animals wrote:[quote="Chagalj"
ja govorim o onim vjernicima koji ratuju u sriji, nemaju napredno oruzje, pa kad hoce neko utvrdjenje da zauzmu, kasarnu, bunker od neprijateljske vojske zalete se kamionom punim eksploziva i raznesu to. jeli to tebi terorizam kad napadas neprijateljsku vojsku.
terorizam je kad ubijes neduzan narod, za to se nema opravdanja, i odgovarat ce se pred Bogom za to.
To su oni isti vjernici, koji kolju nozem, jer nemaju napredno oruzje..ubijaju sa ledja u potiljak, jer nemaju neko dalekometno oruzje..itd.. a to za dusu, ti stvarno imas mastu

[/quote]
ja ne simpatisem takve, dosta toga sto rade protivi se samom ucenju islama, tako da oni nisu pravi predstavnici islama u mojim ocima
a to za dusu, ti stvarno imas mastu
to je moje vjerovanje bazirano na poslanikovom govoru u hadisu, ja vjerujem u to nakon sto sam se uvjerio u istinitost islam.
a sad jeli masta ili nije, za mene nije masta nego nesto sto cemo svi proci, za mnoge pustinjske ljude prije 2000 godina bi bila masta kad bi pricao o gvodzju koje leti (avion) u buducnosti, i kako ce covjek letit u tom gvodzju i moci da prica direktno sa svojom familijom (telefon) i da ih direktno cuje (webcamera) iako je on iznad oblaka a oni na kraj svijeta za kutijom(racunar) kroz koju me gleda
sta mislis bili te prograsili ludim da im opisivas stvari iz buducnosti

a vidi to jwe stvarnost, pa sta je to masta ako vjerujemo u postojanje duse za koje i naucnici pocinju da vjeruju da postoji
Otkriće veka: Duša postoji!
http://www.kurir-info.rs/otkrice-veka-d ... nak-488035