SP Rukomet 2009

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Novi svjetski prvak?

HRVATSKA
56
35%
NJEMACKA
10
6%
FRANCUSKA
55
34%
SVEDSKA
3
2%
DANSKA
8
5%
SPANIJA
9
6%
RUSIJA
0
No votes
MADJARSKA
1
1%
SRBIJA
14
9%
NEKO DESETI
5
3%

Total votes: 161

Doda37

#451 Re: SP Rukomet 2009

Post by Doda37 »

Mozda ova Svedska i nije nesto :D :D :D :D :D
bato99

#452 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

BRAVO PAKLENI :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: MELJI SAMO MELJI :thumbup: :thumbup: :thumbup: ŠAMPIONI ŠAMPIONI
Image
osa

#453 Re: SP Rukomet 2009

Post by osa »

iz pravca sisačkog kvarta "kanak" nakon utakmice čuo se poznati praskavi zvuk, netko je sakrio PKT nakon rata.
Vincent Raine

#454 Re: SP Rukomet 2009

Post by Vincent Raine »

Idemo dalje :D
Luke Perry

#455 Re: SP Rukomet 2009

Post by Luke Perry »

paz ti makedoncadi :-D
naprijed pelister
ivaakaiva

#456 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

Doda37 wrote:Mozda ova Svedska i nije nesto :D :D :D :D :D
A mozda je Hrvatska ono nesto stoe najbolje u rukometu..i ima zlato :)
Epitop

#457 Re: SP Rukomet 2009

Post by Epitop »

Dobro večeras Hrvati odigraše i publika dobra, ako ovako nastave mislim da samo Francuzi mogu da ugroze zlato za Hrvatsku.
Para

#458 Re: SP Rukomet 2009

Post by Para »

Bice jos atomskog rukometa stradace Njemci!
ivaakaiva

#459 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

Epitop wrote:Dobro večeras Hrvati odigraše i publika dobra, ako ovako nastave mislim da samo Francuzi mogu da ugroze zlato za Hrvatsku.
Francuzi su slabiji nego prie...
Mozda se ne cini tako jer su dobili prelaganu grupu di ih niko nemoze ugroziti...
Ali...Kada nalete na nes jace :D
Mislim da ako iko moze ovu HRVATKSU igru ugrozit...To su onda Danci..
ali...vidicemo :)
in33sa

#460 Re: SP Rukomet 2009

Post by in33sa »

Sve ide u poznatom pravcu, kako sam i rekao, Danci, Francuzi i Hrvati, najbolje tri ekipe svijeta trenutno. I vrlo vjerovatni polufinalisti.

Ostali su klasa ispod.

Jedino ovi Svedjani, mogu iznenaditi Francuze a tu negdje i zakomplikovati stvari u ovoj novoj grupi u Zagrebu.

U drugoj Nijemci i Danci najvece sanse imaju, Nijemci imaju veliku pomoc sudija, stara prica.
mmostar

#461 Re: SP Rukomet 2009

Post by mmostar »

Earl wrote:
mmostar wrote:Ovo da se igra bilo gdje drugo švedi bi vodili sa jedno 2-3 gola razlike.
Da je babi ona stvar bila bi dedo :-D
Bumo vidli :lol:
Prvo poluvrijeme je tako izgledalo.U drugom skroz druga priča,Hrvati su demontirali Švede i sa ovakvom igrom(kao u drugom poluvremenu) finale je zagarantovano.Sve čestitke
frakson

#462 Re: SP Rukomet 2009

Post by frakson »

Image
... stvarno treba cestitati, ostavise i srce i dusu na parketu ...
Image
Para

#463 Re: SP Rukomet 2009

Post by Para »

A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Doda37

#464 Re: SP Rukomet 2009

Post by Doda37 »

Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
Jao kako si neupucen i zadrt, danas je godisnjica akcije Maslenica, molim te ne kvari temu idi na politku i tamo .....
Last edited by Doda37 on 22/01/2009 23:43, edited 2 times in total.
bato99

#465 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

Para wrote:A ne mogu da ne obratim paznju na fasiste sa HTV-a ako ovo nije zakuhavanje i dizanje tenzija ne znam onda sta je veceras na hrtu ide emisija o domovinskom ratu srpskoj agresiji i to kakve li slucajnosti na podruciju Zadra (a tu ce srpska reprezentacija igrati drugi krug). Ovo nema nigdje da drzavna televizija ovako zakuhava i dize tenzije ko da ih je Risto Djogo ucio
ti si momak iskompleksiran hrvatima....
Para

#466 Re: SP Rukomet 2009

Post by Para »

bato99 wrote:
jesam omiljeni lik mi je bio pola hrvat ali iskompleksiran sam :-) sta hoces reci ovo nije zakuhavanje lafo neke operacije pa da se to tako radi mi bi u bih svaki dan u udarnom terminu na javnim servisima trebali imati dokumentarce koliko je operacija vojnih bilo na ovim prostorima, a oni jadni nisu zlonamjerni pa bas sada nasli...nego da se vratimo rukoometu Srbija sa tri pobjede skoro sigurno ide u polufinale siguran sam u trijumf nad Makedonijom, Norveskom i Poljskom
Meho Kodro

#467 Re: SP Rukomet 2009

Post by Meho Kodro »

Jesi vala smijesan, ma ne smijesan nego tragikomican :lol:

