24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Locked
junior3

#451 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

Nemoj biti nervozan. :D
junior3

#452 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

Jeste tako je glupšo. :mrgreen:
Patriotska_Liga

#453 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by Patriotska_Liga »

Neće on na obični traktor, on je iz gornjeg sloja, on će na Massey Fergusona :D
hizo ramidovic

#454 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by hizo ramidovic »

alijini turci zavidni sto oni nemaju jednu takvu moralnu gromadu kakva je dr karadzic a nemaju ni studentskih domova da im daju imena...
junior3

#455 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

A imt? :mrgreen:
Patriotska_Liga

#456 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

junior3 wrote:A imt? :mrgreen:
To je za Ali Salona, Bodkina, AkHolica i ostalu buraniju. Neće vojvoda na tamo neki IMT koji ima svaka šuša. :D
junior3

#457 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

Ima li kakvi ruski? :mrgreen:

Glupšo to su t55ice u pitanju, džaba ti govoriti da svaki pogodak nije uništenje. :mrgreen:
Patriotska_Liga

#458 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

To vidi kad stigneš u maticu. Vidio sam na Sportklubu da ima ruski hljeb, valjda ima i ruski traktor :D
junior3

#459 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

Za tebe specijalno ona, "kako je lepo biti glup". :mrgreen:
Danguba

#460 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by Danguba »

junior3 wrote:Za tebe specijalno ona, "kako je lepo biti glup". :mrgreen:
jesu te sacerali. :lol:

dje troco da te cupa makar verbalno. :D
trocadero

#461 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by trocadero »

Ne smijem! Strah me Matrixa -Cika zube. Umalo mi sinoc kod Muhe kutnjak ne izvadi! :D
junior3

#462 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

:lol:
Nije mu dosta što nas na traktore šalje, oće i zube da nam vadi. :mrgreen:
Patriotska_Liga

#463 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Ono malo zuba što imate :D
junior3

#464 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

Ti nas bar razumiješ, pošto si krezav. :mrgreen:
trocadero

#465 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by trocadero »

I za tebe traktor? Jel ti i kakvo ulje spominjao? :D
exliberal-ex

#466 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by exliberal-ex »

LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote: Ne ja licno ali bliski clanovi familje kojima ipak vise vjerujem nego nekim piskaralima iz lokanih novina...ti ljudi su zavrsili filozofski fakultet, neki od njih su i napustili/izbaceni sa studija zbog postavljanja nezgodnih pitanja, znali su Srebrova, Koljevica i ostalu ekipu sa filozofije
Nastranu sva prica, ja znam da mnogi ovdje nevjeruju sta ja pisem, ok do vas je ali nije sve crno bjelo .
Sad se Srebrov naziva patriotom ali da je ostao ziv ko zna gdje bi zavrsio, pa jebenog Divjaka sto je ljudska gromada pljuju po forumima kad izjavi nesto sto nedogovara mahali...i ne samo njega.
Je li "obavjesteni",da ti clanovi familije nisu bili bliski i sa genocidnom babuskarom Biljom koju si onomad pravdao po forumu?I ti bi da tebi i tim mahalskim pricama poteklih od strane tvojih clanova familije neko vjeruje pored toliko materijalnih cinjenica? Sta je sljedece:"nije Radovan tako mislio,pitaj mog strica,on je najmjerodavniji". :D
A za Srebrova lazes-umro je prirodnom smrcu u Sarajevu i niko ga nije ni pipnuo.
Vidis nisu bili bliski sa njom, ovo je bila druga ekipa....jel to problem ako napisem?
Kazes moje price su mahalske naspram nekih materijalnih cinjenica...kojih cinjenica u vezi srebrova?...to sto je kobajagi ostao u Sarajevu kao patriota..pa posao na Ilidju i tu zaglavio zatvora. Da su srbi htjeli mogli su ga ubit "ko slucajno" , ili namjestit da ga neko od zatvorenika smiri, nebi bio ni prvi ni posljednji...jok oni ga puste na kraju i on dodje u Sarajevo i sta bi sa njim...ostade do 99 kad je umro...jesam li ja napisao da mu je nesto uradjeno u Sarajevu, pokazi gdje?
Sto se tice Milosevica, Karadjica, Mladica i ostale ekipe ja sam davno napisao da su srbi kao narod trebali da ih umlate ko pse jer su svojim ludackim idejama napravili ogromnu mrlju na obrazu cijelog naroda.
Ja sam ne jednom napisao nesto na ovom forumu gdje su mi ljudi otvoreno govorili da lazem ...a ja bio svjedok, meni se te stvari desavale..., nemam vise ni volje ni zivaca da se raspravljam...ako mozete da prihvatite i drugcije misljenje ja sam tu ali ako ce na svaku drugaciju informaciju ici prica, sta ba ti znas, cetnik, genocidas itd...onda bez mene uzivajte u svojim mitovima...postajete ko srbi..copy/paste
Patriotska_Liga

