SDA-All about

bunk

#44401 Re: SDA-All about

Post by bunk »

kluz franjo wrote: 25/02/2020 11:08
bunk wrote: 25/02/2020 08:37
kluz franjo wrote: 25/02/2020 02:22
Pa druže bunk, kako da te se otkačim? Eto, ti mi reci.
Ti meni dođeš k'o eksperimentalni primjerak... zamorče takoreći... Molim, samo u dijaloškom kontekstu.
I naravno da me ne možeš prozivati. Ne lažem i ne izmišljam. Hebiga.
Nego samo nastavi. Ja te podržavam. Šta te briga za Bakira i u njega mu Elvisa.
Ja vjerujem u tebe. Čestitosti mi tvoje i obraza mi "trenutno predsjedavajućeg".
Citas li ti svoj post prije nego objavis?
Cuj zamorce, tako su me tretirali i 92 u Tz ..isprobavali sta se desi kad na ljudsko bice ispalis granatu.iz tenka.
A onda su me dva puta u par dana na drugom mjestu testirali sa Mig- om ili koji su vec avioni dolijetali iz batajnice.
Eksperiment se nastavio sa minobacacima i par puta haubicom 155mm tokom naredne 3 godine.
Za one eksprimente sa hranom i cigarama necu pricati to nije bilo bombasticno da tako kazem.
Pa kontam da si vjerovatno skontao da sam pogodan za eksperimente na osnovu tog iskustva koje imam.
Aferim.
Čitaš li ti moj post prije nego se objaviš?
Nego, ništa se ne brini. Ostaješ moj omiljeni uzorak forumaša.
Niko Bakira i bulumentu mu ne opisuje bolje od tebe.
Evo ga jedan, samo za tebe... :mrgreen:
PS: Sredio sam ti ono sa Elvisom. Sve je opet u redu.
Zamorce i uzorak.
:lol: :lol:
Majke mi tebi ko da himmler objasnjavao internet :mrgreen:
Last edited by bunk on 25/02/2020 12:45, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#44402 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

Vidi Avdića? Kamp "Pogorelica" ponovo aktivan?

Reciklira se ono što je pisano prije gotovo 30 godina?

Ne pratim ove lajavce od "Slobodne Bosne" odkad ih je Senad prod'o la famiglia Izetbegovich, ali ovo što se da pročitati ispada kao zaokret u uređivačkoj politici?

Ili je Bake napokon shvatio kako fercera pluralizam među Bošnjacima?
Point.

#44403 Re: SDA-All about

Post by Point. »

pici wrote: 25/02/2020 10:26
Point. wrote: 25/02/2020 09:40
pici wrote: 24/02/2020 21:28

o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam :bih:
Nisu mi ni velikosrbi okanili BiH pa nećeš ni ti. Ti ko neka mustra. Pa ti i slični upravo doprinosite ovom stanju u državi sa vašim neaktivizmom i kukanjem u prazno. Bolan, polupismeni sda ruljci vam srušili vladu u vašem gradu vi kurcem mrdnuli niste osim što ste glasni na forumu i pazi ti filozofije, prozivaju dijasporu :lol:.

Pa veću hrpu nesposobnjakovića odavno nisam vidio. Jebote, pa i oni sa zatucanim režimom u Iranu protestuju kad im povećaju cijene benzina, u Francuskoj ljudi izlaze na ulice kad im povećaju cijenu jebene krofne a u Sarajevu sruše demokratski izabranu vladu i niko kurcem nije mrdnuo. U stvari jest, online, anonimno. I onda ti ja kriv. Kakva ublehaška i bolimekurac filozofija, samo još u Sarajevu se izgleda povezuje građanska dužnost izlaženja na proteste i ulicu sa nekim ratom, to je ta filozofija nemoj mene molim te de ti. Niko ne spominje rat, opet te prenosi, nego plakat u ruke i pred vladu. Šta se ufatio foruma i megabajta, ovdje se ne pokreće revolucija za bolje sutra.
za tvoju info velikobOsnjače, velikosrbi i velikohrvati su isti par opanaKa ko i TI tj VI, oHajo padobranac samo tebe cekamo da nam uredujesH preko fHoruma... sreca pa ste daaaaleeko, pa nas zaboli qita za vasim svetim lujis misljenjem... sad ce fOdilj u posjete dzematima po HameriKi pa se doguraj do korpe da ubacis koju kintu, kako ono rece onaj hodzin mali spiker na hayatu sinocke... majorizaciji bosnjaka :lol: :lol: :lol: :lol: pu pik prvi se kauri dosetili... selam :bih:
Wow, koja intelektualna gromadama iz tebe viri, genije si. Još taj simpa stil pisanja, pa nije ni čudo što vas ruljci nabubaju na sred Čaršije. Šta visiš čitav Božiji dan na forumu ne mjenja se sistem online naprđivanjem.

