E ovo mi se svidja kod njega. Inace jel ko primjetio kad opuca penal jedini Nani otrca da ga podrzi ostali samo okrenuse ledja ko ono ocekivano ko te hebe.insomnia78 wrote:
Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrle1976
#451 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
- pirmin
#452 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Sto napisa jedan lik u komentarima:
"eee sta smo docekali, da se ovako nesto prezentuje kao bog zna kako dobro djelo"
"eee sta smo docekali, da se ovako nesto prezentuje kao bog zna kako dobro djelo"
- Logovan
#453 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Nekorektno od njih.hrle1976 wrote: E ovo mi se svidja kod njega. Inace jel ko primjetio kad opuca penal jedini Nani otrca da ga podrzi ostali samo okrenuse ledja ko ono ocekivano ko te hebe.
- uglavnomja
#454 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
valjda sve ide prema zaslugama. ako je neko prepotentan i arogantan narcis, onda sta ocekivati?Logovan wrote:Nekorektno od njih.hrle1976 wrote: E ovo mi se svidja kod njega. Inace jel ko primjetio kad opuca penal jedini Nani otrca da ga podrzi ostali samo okrenuse ledja ko ono ocekivano ko te hebe.
a i onom izjavom o islandskom mentalitetu je uvalio citavu repku u negativan stav ostatka planete.
a sto se tice selfija - da nije kristina u pitanju mali bi bio ekspresno deportovan maricom.
zamisli da je -son sa isalnda sto je uvalio portugezima ovako nonsalntno rukom pokazao redarima da se odmaknu jer on hoce da se slika sa nekim islandskim klincem
sve vezano za njega je prenapuhano. vecinu sto je "postigao" postigao je na guzove, na protekciju, na ime, na ... (penali, faulovi, kartoni ....i ovakvi novinski clanci, forsiranje "ljudskosti" da se pokrije stvarni (ne)ucinak)
- pirmin
- Troll_Happens
#456 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ne znam kako u ljudima toliko ljubomore i zavisti. Covjek igra trenira bori se i to je rezultat njegovog rada i truda. Kad ti ostvaris dvanaestinu onog sto je on uradio javi se. Do tada pssssssst.uglavnomja wrote:valjda sve ide prema zaslugama. ako je neko prepotentan i arogantan narcis, onda sta ocekivati?Logovan wrote:Nekorektno od njih.hrle1976 wrote: E ovo mi se svidja kod njega. Inace jel ko primjetio kad opuca penal jedini Nani otrca da ga podrzi ostali samo okrenuse ledja ko ono ocekivano ko te hebe.
a i onom izjavom o islandskom mentalitetu je uvalio citavu repku u negativan stav ostatka planete.
a sto se tice selfija - da nije kristina u pitanju mali bi bio ekspresno deportovan maricom.
zamisli da je -son sa isalnda sto je uvalio portugezima ovako nonsalntno rukom pokazao redarima da se odmaknu jer on hoce da se slika sa nekim islandskim klincem![]()
sve vezano za njega je prenapuhano. vecinu sto je "postigao" postigao je na guzove, na protekciju, na ime, na ... (penali, faulovi, kartoni ....i ovakvi novinski clanci, forsiranje "ljudskosti" da se pokrije stvarni (ne)ucinak)
- insomnia78
#457 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Napuhano ili ne, UEFA pokrece disciplinsku protiv Portugala zbog ulaska navijaca na terenuglavnomja wrote:valjda sve ide prema zaslugama. ako je neko prepotentan i arogantan narcis, onda sta ocekivati?Logovan wrote:Nekorektno od njih.hrle1976 wrote: E ovo mi se svidja kod njega. Inace jel ko primjetio kad opuca penal jedini Nani otrca da ga podrzi ostali samo okrenuse ledja ko ono ocekivano ko te hebe.
zamisli da je -son sa isalnda sto je uvalio portugezima ovako nonsalntno rukom pokazao redarima da se odmaknu jer on hoce da se slika sa nekim islandskim klincem![]()
-
groove
#458 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
pa ako danas rumunija ne pobijedi onda austrija sa pobjedom ide sigurno dalje.
