Ne budi smiješan života ti... i ne znam odakle ti te tabele ali nisu tačne...stochar wrote:mada, kladionicarski gledano, trenutna situacija je zanimljiva i vuce na x. kol'ko smo mi losi u gostima, tol'ko ste vi losi kod kuce:
Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Enrico
#451 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
-
pudlica
#452 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
enrico tabela je tacna jer i na fcs.ba je isto,ili je to svi lazu i supljiraju a ti si upravu

- stochar
- stochar
#454 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
kol'ko god se mi podjebavali, kol'ko god ja volio svoj klub, covjek mora biti realan i objektivan. na kladionici je 1,60 na Sarajevo (nisam igr'o, mozda cu igrati da ce oba dat' gol), ali fakat kladionicarski gledano, da se radi o drugim timovima, ovdje je kec realan (obzirom da Željo nema ni jednu pobjedu u gostima a da je ovo generalno domacinska liga), a gledajuci formu u zadnjih 10 mečeva i formu Sarajeva kod kuće, moguć je neriješen ishod pa čak i pobjeda Želje. u svakom slučaju, volio bih da danas bude dobra tekma, da bude dobro navijanje, i naravno - da pobijedi Željo!Prowler wrote:Vidi ga što se izvlači pred poraz, nešto fol kladionica, ovo-ono![]()
- stochar
#455 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
evo sta kaze HAvaz:
Bez kalkulacija u derbiju
Utakmice sa Sarajevom uvijek su najvažnije, kaže trener Krunić...
Prvi put nakon nekoliko godina vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara nije biti ili ne biti za jednu od ekipa pa se na Koševu može očekivati kvalitetna utakmica s dosta golova.
Iako Željezničar u srijedu igra presudnu utakmicu sezone, revanš-duel polufinala Kupa BiH protiv Slobode u Tuzli, trener Simo Krunić kaže da njegova ekipa neće kalkulirati na Koševu.
Veliki rivalitet
"Nema ni govora o kalkulacijama. Utakmice sa Sarajevom uvijek su najvažniji mečevi bez obzira na to na kojim su pozicijama ekipe u ligi.
Rivalitet je veliki i traje decenijama. Izvest ćemo najjači mogući način iako u srijedu igramo tešku utakmicu u Tuzli. Imat ćemo vremena da se odmorimo za Slobodu", rekao je Simo Krunić, trener Željezničara.
Mladi stručnjak priželjkuje da se ponove utakmice iz Kupa BiH, koje su obilježili golovi i preokreti.
"Prognoze su nezahvalne, zaista bih volio da gledaoci uživaju kao na posljednje dvije utakmice. Obje ekipe igraju za gol više tako da očekujem novi duel sa mnogo golova", rekao je Krunić.
Nekoliko varijanti
Na posljednjem treningu uigravano je nekoliko varijanti, a dileme trenera su vezane za bočne pozicije, kao i za poziciju zadnjeg veznog.
Cocalić je u duelu protiv Čelika odlično igrao kao desni bek, u konkurenciji je i Joldić, dok će na lijevoj strani priliku dobiti Vud ili Sadiković.
Napadač Damir Rovčanin ponovo će zaigrati u tandemu sa Bubakarom Dijalibom (Boubacar Dialiba) nakon što posljednje dvije utakmice nije igrao zbog crvenog kartona u Bihaću.
Pelak pod upitnikom
Albin Pelak ranije je napustio posljednji trening pred utakmicu na Koševu, ali se treneri nadaju da će biti spreman za derbi protiv Sarajeva.
"Imao sam problema s adukorom i prije utakmice sa Čelikom, ali sam nastupio pod injekcijom. Još me zateže, nisam potpuno spreman", rekao je veznjak Željezničara.
Bez kalkulacija u derbiju
Utakmice sa Sarajevom uvijek su najvažnije, kaže trener Krunić...
Prvi put nakon nekoliko godina vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara nije biti ili ne biti za jednu od ekipa pa se na Koševu može očekivati kvalitetna utakmica s dosta golova.
Iako Željezničar u srijedu igra presudnu utakmicu sezone, revanš-duel polufinala Kupa BiH protiv Slobode u Tuzli, trener Simo Krunić kaže da njegova ekipa neće kalkulirati na Koševu.
Veliki rivalitet
"Nema ni govora o kalkulacijama. Utakmice sa Sarajevom uvijek su najvažniji mečevi bez obzira na to na kojim su pozicijama ekipe u ligi.
Rivalitet je veliki i traje decenijama. Izvest ćemo najjači mogući način iako u srijedu igramo tešku utakmicu u Tuzli. Imat ćemo vremena da se odmorimo za Slobodu", rekao je Simo Krunić, trener Željezničara.