#467 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

junior3 wrote:Ti nas bar razumiješ, pošto si krezav. :mrgreen:
Kod nas u Federaciji ima zubar, napravio mi bolje neg' što sam im'o :D
junior3

#468 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by junior3 »

trocadero wrote:I za tebe traktor? Jel ti i kakvo ulje spominjao? :D
Ma jašta je, brine se čovjek da ne bi stali negdje na pola puta. :mrgreen:
trocadero

#469 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by trocadero »

[quote="matrix2"]
jebeš šuplju ba

Sto ba , pa suplja nas je odrzala! :D
LBVIEW

#470 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:
LBVIEW wrote:
Vidis nisu bili bliski sa njom, ovo je bila druga ekipa....jel to problem ako napisem?
Kazes moje price su mahalske naspram nekih materijalnih cinjenica...kojih cinjenica u vezi srebrova?...to sto je kobajagi ostao u Sarajevu kao patriota..pa posao na Ilidju i tu zaglavio zatvora. Da su srbi htjeli mogli su ga ubit "ko slucajno" , ili namjestit da ga neko od zatvorenika smiri, nebi bio ni prvi ni posljednji...jok oni ga puste na kraju i on dodje u Sarajevo i sta bi sa njim...ostade do 99 kad je umro...jesam li ja napisao da mu je nesto uradjeno u Sarajevu, pokazi gdje?
Sto se tice Milosevica, Karadjica, Mladica i ostale ekipe ja sam davno napisao da su srbi kao narod trebali da ih umlate ko pse jer su svojim ludackim idejama napravili ogromnu mrlju na obrazu cijelog naroda.
Ja sam ne jednom napisao nesto na ovom forumu gdje su mi ljudi otvoreno govorili da lazem ...a ja bio svjedok, meni se te stvari desavale..., nemam vise ni volje ni zivaca da se raspravljam...ako mozete da prihvatite i drugcije misljenje ja sam tu ali ako ce na svaku drugaciju informaciju ici prica, sta ba ti znas, cetnik, genocidas itd...onda bez mene uzivajte u svojim mitovima...postajete ko srbi..copy/paste
Mani se patetike,da se radi o drugacijem misljenju a ne jeftinom pokusaju revizije skorasnje historije,pocev od pokusaja pravdanja genocidne babuskare/Kecmanovica,preko dovodenja u pitanja dokazane srpske krivice(npr. na temi o snjaperima u Sarajevu),pa do Srebrova,rijeci ti niko ne bi rekao.Ovako, svakim novim pokusajem dovodenja u pitanje opcepoznatih cinjenica,najcesce rekla-kazala "argumentima" itekako zavrijedujes epitete upucene od strane forumasa.Pri tome,pozivanje na ostanak u Sarajevu,kako bi se "pojacao" kredibilitet ne znaci ama bas nista.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#471 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by _BataZiv_0809 »

Kako licemjeran post.
Fudo387

#472 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote:
LBVIEW wrote:
Mani se patetike,da se radi o drugacijem misljenju a ne jeftinom pokusaju revizije skorasnje historije,pocev od pokusaja pravdanja genocidne babuskare/Kecmanovica,preko dovodenja u pitanja dokazane srpske krivice(npr. na temi o snjaperima u Sarajevu),pa do Srebrova,rijeci ti niko ne bi rekao.Ovako, svakim novim pokusajem dovodenja u pitanje opcepoznatih cinjenica,najcesce rekla-kazala "argumentima" itekako zavrijedujes epitete upucene od strane forumasa.Pri tome,pozivanje na ostanak u Sarajevu,kako bi se "pojacao" kredibilitet ne znaci ama bas nista.
U svakom postu i na svakoj temi stane u zastitu srpskih nedjela i dokazanih zlikovaca bez da ga iko vuce za jezik, i kad mu neko od raje kaze da je ceto onda pocne ajjjj ja ostoooo ba savama usarajvuuu taaa vi meni cetooo. Bas jeftina patetika. Evo i subare, sad ce i on u istu tamburu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#473 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by _BataZiv_0809 »

Tu sam da ti zadajem glavobolju :kakoste:

Image
insomnia78

#474 Re: 24 godine od prve pobune prosrpskih separatista

Post by insomnia78 »

Bato Ž. najbolje "pogodjen" nick u istoriji foruma
Lik samo glumi partizane