- jethro
#459 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ja sam ostvario jedanaestinu do sad..Troll_Happens wrote:Kad ti ostvaris dvanaestinu onog sto je on uradio javi se. Do tada pssssssst.
- uglavnomja
#460 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Troll_Happens wrote: Ne znam kako u ljudima toliko ljubomore i zavisti. Covjek igra trenira bori se i to je rezultat njegovog rada i truda. Kad ti ostvaris dvanaestinu onog sto je on uradio javi se. Do tada pssssssst.
a ostali ne treneriju, ne bore se ... ne trude se ...
samo njima se ne sviraju nepostojeci penali i slobodni udraci i oni ne kmece i ne svadaju (
a on je zaradio toliko para u zivotu da je to bolesno
jedan lik koji nikada nije stvorio nista konkretno. osim prolazne zabave za dokone mase. (volim ja fudbal, ali to je samo dodatak-zabava stvarnom zivotu)
lik koji izajvi da citava jedna nacija ima nizak mentalitet
mislim
- Muhamed Đakmić
#461 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Jeste generalno arogantni debil, ali reći da je nategnuto sve što je postigao je u najmanju ruku smiješno, da ne iskoristim kakvu goru riječ.
- Troll_Happens
#462 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Status zvijezde mu daje pravo da se ponasa tako kako se ponasa. Ocito mu prolazi sto ne bi to radio i dalje i 'iskoriscavao' pa i ti i ja peti deseti bi isto se tako ponasao da moze. A eto zaradio je ali to je biznis i slazem se sa tobom da je to bolesno. Da jedan doktor nauka moze o toj sumi samo sanjati.uglavnomja wrote:Troll_Happens wrote: Ne znam kako u ljudima toliko ljubomore i zavisti. Covjek igra trenira bori se i to je rezultat njegovog rada i truda. Kad ti ostvaris dvanaestinu onog sto je on uradio javi se. Do tada pssssssst.![]()
a ostali ne treneriju, ne bore se ... ne trude se ...
samo njima se ne sviraju nepostojeci penali i slobodni udraci i oni ne kmece i ne svadaju (prenemazu kao princeze) se sa sudijama nekaznjeno ... i blablabla
a on je zaradio toliko para u zivotu da je to bolesno![]()
jedan lik koji nikada nije stvorio nista konkretno. osim prolazne zabave za dokone mase. (volim ja fudbal, ali to je samo dodatak-zabava stvarnom zivotu)
lik koji izajvi da citava jedna nacija ima nizak mentalitetzato jer ih nisu pobijedili i zato sto narcisa nije dala go
![]()
mislim
I ostali se trudi i bore ali je ronaldo jedan. To je tako i bice tako dok ne dodje bolji i ne skine ga sa trona. On je napravio sa svojim imenom image sto je malo ko uspio. Eno i mesi igra dobro i trudi se ali u odnosu na njega izgleda ko cistac cipela.
- jethro
#463 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Da je dao gol mozda bi izjavio ko Ibra "kako je cijelu Dansku naciju poslao u peMziju".uglavnomja wrote:lik koji izajvi da citava jedna nacija ima nizak mentalitet![]()
- ExNihilo
#464 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Mene zanima šta znači "nizak mentalitet"? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#465 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ma raja ne moze Ronalda iz ovog ili onog razloga i onda mu i sto uradi dobro mnoze sa nulom ili racunaju kao samopromociju.
Na terenu je takav kakav je, gord, cesto i prepotentan, valjda to ide tako kad se trudis da budes najbolji. Ne zna da podnosi poraze, to je jasno.
Al generalno nije losa osoba i to se moglo vidjeti milion puta mimo terena. Na kraju krajeva, ima sportista koje lozi negativan publicitet.
Jamesa ne voli vise od pola Amerike, pa lik kaze da ga to motivise da igra jos bolje.
Novak je malo gdje omiljen, pogotovo u odnosu na Rafu ili Rogera, ali opet je mentalna stijena kojeg vjerovatno taj animozitet publike jos vise motivise.
Jbg, ne mozemo sve gledati kroz prizmu subjektivizma. Nije ni meni Messi drag, sta sad, ali je veliki igrac. Ima i on gafova i repova u zivotu, ali sta sad, niko nije savrsen.