Mladi stručnjak priželjkuje da se ponove utakmice iz Kupa BiH, koje su obilježili golovi i preokreti.
"Prognoze su nezahvalne, zaista bih volio da gledaoci uživaju kao na posljednje dvije utakmice. Obje ekipe igraju za gol više tako da očekujem novi duel sa mnogo golova", rekao je Krunić.
Nekoliko varijanti
Na posljednjem treningu uigravano je nekoliko varijanti, a dileme trenera su vezane za bočne pozicije, kao i za poziciju zadnjeg veznog.
Cocalić je u duelu protiv Čelika odlično igrao kao desni bek, u konkurenciji je i Joldić, dok će na lijevoj strani priliku dobiti Vud ili Sadiković.
Napadač Damir Rovčanin ponovo će zaigrati u tandemu sa Bubakarom Dijalibom (Boubacar Dialiba) nakon što posljednje dvije utakmice nije igrao zbog crvenog kartona u Bihaću.
Pelak pod upitnikom
Albin Pelak ranije je napustio posljednji trening pred utakmicu na Koševu, ali se treneri nadaju da će biti spreman za derbi protiv Sarajeva.
"Imao sam problema s adukorom i prije utakmice sa Čelikom, ali sam nastupio pod injekcijom. Još me zateže, nisam potpuno spreman", rekao je veznjak Željezničara.
- Edin H.
#456 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zeljo zadaje zadacu i na terenu i na tribinama
Utakmica trenutno prekinuta.
Bakljada
Utakmica trenutno prekinuta.
Bakljada
- Neelix
#457 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
stochar wrote:kol'ko god se mi podjebavali, kol'ko god ja volio svoj klub, covjek mora biti realan i objektivan. na kladionici je 1,60 na Sarajevo (nisam igr'o, mozda cu igrati da ce oba dat' gol), ali fakat kladionicarski gledano, da se radi o drugim timovima, ovdje je kec realan (obzirom da Željo nema ni jednu pobjedu u gostima a da je ovo generalno domacinska liga), a gledajuci formu u zadnjih 10 mečeva i formu Sarajeva kod kuće, moguć je neriješen ishod pa čak i pobjeda Želje. u svakom slučaju, volio bih da danas bude dobra tekma, da bude dobro navijanje, i naravno - da pobijedi Željo!Prowler wrote:Vidi ga što se izvlači pred poraz, nešto fol kladionica, ovo-ono![]()
ovo je ipak realno, iako navijam za protivnicki tim. (osim zadnje rijeci naravno
kako milenkovic pade ko pokoshen, a ni pipno ga nije niko
al ona crnjo sto pokosi hadzica
- perke
#458 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
pa Hadzic je trebao biti na klupi s crvenim kartonom u dzepuNeelix wrote:stochar wrote:kol'ko god se mi podjebavali, kol'ko god ja volio svoj klub, covjek mora biti realan i objektivan. na kladionici je 1,60 na Sarajevo (nisam igr'o, mozda cu igrati da ce oba dat' gol), ali fakat kladionicarski gledano, da se radi o drugim timovima, ovdje je kec realan (obzirom da Željo nema ni jednu pobjedu u gostima a da je ovo generalno domacinska liga), a gledajuci formu u zadnjih 10 mečeva i formu Sarajeva kod kuće, moguć je neriješen ishod pa čak i pobjeda Želje. u svakom slučaju, volio bih da danas bude dobra tekma, da bude dobro navijanje, i naravno - da pobijedi Željo!Prowler wrote:Vidi ga što se izvlači pred poraz, nešto fol kladionica, ovo-ono![]()
ovo je ipak realno, iako navijam za protivnicki tim. (osim zadnje rijeci naravno)
kako milenkovic pade ko pokoshen, a ni pipno ga nije niko
al ona crnjo sto pokosi hadzicaobjesit ga treba
- zimzelen
#459 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
pa dobro koliki je rezultat? kakva je ovo capri?
- Neelix
#460 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
zasto? zato sto je dotakao onog plavog pa i on pade ko pokoshen? 
- perke
#461 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Neelix wrote:zasto? zato sto je dotakao onog plavog pa i on pade ko pokoshen?
- Neelix
#462 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
u sta gledas 
- perke
#463 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
u TVNeelix wrote:u sta gledas
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#464 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Nigdje live streaminga, niko ne misli na dijasporu...
Srecom, Brazzo je tamo, galami za obojicu

