SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Doda37
#451 Re: SP Rukomet 2009
Mozda ova Svedska i nije nesto

- bato99
#452 Re: SP Rukomet 2009
BRAVO PAKLENI
MELJI SAMO MELJI
ŠAMPIONI ŠAMPIONI

- osa
#453 Re: SP Rukomet 2009
iz pravca sisačkog kvarta "kanak" nakon utakmice čuo se poznati praskavi zvuk, netko je sakrio PKT nakon rata.
- Luke Perry
#455 Re: SP Rukomet 2009
paz ti makedoncadi 
naprijed pelister
naprijed pelister
- ivaakaiva
#456 Re: SP Rukomet 2009
A mozda je Hrvatska ono nesto stoe najbolje u rukometu..i ima zlatoDoda37 wrote:Mozda ova Svedska i nije nesto![]()
![]()
![]()
![]()
- Epitop
#457 Re: SP Rukomet 2009
Dobro večeras Hrvati odigraše i publika dobra, ako ovako nastave mislim da samo Francuzi mogu da ugroze zlato za Hrvatsku.
-
Para
#458 Re: SP Rukomet 2009
Bice jos atomskog rukometa stradace Njemci!
- ivaakaiva
#459 Re: SP Rukomet 2009
Francuzi su slabiji nego prie...Epitop wrote:Dobro večeras Hrvati odigraše i publika dobra, ako ovako nastave mislim da samo Francuzi mogu da ugroze zlato za Hrvatsku.
Mozda se ne cini tako jer su dobili prelaganu grupu di ih niko nemoze ugroziti...
Ali...Kada nalete na nes jace
Mislim da ako iko moze ovu HRVATKSU igru ugrozit...To su onda Danci..
ali...vidicemo
-
in33sa
#460 Re: SP Rukomet 2009
Sve ide u poznatom pravcu, kako sam i rekao, Danci, Francuzi i Hrvati, najbolje tri ekipe svijeta trenutno. I vrlo vjerovatni polufinalisti.
Ostali su klasa ispod.
Jedino ovi Svedjani, mogu iznenaditi Francuze a tu negdje i zakomplikovati stvari u ovoj novoj grupi u Zagrebu.
U drugoj Nijemci i Danci najvece sanse imaju, Nijemci imaju veliku pomoc sudija, stara prica.
Ostali su klasa ispod.
Jedino ovi Svedjani, mogu iznenaditi Francuze a tu negdje i zakomplikovati stvari u ovoj novoj grupi u Zagrebu.
U drugoj Nijemci i Danci najvece sanse imaju, Nijemci imaju veliku pomoc sudija, stara prica.
-
mmostar
#461 Re: SP Rukomet 2009
Prvo poluvrijeme je tako izgledalo.U drugom skroz druga priča,Hrvati su demontirali Švede i sa ovakvom igrom(kao u drugom poluvremenu) finale je zagarantovano.Sve čestitkeEarl wrote:Da je babi ona stvar bila bi dedommostar wrote:Ovo da se igra bilo gdje drugo švedi bi vodili sa jedno 2-3 gola razlike.![]()
Bumo vidli
- frakson
-
Para
#463 Re: SP Rukomet 2009
A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
- Doda37
#464 Re: SP Rukomet 2009
Jao kako si neupucen i zadrt, danas je godisnjica akcije Maslenica, molim te ne kvari temu idi na politku i tamo .....Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Last edited by Doda37 on 22/01/2009 23:43, edited 2 times in total.
- bato99
#465 Re: SP Rukomet 2009
ti si momak iskompleksiran hrvatima....Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
-
Para
#466 Re: SP Rukomet 2009
jesam omiljeni lik mi je bio pola hrvat ali iskompleksiran sambato99 wrote:ti si momak iskompleksiran hrvatima....Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
- Meho Kodro
#467 Re: SP Rukomet 2009
Jesi vala smijesan, ma ne smijesan nego tragikomicanPara wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Danas je godisnjica bitke koja je bila kod Zdra, i kada bi trebali pustati dokumentarce o tome - za prvi maja mozda
I vidovit siPara wrote:.nego da se vratimo rukoometu Srbija sa tri pobjede skoro sigurno ide u polufinale siguran sam u trijumf nad Makedonijom, Norveskom i Poljskom
Last edited by Meho Kodro on 22/01/2009 23:56, edited 1 time in total.