Nekad imas osjecaj da ljudi zivotne frustracije istresaju na liku i djelu Ronalda. Ono, ko da je vreca za udaranje, pa daj da se istresem
Na terenu je takav kakav je, gord, cesto i prepotentan, valjda to ide tako kad se trudis da budes najbolji. Ne zna da podnosi poraze, to je jasno.
Al generalno nije losa osoba i to se moglo vidjeti milion puta mimo terena. Na kraju krajeva, ima sportista koje lozi negativan publicitet.
Jamesa ne voli vise od pola Amerike, pa lik kaze da ga to motivise da igra jos bolje.
Novak je malo gdje omiljen, pogotovo u odnosu na Rafu ili Rogera, ali opet je mentalna stijena kojeg vjerovatno taj animozitet publike jos vise motivise.
Jbg, ne mozemo sve gledati kroz prizmu subjektivizma. Nije ni meni Messi drag, sta sad, ali je veliki igrac. Ima i on gafova i repova u zivotu, ali sta sad, niko nije savrsen.
Nekad imas osjecaj da ljudi zivotne frustracije istresaju na liku i djelu Ronalda. Ono, ko da je vreca za udaranje, pa daj da se istresem
- uglavnomja
#466 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
kao prvo, postoji mala doza subjektivnosti, dva baraza na guzove= ronalda. nije portugal morao proci zato sto je portugal, nego sto cr morala igrati. tacka.Tomahawk11 wrote:Ma raja ne moze Ronalda iz ovog ili onog razloga i onda mu i sto uradi dobro mnoze sa nulom ili racunaju kao samopromociju.
drugo, postoje zvijzde i zvjedice, zasluzne i nezasluzene ... ali niko se ne prenamaze na terenu kao on.
ibra je totalni negativac, ono jalijas i razbojnik, u svakom pogledu. ali on je takav takav, ne pravi namjerno cirkus od sebe. ni messi. svako trazi protekciju, naravno, to stoji, ali glumatanje na terenu
ovo za novaka ne kontam. znam da ge ne voli klasicna staromodna teniska publika, plus sunarodnjaci protivnika.
ali na balkanu gdje se zna ko koga mora ne voljeti - novak je jedna od rijetkih ZVIJEZDA, a ko ne i jedina, omiljen svugdje, i kao sportista i kao osoba.
- Muhamed Đakmić
#467 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera u historiji, to što je kreten ne može mu poništiti ono što je ostvario na fudbalskom planu.
- insomnia78
#468 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Balkan kao mjerilo 
- uglavnomja
#469 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Muhamed Đakmić wrote:Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera u historiji, to što je kreten ne može mu poništiti ono što je ostvario na fudbalskom planu.
stoji ovo za fudbalera, ali budi realan da li ima malo pomoci sudija u tim njegovim sportskim uspjesima?
recimo ne smije ga dotaci malo grublje niko od protivnika jer mu je 100% zagarantovan karton cak i za prekrsaj koji se ne bi ni svirao na nekom anonimusu.
- uglavnomja
#470 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
nije mjerilo na planetiinsomnia78 wrote:Balkan kao mjerilo
ali ako citav balkan voli jednog lika iz zemlje u kojoj je glavni gad bg ... onda to nesto znaci na ovim prostorima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#471 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Novaka sam naveo kao primjer covjeka kojem godi taj animozitet.
Nije ni Ronaldo omrazen u svojoj zemlji.
Nije bio ni u Unitedu. Nije ni u Realu.
Ali nije to bila poenta mog posta.
Nije ni Ronaldo omrazen u svojoj zemlji.
Nije bio ni u Unitedu. Nije ni u Realu.
Ali nije to bila poenta mog posta.
- Muhamed Đakmić
#472 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Nema pomoć sudija ništa veću nego što je imaju drugi veliki fudbaleri.uglavnomja wrote:Muhamed Đakmić wrote:Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera u historiji, to što je kreten ne može mu poništiti ono što je ostvario na fudbalskom planu.
stoji ovo za fudbalera, ali budi realan da li ima malo pomoci sudija u tim njegovim sportskim uspjesima?
recimo ne smije ga dotaci malo grublje niko od protivnika jer mu je 100% zagarantovan karton cak i za prekrsaj koji se ne bi ni svirao na nekom anonimusu.
