dalje (ukljucujuci i iducu godinu) na SuperTV-u.
zilog

#458 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

iceman2010 wrote:
semirsar wrote: Mislis na ovaj podatak? http://www.mojatv.ba/lista_programa.html :mrgreen:
Naravno, svaka usluga ima svoje prednosti i mane, mojatv, po meni, osim ove liste ima vise njih koji su presudili pa je moj izbor trio+
Ok. Razumijem i postujem tvoje razloge. Posto je tema o LoL necu da smaram o mojaTV. Samo eto neko drugi je pokrenuo tu usporedbu. Veliki broj kanala na lol-u otpada na hrpu muzickih i (-1) kanala tako da oni u principu i nisu novi kanali. Ipak LoL ima nesto bolju ponudu TV kanala, mada se BHTelecom dobro primakao sa arena-ma, ali sam se ja za Moja TV opredjelio zbog telefona. Naravno sve je stvar ukusa i ko sta voli da gleda. Da BH Telecom pored arena ima sportklubove nikada mi vise ne bi trebao ni jedan drugi kanal pored onih koji su vec u ponudi. S druge strane ima puno ljudi koji se zale na nedostatak muzickih. Ja muziku ne gledam. Muziku slusam i ne treba mi metar muzickih kanala, ali kaze opet to je stvar ukusa.
I kada se izbace Time Shift (-1) kanali, SuperTV, u osnovnoj ponudi, ima 34 kanala vise od MojaTV. Tu je zavrsena sva prica. 8-)
plejka2

#459 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

uzmam kesu,uzmam papir.....
sta je ba ovo raspad sistema? :roll:
zilog

#460 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

plejka2 wrote:uzmam kesu,uzmam papir.....
50 minuta bez interneta, pocela me hvatat apstinencijska kriza. :lol: :lol: :lol:
plejka2

#461 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

lakse se skinut sa horsa nane mi u prahu :D
KPNCTNJAH

#462 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

O cemu vi ? :mrgreen: Kod mene sve kako treba (da kucnem u drvo)
zilog

#463 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

KPNCTNJAH wrote:O cemu vi ? :mrgreen: Kod mene sve kako treba (da kucnem u drvo)
Bio prekid interneta, skoro sat vremena...

Kuda ti hodas u ova doba? :D
smijesni_ste

#464 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

...
smijesni_ste

#465 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

zilog wrote:
50 minuta bez interneta, pocela me hvatat apstinencijska kriza. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Za oba posta :D

A da ne pričam kako konekcija puca samo tako u posljednje vrijeme... :roll:
KPNCTNJAH

#466 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

zilog wrote:
KPNCTNJAH wrote:O cemu vi ? :mrgreen: Kod mene sve kako treba (da kucnem u drvo)
Bio prekid interneta, skoro sat vremena...

Kuda ti hodas u ova doba? :D
Online sam od ponoci i kod mene nije bilo prekida, znas da bih ja nasao nacin da se zalim bez obzira na sve :D

da li je moguce da je mene zaobisao neki problem 8-)
Last edited by KPNCTNJAH on 22/11/2011 13:28, edited 1 time in total.
zilog

#467 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

smijesni_ste wrote:
zilog wrote:
:lol: :lol: :lol: Za oba posta :D

A da ne pričam kako konekcija puca samo tako u posljednje vrijeme... :roll:
Kakvo ba pucanje? Osim ovoga sada.
Na kojem si ti paketu?
lider

#468 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Ni kod mene nije bilo problema.
smijesni_ste

#469 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

zilog wrote: Kakvo ba pucanje? Osim ovoga sada.
Na kojem si ti paketu?

Cable...Pioneer...thank you very much :D....znam da sam propao ko Grčka u odnosu na vaše brzine i nove tehnologije :D, ali valjda smijem i ja koju reći kao LOL-ov vjerni korisnik :D

Jednostavno puca konekcija...odmah se vrati doduše, ali svejedno...spominjem jer se nikad prije nije ovo dešavalo, a na istom sam paketu godinama :(
Qler

#470 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ni ja sinoc nisam imao ni TV ni net, sreca skinuo sam prije par filmova pa se vrijeme prekratilo, a onda se bacilo StarCraft-a offline, treninga malo :) i dodje vrijeme za spavati :)
StupskaBitanga

#471 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

Raskopali ste komplet naselje i postavili infrastrukturu
Kada se može očekivati dolazak do haustora?
karanana

#472 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

zadnjih pola sata tri restarta.
nevzad

#473 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nevzad »

Imal kakvih info o VDSL-u :D
Bila priča, ono do kraja godine nešto pa reko da vidim imal ko kakvih novosti.
StupskaBitanga

#474 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

Možda imam glupo pitanje ali ako neko zna da ikaže
Kada pređem na LOL ograničenje je 300GB
E pošto namjeravam gledati tv kanale preko interneta da li će to biti dovoljno?
zilog

#475 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

StupskaBitanga wrote:Možda imam glupo pitanje ali ako neko zna da ikaže
Kada pređem na LOL ograničenje je 300GB
E pošto namjeravam gledati tv kanale preko interneta da li će to biti dovoljno?
Zavisi od stream-a. Ako je kao ono sto ja gledam, to je otprilike 1 GB na sat i sasvim ti je dovoljno za pogledati 200 sati. Podrazumjeva sa da ces onih 100 GB potrositi na torrente.
Post Reply