Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odmor wrote: ↑06/09/2020 21:55
Posto ce sutra medju nasim gledateljima pored tv ekrana, biti dosta i oni stariji, koji se sjecaju stare drzave Yugoslavije, vjerujem da ce im himna Poljske pobuditi posebne emocije i nostalgiju. Poslusajmo je
Nece
Hoce
Samo ti, niko ti ne brani.
Stavi i kapu sa petokrakom i kad bude svirala himna.
Point. wrote: ↑07/09/2020 09:41
Nije nikakav pritisak Begovic pravi, to izmisljaju Papeljupci da ga operu zbog losih odluka. Kao selektor treba da izvede najbolje i zdrave igrace, on zbog neke svoje sujete ili pritiskia izvana, stavlja na gol povrijedjenog igraca, time gubi bespotrebno jednu izmjenu a Kenanova povrijedjena ledja su nas kostala gola u Tirani, kada ga je isijas ufatio u sred albanskog slobodnjaka gdje je stajao kao drvena Marija na liniji i pogledom ispratio loptu u gol. Tu nas je kostalo 2 boda i odlazak na prvenstvo, a ne remi u gradu ljubavi, Parizu.
Manje nas je kostao povrijedjeni Sehic nego zdravi Begovic! Ja bih prije na gol stavio Burica nego Begovica.
Nadji jednu katastrofalnu gresku Begovica gdje je direktan krivac za izgubljeni bod.
Pa bolan nebio druze svaki odsutani slobodni udarac prema nasem golu je bio gol.....ja ne znam sta je odbranio
Romanija wrote: ↑07/09/2020 14:53
Prvi gol protiv Kipra kad mu na nabacenuu loptu lik zabi go glavom na prvu stativu, realno gledano njegva forma je u padu jos od Brazila.
A i kod drugog gola je lose reagovao, frajer mu sa 16 metara plasira loptu u kontra ugao.
Pa protiv Belgije u Zenici... ma prosjecan golman, Sehic meni licno sigurniji.
Point. wrote: ↑07/09/2020 14:38
Nadji jednu katastrofalnu gresku Begovica gdje je direktan krivac za izgubljeni bod.
BiH - Belgija, video od 1:10, lopta kroz ruke, dva boda u nepovrat protiv direktnog konkurenta i kasnije Izrael i smjena Susica. Nije cilj da ga se crni ali kad se vec postavlja pitanje.
wtf. nas princ sa neretve je poludio.
pa ovo ne bi ni u prijateteljskoj vako stavio. ili nas boli kita za ovo takmicenje? odoh dvicu puknut na poljake.
Ne znam cemu podcjenjivanje ovog takmicenja i utakmice koja je u biti trebala da bude najsigurnija za dobiti kuci i ostaviti nas u velikoj sansi da ostanemo u A skupini. Liga nacija nisu prijateljske utakmice i zahvaljujuci ligi nacija mi jos uvijek imamo sansu za odlazak na EP.
hrasno38 wrote: ↑07/09/2020 19:28
Ne znam cemu podcjenjivanje ovog takmicenja i utakmice koja je u biti trebala da bude najsigurnija za dobiti kuci i ostaviti nas u velikoj sansi da ostanemo u A skupini. Liga nacija nisu prijateljske utakmice i zahvaljujuci ligi nacija mi jos uvijek imamo sansu za odlazak na EP.
To stoji, al isto tako nema bolje prilike da vidis od cega su te rezerve. Sad ce bar Bajevic znati na kog vrijedi racunati protiv laznih iraca.
hrasno38 wrote: ↑07/09/2020 19:28
To stoji, al isto tako nema bolje prilike da vidis od cega su te rezerve. Sad ce bar Bajevic znati na kog vrijedi racunati protiv laznih iraca.
A to nam je daleko vaznije
Slazem se ali Liga nacija se nikako ne smije shvatati kao prijateljska utakmica....pogotovo utakmica koja ti pobjedom vjerovatno obezbjedjuje ostanak u drustvu najboljih. Medjutim ja vjerujem Bajevicu jer je zasluzio da mu vjerujem sa onom prvom utakmicom i svojom fudbalskom istorijom.