Bauk bošnjačkog nacionalizma
- General War
#451 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ne sikiram se ja oko toga sabane, nije bosna data milosu u amanet. 
- BHCluster
#452 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Jeste Papi i to od bosanske kraljice.General War wrote:Ne sikiram se ja oko toga sabane, nije bosna data milosu u amanet.
- General War
#453 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Kad moze kraljica kosaca, e vala moze i predsjednik predsjednistva izetbegovic 
- Bloo
- Globalna šefica
#454 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
LBVIEW wrote:Ma lazno pitanje, izuzev za ove lafo "Bosance", odnosno prikrivene Srbekojima rastu tlak i frustracije sto vise ne gumo sugerirati Bosnjacima sta i kako. Teske muke po Radovanu.

-
Bodkin
#455 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Vise bosance mrze nego cetnike jebote zivot. Zajebane su to frustracije 
- Kejn
#456 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Nikog mi ne mrzimo prijatelju. Samo želimo da nam se skinete sa ......Bodkin wrote:Vise bosance mrze nego cetnike jebote zivot. Zajebane su to frustracije
- insomnia78
#457 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ne bi ja reko mrze. Ljudi su samo oprezni. Cetnici su mitska bica sklona mimikriji u posljeratnim okolnostima pa tako od krvoloka ocas postanu partizani, Jugosloveni, Bosanci, dobre komsije, kolege i kumovi
Last edited by insomnia78 on 22/01/2018 00:01, edited 1 time in total.
-
ušće
#458 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Bauk bošnjačkog nacionalizma kruži Europom i prijeti da postane stvarnost...

I da se ukine ono srpski na ploči
I da se ukine ono srpski na ploči
- General War
#459 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ti si nesto pomjeso mensecini...insomnia78 wrote:Ne bi ja reko mrze. Ljudi su samo oprezni. Cetnici su mitska bica sklona mimikriji u posljeratnim okolnostima pa tako od krvoloka ocas postanu partizani, Jugosloveni, Bosanci, dobre komsije, kolege i kumovi
- LBVIEW
#460 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Tipicna zamena teza - ne moze se vise, kako se naviklo, "muda pod bubrege", otud kmecanje i frustracije.Bodkin wrote:Vise bosance mrze nego cetnike jebote zivot. Zajebane su to frustracije
Nema vise druga - "internacionalca" Mose Pijade da odlucuje ko ima, ako ne, pravo politickog naroda, nikad vise- pros'o voz/vlak.
- LBVIEW
#461 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
.
Last edited by LBVIEW on 22/01/2018 00:28, edited 2 times in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#463 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
a još i jevrej...moja tiLBVIEW wrote:Tipicna zamena teza - ne moze se vise, kako se naviklo, "muda pod bubrege", otud kmecanje i frustracije.Bodkin wrote:Vise bosance mrze nego cetnike jebote zivot. Zajebane su to frustracije'
Nema vise druga - "internacionalca" Mose Pijade da odlucuje ko ima, ako ne, pravo politickog naroda, nikad vise- pros'o voz/vlak.
- LBVIEW
#464 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Koga libo cuna sto je bio - bitno je da je drug, zajedno s Djilasom odlucivao u tudje ime ko je narod, a ko ne.Bloo wrote:a još i jevrej...moja tiLBVIEW wrote:Tipicna zamena teza - ne moze se vise, kako se naviklo, "muda pod bubrege", otud kmecanje i frustracije.Bodkin wrote:Vise bosance mrze nego cetnike jebote zivot. Zajebane su to frustracije'
Nikad vise, otud i kmecanje Jugosa
- cyprus
#465 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
Doduše, nije to paranoja... Znate vi vrlo dobro ovo kao i ja... Nego, jedan od osnovnih postulata nacionalizma jeste da vanjski neprijatelj nikada nije dovoljan... Mora postojati i unutrašnji... Ako ga nema - izmisli ga...
Pa eto, valja se i ponašati u skladu sa tim...
Doduše, nije to paranoja... Znate vi vrlo dobro ovo kao i ja... Nego, jedan od osnovnih postulata nacionalizma jeste da vanjski neprijatelj nikada nije dovoljan... Mora postojati i unutrašnji... Ako ga nema - izmisli ga...
- General War
#466 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
cyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dubidus nejasna...

Pusti ga ba, jadnik pokusava nesto skacuci po temama sa nekakvim pamfletima da puknes od smijeha
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#467 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
a ko bi onda bio drugi kriv za životne promašaje, skup hljeb, razrovan pločnik, kišu, vjetar, zubobolju, nadrkanu suprugu...cyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
- madner
#468 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Pa realno i jeste najopasnija grupacija, rusi nacionalne mitove i jedinstvo. 
- Bloo
- Globalna šefica
#469 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
podrivaju drzavu, sistem, ruse narodnu vlast
-
Fudo387
#470 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Jebi ga, kad ovi nasi forumski ( minus Madner, on je od sebe naopakcyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
Ofirno skroz, al’ dobro, bilo bi dosadno bez njih, onda bi zakrvili medju sobom.
- BHCluster
#471 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
1% how yes no! 
- General War
#472 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Aaa to je znaci kriterij...seems legitFudo387 wrote:Jebi ga, kad ovi nasi forumski ( minus Madner, on je od sebe naopakcyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
Pa eto, valja se i ponašati u skladu sa tim...), svi zdusno navijaju za Djokovica, glavni su kad Srbija igra kosarke, a ni jednog Zzzzglave nema kad Bosna nastupa. Ako se dotaknu rata, il’ citao njih il’ seselja, isti qrac.
Ofirno skroz, al’ dobro, bilo bi dosadno bez njih, onda bi zakrvili medju sobom.
-
Bodkin
#473 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Kazu fale da donesu prevagu u procentimacyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
-
Bodkin
#474 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Cuj za djokovica navijati. To je prvi filterGeneral War wrote:Aaa to je znaci kriterij...seems legitFudo387 wrote:Jebi ga, kad ovi nasi forumski ( minus Madner, on je od sebe naopakcyprus wrote:Hajd za 'strah' od Jugoslavena donekle kontam... Međutim, četnik ni u ludilu neće sebe predstaviti kao Bosanca... Nikad nekog takvog nit sam vidio, a sumnjam da ću ga ikada vidjeti... Zato mi je ta vrsta paranoje ono dibidus nejasna...
Pa eto, valja se i ponašati u skladu sa tim...), svi zdusno navijaju za Djokovica, glavni su kad Srbija igra kosarke, a ni jednog Zzzzglave nema kad Bosna nastupa. Ako se dotaknu rata, il’ citao njih il’ seselja, isti qrac.
Ofirno skroz, al’ dobro, bilo bi dosadno bez njih, onda bi zakrvili medju sobom.![]()
-
Fudo387
#475 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ne trebas ih po imenima prozivati, sami se nacrtaju.