Ništa, ostalo vam jedino da gunđate po forumu, za drugo niste ni sposobni, generalisanje i glupe fraze dok vas polupismeni ruljci uzimaju kapom i šakom. Čitajući tvoje i slična pisanja, i neka vas uzimaju kad niste ljudi od akcije, od ideje. Kmečanje na zvijezde i mrsku dijasporu. Tu si/ste od akcije al uvijek je odlika nesposobnih ljudi bila da sve krive na druge. Ljudska priroda, štaš. Hej ko biva zaboli te kita za naše mišljenje a dva dana me citiraš i kmečiš. :mrgreen:

DokleN ćeš se kriti iza forumskog šupljiranja i filozofiranja i povesti narod u mijenjanje sistema. Ponesi zastavu o Pici Piciću :bih:

I za kraj može nešto i za tvoj info. Nijesam oHajac, neJidem u dŽematE, od fOdilja volem poslušati jedino rahmetli Toskića, odžama ne vjerujem. VidE, ima nas i veLkobOOOOšnja kul ko ti. :bih:
kluz franjo

#44404 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 25/02/2020 12:32 Zamorce i uzorak.
Majke mi tebi ko da himmler daidza :mrgreen:
Ma sve OK.
Nego hajde ti nama još jednom pojasni tu Bakirovu taktiku "borbe protiv rušilačkih Dodika i Čovića", tako što im SDA izglasava delegate u domove naroda.
A možeš i onu Bakirovu izjavu: "Ako RS neće u NATO, nećemo u NATO."
A kada si pri šutu, možeš prokomentarisati i Bakirovo priznanje da je obmanuo kompletnu javnost prilikom podnošenja zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije.
:meza1:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44405 Re: SDA-All about

Post by pici »

Point. wrote: 25/02/2020 12:41
Point. wrote: 25/02/2020 09:40
Nisu mi ni velikosrbi okanili BiH pa nećeš ni ti. Ti ko neka mustra. Pa ti i slični upravo doprinosite ovom stanju u državi sa vašim neaktivizmom i kukanjem u prazno. Bolan, polupismeni sda ruljci vam srušili vladu u vašem gradu vi kurcem mrdnuli niste osim što ste glasni na forumu i pazi ti filozofije, prozivaju dijasporu :lol:.

Pa veću hrpu nesposobnjakovića odavno nisam vidio. Jebote, pa i oni sa zatucanim režimom u Iranu protestuju kad im povećaju cijene benzina, u Francuskoj ljudi izlaze na ulice kad im povećaju cijenu jebene krofne a u Sarajevu sruše demokratski izabranu vladu i niko kurcem nije mrdnuo. U stvari jest, online, anonimno. I onda ti ja kriv. Kakva ublehaška i bolimekurac filozofija, samo još u Sarajevu se izgleda povezuje građanska dužnost izlaženja na proteste i ulicu sa nekim ratom, to je ta filozofija nemoj mene molim te de ti. Niko ne spominje rat, opet te prenosi, nego plakat u ruke i pred vladu. Šta se ufatio foruma i megabajta, ovdje se ne pokreće revolucija za bolje sutra.
za tvoju info velikobOsnjače, velikosrbi i velikohrvati su isti par opanaKa ko i TI tj VI, oHajo padobranac samo tebe cekamo da nam uredujesH preko fHoruma... sreca pa ste daaaaleeko, pa nas zaboli qita za vasim svetim lujis misljenjem... sad ce fOdilj u posjete dzematima po HameriKi pa se doguraj do korpe da ubacis koju kintu, kako ono rece onaj hodzin mali spiker na hayatu sinocke... majorizaciji bosnjaka :lol: :lol: :lol: :lol: pu pik prvi se kauri dosetili... selam :bih:
Wow, koja intelektualna gromadama iz tebe viri, genije si. Još taj simpa stil pisanja, pa nije ni čudo što vas ruljci nabubaju na sred Čaršije. Šta visiš čitav Božiji dan na forumu ne mjenja se sistem online naprđivanjem.