Srecom, Brazzo je tamo, galami za obojicu
- horns&drums
#465 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
I naravno javlja sve svome Brazzi u tudjini 
- perke
#466 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
jel' ih mani uspio sve prebrojat na sjeveruhorns&drums wrote:I naravno javlja sve svome Brazzi u tudjini
- horns&drums
#467 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Pomogao mu jedan jaran, ipak je trebalo preko deset prstiju

- perke
#468 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
dotle dosl'o?horns&drums wrote:Pomogao mu jedan jaran, ipak je trebalo preko deset prstiju![]()
![]()
![]()
- horns&drums
#469 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
jedna od friskih informacija : frajer u bordo dresu stoji ispred sjevera i natjeruje ljude puskom unutra

-
Misirlija
#470 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Rutinski, maleni imaju jos puno toga da uce, idemo u Tuzlu da ovjerimo izlazak u Evropu!
ODRZANO PREDAVANJE NA TERENU I TRIBINAMA, CESTITKE MANIJACIMA!
ODRZANO PREDAVANJE NA TERENU I TRIBINAMA, CESTITKE MANIJACIMA!
- GandalfSivi
#471 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Samo da se citiram...GandalfSivi wrote:S obzirom da je zadnja tekma bila "dobra utakmica uz dosta golova", mislim da smo zadovoljili kvotu za ovu deceniju. Tako da nista ne ocekujem...
- perke
#472 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zeljo ove sezone ima ekipu koja rusi snove
jos se moze slobodno reci da su maleni dobro prosli 
-
Misirlija
#473 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ovo je za nas bila test utakmica pred Tuzlu, iskorisitli smo malene ko pacove da uhodamo odbranu, vidim sve funkcionise, nema zime, Tuzla padaGandalfSivi wrote:Samo da se citiram...GandalfSivi wrote:S obzirom da je zadnja tekma bila "dobra utakmica uz dosta golova", mislim da smo zadovoljili kvotu za ovu deceniju. Tako da nista ne ocekujem...
-
Chairman
#474 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zeljo danas hladno trebao pobijediti 3 razlike.Steta!Idemo po pobjedu u Tuzlu...perke wrote:Zeljo ove sezone ima ekipu koja rusi snove![]()
jos se moze slobodno reci da su maleni dobro prosli
- savrseni krug
#475 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
sta je ovo
bordo decki se ne javljaju
jel to zeljo toliko bio nadmocan na terenu i tribinama ili su svi pak na sekinom koncertu

bordo decki se ne javljaju
jel to zeljo toliko bio nadmocan na terenu i tribinama ili su svi pak na sekinom koncertu