Danas je godisnjica bitke koja je bila kod Zdra, i kada bi trebali pustati dokumentarce o tome - za prvi maja mozda
Para wrote:.nego da se vratimo rukoometu Srbija sa tri pobjede skoro sigurno ide u polufinale siguran sam u trijumf nad Makedonijom, Norveskom i Poljskom
I vidovit si :D
Last edited by Meho Kodro on 22/01/2009 23:56, edited 1 time in total.
bato99

#468 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

Para wrote:
bato99 wrote:
jesam omiljeni lik mi je bio pola hrvat ali iskompleksiran sam :-) sta hoces reci ovo nije zakuhavanje lafo neke operacije pa da se to tako radi mi bi u bih svaki dan u udarnom terminu na javnim servisima trebali imati dokumentarce koliko je operacija vojnih bilo na ovim prostorima, a oni jadni nisu zlonamjerni pa bas sada nasli...nego da se vratimo rukoometu Srbija sa tri pobjede skoro sigurno ide u polufinale siguran sam u trijumf nad Makedonijom, Norveskom i Poljskom
pa naravno pričaj o rukometu i navijaj za srbiju niko ti ne brani, ne nazivaj druge fašistima...što se tiče srbije imaju dobru ekipu i vrlo lako mogu do polufinala na super meč hrvatska - srbija... e to bi bila drama ....iskreno volio bi to polufinale pa nek bolji pobjedi..mada je hrvatska klasu iznad srbije ali u ovakvim mečevima sve je moguće
ivaakaiva

#469 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

A ja nemogu da ne obratim paznju da ti izmisljas -.-''
Inace...Na HTV-u cesto budu dokumentarci o ratu..jer mi to ne zaboravljamo...
Uostalom...Tema je SP u rukometu -.-''
Kake veze imas to s fasistima :cry:
Ako si veci neki srboljubac...Onda komentiraj to kako srbi jedva prolaze skupinu... i kako
neaju nikake sanse za polufinale :)
Josip

#470 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

alleeeee alleeeeeeeeeeeeeeeeeee

idemo do kraja. ali nećemo biti tužni niti ako medalja ne bude zlatnog sjaja (hahahahahahahahahahahaa)
Alilović fantastiko, Ćupić također.
Čestitke Makedoncima mojim omiljenim i Srbima također.

u drugoj skupini sada moramo dobiti Francuze jer ako akoizgubimo od njih a njih Švedi tuku onda se stvara krug ali to je daleeeeko još.
Francuzima nema Bertrana žileta i to je veliki plus za sve reprezentacije posebno ovako kvalitetne kao Hrvatska.
mmostar

#471 Re: SP Rukomet 2009

Post by mmostar »

ivaakaiva wrote:
A ja nemogu da ne obratim paznju da ti izmisljas -.-''
Inace...Na HTV-u cesto budu dokumentarci o ratu..jer mi to ne zaboravljamo...
Uostalom...Tema je SP u rukometu -.-''
Kake veze imas to s fasistima :cry:
Ako si veci neki srboljubac...Onda komentiraj to kako srbi jedva prolaze skupinu... i kako
neaju nikake sanse za polufinale :)
Da ih nisu zadesile povrede(Nenadić,Nikčević,Anđelković) ne bih baš bio toliko siguran da ne bi igrali polufinale.Ovako i ovo je uspjeh za Srbe i sve preko bi bila prava senzacija.
Josip

#472 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
samo mi nije jasno kako su ostali bez ovoga kvarteta: Šterbik, Puljezović, Šarić, Perić. nema bolje četvorke na svijetu.
mmostar

#473 Re: SP Rukomet 2009

Post by mmostar »

Josip wrote:Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
samo mi nije jasno kako su ostali bez ovoga kvarteta: Šterbik, Puljezović, Šarić, Perić. nema bolje četvorke na svijetu.
Godine,svađa u repki...svega pomalo
ivaakaiva

#474 Re: SP Rukomet 2009

Post by ivaakaiva »

Josip wrote:Srbi imaju dobar sastav, Bojinović, Vujin a golmani su im uvjek vrhunski.
ma vi ste toliko uzdigli te srbe samim time sto su se pojavili na Sp...
Nisu losi..Ali kake modalje :?
Ranoe tek su se pojavili...
Pored sjanih reprezentacija Hrvatske, Danske, Francuske...
a tu bi mogli ugroziti njemci i svedi...
Srbima nista od medalje..Ali da su dobri...Nije dvojbeno...
Ali za medalju nisu..bar ne jos..mislim da im je ovo 1. natjecanje nakon nekoliko god...
Tako da se povratak srba u punom sjaju jos iscekuje...
Ali..Hrvati...prvaci :)
Zwanziger

#475 Re: SP Rukomet 2009

Post by Zwanziger »

in33sa wrote:Sve ide u poznatom pravcu, kako sam i rekao, Danci, Francuzi i Hrvati, najbolje tri ekipe svijeta trenutno. I vrlo vjerovatni polufinalisti.

Ostali su klasa ispod.

Jedino ovi Svedjani, mogu iznenaditi Francuze a tu negdje i zakomplikovati stvari u ovoj novoj grupi u Zagrebu.

U drugoj Nijemci i Danci najvece sanse imaju, Nijemci imaju veliku pomoc sudija, stara prica.
Kakvu veliku pomoc?
Locked