Može li da nam ukratko opišeš šta stoji na kazni, na koje su se članove zakona pozvali itd, ne moraš sliku postavljati.Travnički Noćni Šetač wrote:Neces da procitas niti zelis da shvatis bilo ciju pricu vec kreiras svoju suplju usput postavljajuci svoje nebulozne teze u formi pitanja koje treba nesto i da dokaze... ili jednostavno imas problem sa shvatanjem napisanog teksta.... procitaj ponovo sta sam napisao i protumaci dobro sta znace rijeci: " imam primjer kazne" ... jednostavno je znacenje toga.... naravno da je imam u rukama i postoji razlog za to ali neces dobiti fotografiju iste jer to nije moje a ja postujem stvari koje mi prijatelji povjere....nemezis wrote:Pitaj prijatelja da ti pokaze kaznu pa vidi za sta je tačno kaznjen i po kom clanu. Kažnjen je zato sto je preticao tamo gdje preticanja bilo zabranjeno saobracajnim znakom. Budi sad posten pa dodji do te informacije i napisi ovdje. Znaci, ti u stvari nisi nikada vidio kaznu ili procitao presudu gdje je neko kaznjen za nepoštivanje "oznaka na kolovozu" nego pricas onako otprilike?Travnički Noćni Šetač wrote:Samo radi napomene.... nisam ja nikad kaznjen za preticanje na punoj liniji ali jeste prijatelj pa sam u tom smislu potvrdio da imam primjer kazne....
...
...
Ustvari si ti navikao si da pricas manipulativno i otprilike i da trpas drugim ljudima rijeci koje nisu rekli na taj nacin... ja nisam igrac za tebe u toj igri, i ocigledno si veci advokat nego poznavalac saobracajnih propisa mada dobar advokat ne bi gubio vrijeme na forumima.... zao mi je ali ne odusevljavas me sa poznavanjem saobracajnih propisa koje je dosta pravolinijsko i rekao bih dosta očajno i brzo si mi prestao biti zabavan.... posto slabo citas sta drugi pisu ponovicu ti da sam rekao vec u proslom postu da smatram nasu diskusiju zavrsenom...
Inače te cijenim kao odličnog i visprenog diskutanta na forumu, nema puno takvih.