Ništa, ostalo vam jedino da gunđate po forumu, za drugo niste ni sposobni, generalisanje i glupe fraze dok vas polupismeni ruljci uzimaju kapom i šakom. Čitajući tvoje i slična pisanja, i neka vas uzimaju kad niste ljudi od akcije, od ideje. Kmečanje na zvijezde i mrsku dijasporu. Tu si/ste od akcije al uvijek je odlika nesposobnih ljudi bila da sve krive na druge. Ljudska priroda, štaš. Hej ko biva zaboli te kita za naše mišljenje a dva dana me citiraš i kmečiš. :mrgreen:

I za kraj može nešto i za tvoj info. Nijesam oHajac, neJidem u dŽematE, od fOdilja volem poslušati jedino rahmetli Toskića, odžama ne vjerujem. VidE, ima nas i veLkobOOOOšnja kul ko ti. :bih:
oHajo padobranac... salji novce za sdO ovce.... falit ce za izbora, trebate jumbo plakate napravit su bOkirovom glavudzom i sloganom nOrod bira nas... o tvojim IQ vrlinama ne treba ni komentirat, nivo sHofera iz oHaja, samostalni kamijondzija sa prikolicom... trebaju nam chaki noris akcijonari da obucavaju carsijanersko puČanstvo u sarajevo republickom vilajetu... javljas se po fHorumu, puna usta bosne i ganjas neke cetnike i ustase a vamo sdO dijasporac, sveti lujis dzemat plaČe za takvima... najveci domet vam je kacenje zastava i druzenje sa folk zvezdama...selam :bih:
bunk

#44406 Re: SDA-All about

Post by bunk »

kluz franjo wrote: 25/02/2020 12:48
bunk wrote: 25/02/2020 12:32 Zamorce i uzorak.
Majke mi tebi ko da himmler daidza :mrgreen:
Ma sve OK.
Nego hajde ti nama još jednom pojasni tu Bakirovu taktiku "borbe protiv rušilačkih Dodika i Čovića", tako što im SDA izglasava delegate u domove naroda.
A možeš i onu Bakirovu izjavu: "Ako RS neće u NATO, nećemo u NATO."
A kada si pri šutu, možeš prokomentarisati i Bakirovo priznanje da je obmanuo kompletnu javnost prilikom podnošenja zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije.
:meza1:
I otisao si pri 3:0.
1. Nema vlasti dok se ne posalje anp.
Jel tako i bilo?
2.Hocemo izborni zakon ili nema vlade federacije.
Imamo li novi izborni zakon i novu vladu federacije?
3. Na sastanku u Vijecnici svi celnici stranaka su upoznati sa svim detaljima. Ni jedan nije nista rekao protiv tuzbe ili primjedbovao na pravne nedostatke.
Ni jedan od njih. Nije moguce da niko od njih nema savjetnika koji poznaje pravo.
Kao npr . Bricicka :lol: :lol:
Idemo mi dalje..
oaza85

#44407 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

Spejs Radovan wrote: 25/02/2020 12:05 Kriminalna i teroristička organizacija šta drugo reći!
Mogu se sloziti da su duboko ogrezli u kriminalu.
Al’ zasto teroristicka organizacija?
Imas li ti pojma za sta ih optuzujes i kakve posljedice takva prica moze imati i po tebe?
Sem naravno, ako dolazis iz uzp miljea, onda ide po onoj cilj opravdava sredstvo.
JThomas

#44408 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

evo ga, level vjerujemo bakiru više od bakira samog. u nauci poznatije kao level željko komšić :thumbup:
Naveo je da je o tome u Vijećnici na skupu trebao upoznati i druge bošnjačke lidere poput Fahrudina Radončića (SBB) i Nermina Nikšića (DF).

"Nisam to uradio i to je bila jedna od tih grešaka", kazao je lider SDA u intervjuu za TV1.
pici

#44409 Re: SDA-All about

Post by pici »

Premijer Novalić posjetio sarajevski zatvor: Ovo je bez sumnje veliki napredak
yes valla... da je ostat jos kako u njemu koju godinu...
pemanapemani

#44410 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

Bakir izjavi da nije obavijestio čelnike drugih stranaka.

Dođe Komšo i kaže - svi ste sve znali, samo sada optužujete SDA jer ste licemjerni.

I onda delegat veli - ti si opsjednut Komšićem. :run:
JThomas

#44411 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

nagradno pitanje - čime je onda komšić opsjednut, posjednut, opsihren...
Škobo Habu

#44412 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

Ha, vlašću.

Ha, čime drugo.
jazzer

#44413 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Komsic je opsjednut Bakirovim medjunozjem.