Frajer je za šest godina postao najbolji striejlac Real Madrida u historiji, to nije djelo sudija nego njegovo. Sad, što da onakvu izjavu o Islandu, to ima veze sa njegovom arogancijom. Zapravo, ona izjava je kretenluk prije nego arogancija, arogancija se ne gradi na Islandu.
Ja ga isto ne simpatišem, ali to ne znači da su mu sudije izgradile karijeru.
Ovdje se priča o nekakvoj kosmičkoj pravdi i kaže se da Portugal nije zaslužio prolaz ako ima Boga
Pa Portugal je (u smiješno slaboj grupi), pokazao u polju ubjedljivo najviše od svih ekipa, nevjerovatno je koliko su uspjeli promašiti. Naravno da su zaslužili prolaz.
Ovo da je štimano da Portugal igra protiv nas da bi prošao dalje samo govori o našem 'niskom' mentalitetu što bi rekao Ronaldo
Pa kad smo tako zeznuti i dobri, zar ne bi bilo bespotrebno uvaljivanje Portugala igranje protiv nas? Bila je i Estonija u baražu, mogli su Portugalcima jednostavno dati da igraju protiv Estonije. Ili UEFA ima nešto protiv BiH?
Još nas nisu ni zaklali sudije ni u jednom baražu protiv nas.
- hrle1976
#473 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Uefa pokrece disciplinske a nista prema organizatoru koji dopusta da ljudi unesu jos malo maljeve, krampe i lopate. Fakat, ali trebali bi pokrenuti jednu disciplinsku sami prema sebi. Uefa, kriminalni sindikat koji ponekad organizuje utakmice.
- uglavnomja
#474 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
ovo niko nije rekao, da je stimano da igraju protiv nas. nastimano je da mora(ju) pobijediti. cr i jos nekakvih 10 nebitnih. da je bilo ko drugi bio umjesto nas, osim velikih njem, eng, spa, fra ..., isto bi prosao.Muhamed Đakmić wrote: Ovo da je štimano da Portugal igra protiv nas da bi prošao dalje samo govori o našem 'niskom' mentalitetu što bi rekao Ronaldo
.
jer cr puni stadione, dize gledanost, ima sponzore ... a sve se vrti oko para. bolje gurati ronalda koji je ljepuskast nego svakih 6 mjeseci traziti novo lice za promociju. znam da ce ovo da bude sega, ali nazalost pare vrte, a neko povlaci konce. nije se cr jedini rodio talentovan i vrijedan. ima ih jos milion recimo, ali on je izabran i gurace ga sa svih strana (treneri, saigraci, novinari, sponzori, ...) dok god bude donosio pare.
- Muhamed Đakmić
#475 Re: Grupa F - Austrija, Portugal, Island, Mađarska.
Što pratiš fudbal kad je sve namješteno?uglavnomja wrote:ovo niko nije rekao, da je stimano da igraju protiv nas. nastimano je da mora(ju) pobijediti. cr i jos nekakvih 10 nebitnih. da je bilo ko drugi bio umjesto nas, osim velikih njem, eng, spa, fra ..., isto bi prosao.Muhamed Đakmić wrote: Ovo da je štimano da Portugal igra protiv nas da bi prošao dalje samo govori o našem 'niskom' mentalitetu što bi rekao Ronaldo
.
jer cr puni stadione, dize gledanost, ima sponzore ... a sve se vrti oko para. bolje gurati ronalda koji je ljepuskast nego svakih 6 mjeseci traziti novo lice za promociju. znam da ce ovo da bude sega, ali nazalost pare vrte, a neko povlaci konce. nije se cr jedini rodio talentovan i vrijedan. ima ih jos milion recimo, ali on je izabran i gurace ga sa svih strana (treneri, saigraci, novinari, sponzori, ...) dok god bude donosio pare.
Odnosno, kako je to naštimano? Nemoj mi samo reći da je naštimano na način da bi sudije pogurale Portugalce da je bilo potrebno? Pošto je to malo jadna priča nakon poraza od 6:2.