pici wrote: ↑25/02/2020 10:26
Point. wrote: ↑25/02/2020 09:40
pici wrote: ↑24/02/2020 21:28
o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam
Nisu mi ni velikosrbi okanili BiH pa nećeš ni ti. Ti ko neka mustra. Pa ti i slični upravo doprinosite ovom stanju u državi sa vašim neaktivizmom i kukanjem u prazno. Bolan, polupismeni sda ruljci vam srušili vladu u vašem gradu vi kurcem mrdnuli niste osim što ste glasni na forumu i pazi ti filozofije, prozivaju dijasporu

.
Pa veću hrpu nesposobnjakovića odavno nisam vidio. Jebote, pa i oni sa zatucanim režimom u Iranu protestuju kad im povećaju cijene benzina, u Francuskoj ljudi izlaze na ulice kad im povećaju cijenu jebene krofne a u Sarajevu sruše demokratski izabranu vladu i niko kurcem nije mrdnuo. U stvari jest, online, anonimno. I onda ti ja kriv. Kakva ublehaška i bolimekurac filozofija, samo još u Sarajevu se izgleda povezuje građanska dužnost izlaženja na proteste i ulicu sa nekim ratom, to je ta filozofija nemoj mene molim te de ti. Niko ne spominje rat, opet te prenosi, nego plakat u ruke i pred vladu. Šta se ufatio foruma i megabajta, ovdje se ne pokreće revolucija za bolje sutra.
za tvoju info velikobOsnjače, velikosrbi i velikohrvati su isti par opanaKa ko i TI tj VI, oHajo padobranac samo tebe cekamo da nam uredujesH preko fHoruma... sreca pa ste daaaaleeko, pa nas zaboli qita za vasim svetim lujis misljenjem... sad ce fOdilj u posjete dzematima po HameriKi pa se doguraj do korpe da ubacis koju kintu, kako ono rece onaj hodzin mali spiker na hayatu sinocke... majorizaciji bosnjaka

pu pik prvi se kauri dosetili... selam
Wow, koja intelektualna gromadama iz tebe viri, genije si. Još taj simpa stil pisanja, pa nije ni čudo što vas ruljci nabubaju na sred Čaršije. Šta visiš čitav Božiji dan na forumu ne mjenja se sistem online naprđivanjem.
Ništa, ostalo vam jedino da gunđate po forumu, za drugo niste ni sposobni, generalisanje i glupe fraze dok vas polupismeni ruljci uzimaju kapom i šakom. Čitajući tvoje i slična pisanja, i neka vas uzimaju kad niste ljudi od akcije, od ideje. Kmečanje na zvijezde i mrsku dijasporu. Tu si/ste od akcije al uvijek je odlika nesposobnih ljudi bila da sve krive na druge. Ljudska priroda, štaš. Hej ko biva zaboli te kita za naše mišljenje a dva dana me citiraš i kmečiš.
DokleN ćeš se kriti iza forumskog šupljiranja i filozofiranja i povesti narod u mijenjanje sistema. Ponesi zastavu o Pici Piciću
I za kraj može nešto i za tvoj info. Nijesam oHajac, neJidem u dŽematE, od fOdilja volem poslušati jedino rahmetli Toskića, odžama ne vjerujem. VidE, ima nas i veLkobOOOOšnja kul ko ti.