- bato99
#468 Re: SP Rukomet 2009
pa naravno pričaj o rukometu i navijaj za srbiju niko ti ne brani, ne nazivaj druge fašistima...što se tiče srbije imaju dobru ekipu i vrlo lako mogu do polufinala na super meč hrvatska - srbija... e to bi bila drama ....iskreno volio bi to polufinale pa nek bolji pobjedi..mada je hrvatska klasu iznad srbije ali u ovakvim mečevima sve je mogućePara wrote:jesam omiljeni lik mi je bio pola hrvat ali iskompleksiran sambato99 wrote:ti si momak iskompleksiran hrvatima....Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo uciosta hoces reci ovo nije zakuhavanje lafo neke operacije pa da se to tako radi mi bi u bih svaki dan u udarnom terminu na javnim servisima trebali imati dokumentarce koliko je operacija vojnih bilo na ovim prostorima, a oni jadni nisu zlonamjerni pa bas sada nasli...nego da se vratimo rukoometu Srbija sa tri pobjede skoro sigurno ide u polufinale siguran sam u trijumf nad Makedonijom, Norveskom i Poljskom
- ivaakaiva
#469 Re: SP Rukomet 2009
A ja nemogu da ne obratim paznju da ti izmisljas -.-''Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Inace...Na HTV-u cesto budu dokumentarci o ratu..jer mi to ne zaboravljamo...
Uostalom...Tema je SP u rukometu -.-''
Kake veze imas to s fasistima
Ako si veci neki srboljubac...Onda komentiraj to kako srbi jedva prolaze skupinu... i kako
neaju nikake sanse za polufinale
- Josip
#470 Re: SP Rukomet 2009
alleeeee alleeeeeeeeeeeeeeeeeee
idemo do kraja. ali nećemo biti tužni niti ako medalja ne bude zlatnog sjaja (hahahahahahahahahahahaa)
Alilović fantastiko, Ćupić također.
Čestitke Makedoncima mojim omiljenim i Srbima također.
u drugoj skupini sada moramo dobiti Francuze jer ako akoizgubimo od njih a njih Švedi tuku onda se stvara krug ali to je daleeeeko još.
Francuzima nema Bertrana žileta i to je veliki plus za sve reprezentacije posebno ovako kvalitetne kao Hrvatska.
idemo do kraja. ali nećemo biti tužni niti ako medalja ne bude zlatnog sjaja (hahahahahahahahahahahaa)
Alilović fantastiko, Ćupić također.
Čestitke Makedoncima mojim omiljenim i Srbima također.
u drugoj skupini sada moramo dobiti Francuze jer ako akoizgubimo od njih a njih Švedi tuku onda se stvara krug ali to je daleeeeko još.
Francuzima nema Bertrana žileta i to je veliki plus za sve reprezentacije posebno ovako kvalitetne kao Hrvatska.
-
mmostar
#471 Re: SP Rukomet 2009
Da ih nisu zadesile povrede(Nenadić,Nikčević,Anđelković) ne bih baš bio toliko siguran da ne bi igrali polufinale.Ovako i ovo je uspjeh za Srbe i sve preko bi bila prava senzacija.ivaakaiva wrote:A ja nemogu da ne obratim paznju da ti izmisljas -.-''Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Inace...Na HTV-u cesto budu dokumentarci o ratu..jer mi to ne zaboravljamo...
Uostalom...Tema je SP u rukometu -.-''
Kake veze imas to s fasistima![]()
Ako si veci neki srboljubac...Onda komentiraj to kako srbi jedva prolaze skupinu... i kako
neaju nikake sanse za polufinale
- Josip
#472 Re: SP Rukomet 2009
Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
samo mi nije jasno kako su ostali bez ovoga kvarteta: Šterbik, Puljezović, Šarić, Perić. nema bolje četvorke na svijetu.
samo mi nije jasno kako su ostali bez ovoga kvarteta: Šterbik, Puljezović, Šarić, Perić. nema bolje četvorke na svijetu.
-
mmostar
#473 Re: SP Rukomet 2009
Godine,svađa u repki...svega pomaloJosip wrote:Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
- ivaakaiva
#474 Re: SP Rukomet 2009
ma vi ste toliko uzdigli te srbe samim time sto su se pojavili na Sp...Josip wrote:Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
Nisu losi..Ali kake modalje
Ranoe tek su se pojavili...
Pored sjanih reprezentacija Hrvatske, Danske, Francuske...
a tu bi mogli ugroziti njemci i svedi...
Srbima nista od medalje..Ali da su dobri...Nije dvojbeno...
Ali za medalju nisu..bar ne jos..mislim da im je ovo 1. natjecanje nakon nekoliko god...
Tako da se povratak srba u punom sjaju jos iscekuje...
Ali..Hrvati...prvaci
- Zwanziger
#475 Re: SP Rukomet 2009
Kakvu veliku pomoc?in33sa wrote:Sve ide u poznatom pravcu, kako sam i rekao, Danci, Francuzi i Hrvati, najbolje tri ekipe svijeta trenutno. I vrlo vjerovatni polufinalisti.
Ostali su klasa ispod.