Bakira ne treba braniti ni Sarajlic, Dzaferovic, Kenjac.. Komsic je tu da mrtav hladan slaze kako
bi opravdao svoju najvecu ljubav.
JThomas

#44414 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

pa spram komšića oni fakat djeluju suzdržano i umjereno. znaju da ima ko će :mrgreen:
putokaz1

#44415 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Bliže se izbori SDA broji načelničke fotelje
Teško izborajat
Opozicije le lakše
Opozicija može izbrojat na prste dvije ruke :lol: :lol: :lol:
Banksy

#44416 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

JThomas

#44417 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

da se zaokruži patriotsko-generalska osovina fikretisimo-ajnadžisimo :thumbup: :bih:
Banksy

#44418 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

sutra se zaokružuje,
a gdje će nam čampare...
I naravno Dzej

#44419 Re: SDA-All about

Post by I naravno Dzej »

Banksy wrote: 25/02/2020 17:22 https://www.klix.ba/vijesti/bih/general ... /200225135

Efendić na aparatima :D
Ko li mu je pisao ovo saopštenje ? On nije sigurno .
Point.

#44420 Re: SDA-All about

Post by Point. »

pici wrote: 25/02/2020 12:57

oHajo padobranac... salji novce za sdO ovce.... falit ce za izbora, trebate jumbo plakate napravit su bOkirovom glavudzom i sloganom nOrod bira nas... o tvojim IQ vrlinama ne treba ni komentirat, nivo sHofera iz oHaja, samostalni kamijondzija sa prikolicom... trebaju nam chaki noris akcijonari da obucavaju carsijanersko puČanstvo u sarajevo republickom vilajetu... javljas se po fHorumu, puna usta bosne i ganjas neke cetnike i ustase a vamo sdO dijasporac, sveti lujis dzemat plaČe za takvima... najveci domet vam je kacenje zastava i druzenje sa folk zvezdama...selam :bih:
Džaba tebi objašnjavati, pisati, crtati ti i dalje po svom. Ko dijete kakvo Sanele mi moje. Zacrto granapar da su svi onamo anamo amerikaneri, sdovci da lakše podnese još jedno sumorno popodne ispred granapa, ispijajući klipaču iz plastične boce i lajući na zvijezde. Ni ne pomišlja nešto uraditi za svoje bolje sutra, lakše kriviti neke tamo iz sankta luisa to što mu pola države glasa za ublehe iz SDA. Bolje shvatanje i poimanje svijeta u kojem živi ima balavac od 14 godina. E moj Pici, tolike godine u guzici a pameti nigdje. Pa kako majka mu stara.
pici

#44421 Re: SDA-All about

Post by pici »

Point. wrote: 25/02/2020 20:16

Džaba tebi objašnjavati, pisati, crtati ti i dalje po svom. Ko dijete kakvo Sanele mi moje. Zacrto granapar da su svi onamo anamo amerikaneri, sdovci da lakše podnese još jedno sumorno popodne ispred granapa, ispijajući klipaču iz plastične boce i lajući na zvijezde. Ni ne pomišlja nešto uraditi za svoje bolje sutra, lakše kriviti neke tamo iz sankta luisa to što mu pola države glasa za ublehe iz SDA. Bolje shvatanje i poimanje svijeta u kojem živi ima balavac od 14 godina. E moj Pici, tolike godine u guzici a pameti nigdje. Pa kako majka mu stara.
oHajo padobranac ev da ti bidne lakse, okaci sliku na zid sobe ... :lol: :lol: :lol:

Komšić, Izetbegović i Radončić sutra šalju zajedničku poruku Dodiku i zvaničnicima RS-a
Image

svi smo VI sdO...selam :bih:
sahara1428

#44422 Re: SDA-All about

Post by sahara1428 »

Better Man

#44423 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

pici wrote: 25/02/2020 21:18
Point. wrote: 25/02/2020 20:16

oHajo padobranac ev da ti bidne lakse, okaci sliku na zid sobe ... :lol: :lol: :lol:

Komšić, Izetbegović i Radončić sutra šalju zajedničku poruku Dodiku i zvaničnicima RS-a
Image

svi smo VI sdO...selam :bih:
Tri kriminalca, koja su zajedno u dogovoru sa Dodikom i Čovićem napravili vještačku krizu, a sve kako bi skrenuli temu sa bitnih stvari i prikrili svoju nesposobnost.
putokaz1

#44424 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Borj načelnika DF 0
Broj načelnik SBB 0/1 Breza?
strucnjakdemagog

#44425 Re: SDA-All about

Post by strucnjakdemagog »

Gledaj Fahre ko da ga je krava žvakala :lol:
Post Reply