animals wrote:Cudno kako su Bosnjaci glasaci SDA, i simpatizeri ludaka Erdogana nasli shodno nekome pametovati..
cistite govna u svom dvoristu.
512MB wrote:I sta kaze onaj Hardcore Austrija nema autoindustriju: MAGNA, MAN, KTM, Porsche Holding, BMW Steyr, Iveco, Scania, DAF, Puch, BANNER, .. ja eksperta ja k..a
Ni vojnu industriju nema: Glock, Steyr Mannlicher, PCQT, Eurolite, Arges, ...
seln wrote:pirmin wrote:Hajd´ sad na njemackom da i gastarbajteri skontaju.

Nema svrhe... kao sto vidis, vec je "odgovorio".
Jednostavno, klinac ne podnosi da njegova nije zadnja, sa argumentima ili bez njih.
Na njemackom tako nesto zovu "rechthaberisches Arschloch".
Ne mislim da uvijek pametniji treba popustati, ali u ovom slucaju mi fakat nije stalo do daljeg ubjedjivanja.
Cemu? Ko zeli shvatiti, taj je vec shvatio.
Auslander Ruhe!nemoj da ti zovem Hofera,pa da ti on pokaze ko je patriota.

@Seln,animals,sancho panza,512mb,je pogadjam jedna osoba?,pa mu se od paranoje,trolovi prividjaju na sve strane... Ubite vlastita Arogancija,Ego ti je problem,a mozes otvarati kolko god hoces padobranskih nikova. Nije mi jasno sto se javljas i kacis bez pokrica?!Shvatam ja da ti Socijalu u At branis,Sociala se prima,na forumu se visi i suplja postira,

ali lupiti da je At u top 10 svijeta,nebi ni osmoskolac.

Idealiziranjem tih navoda,etiketiranjem sagovornika,itd..tones jos dublje...evo..dobre viceve ti dalje pricas,.vecina tih recitiranih firmi su samo inostrane ispostave,vecinom njemacki koncerni,..Porschea ,npr.ima i u Bih,jesmo li i mi top 10?

..pogotovo za Bmw i Man nemoj da te cuje neko.

Isto i za ove druge.Puch je odavno propo,al svejedno, izvan At za njega niko cuo,..ovo malo ostalo su firme sitnog budzeta da bi uopce konkurirale u top,cak upitno je kad ce ih progutati neki koncern. JetSet zimovalista ala St.Moritz,Aspen,..Austrija ipak nema,al nejse.Steyr mora Ameriku pitati za izvoz iako nisu u nato,itd.

Imaju srece sto su ostali da govore njemacki,a ne madjarski ili ceski.Bez Njemacke su niko i nista,ali zbog toga Austrija vuce kompleks malogradjanstva i vjecitog sluge koji se cak i na strance prenese.
I opet taj jalijaski sleng,jer mraka je svagdje ista.Takvim njemackim samo govori ljudski otpad.To od cemu govoris je otprilike u opusu ovoga.
https://de.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-Effekt eto pomogao sam ti da barem znas sta ti je.