Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirota wrote: ↑24/04/2022 08:37
gledao jutros napetu tekmu New Orleans Minesota...trci i sutiraj, nisam impresioniran...oba time onako...
morant da ne igra ko westbrook da stane malo na loptu dobili bi glatko seriju
brutalno precijenjen igrac
dizu ga u zvijezde, a nista posebno
bukvalno westbrook broj 2
kad bi birao jednog igraca iz memphisa kojeg bi htio u klubu za koji navijam to bi bio desmond bane definitivno
ultima_palabra wrote: ↑24/04/2022 06:00
Pa ne bih bas rekao da nisu ni prismrdjeli, sam kazes da su bili na par cm od izbacivanja Bucksa. Da se to desilo, prosetali bi se pored Hawksa i finale protiv Sunsa bi bili bar blagi favoriti.
Nemam nekih emocija za Netse, KD mi je drag zbog stila igre, kao persona je meh.
Ma previše je tih 'šta ako' situacija u drugoj rundi bilo kroz historiju da bi se moglo smatrati relevantnim. Da se to desilo u finalu konferencije, pa hajde, a ovako niko neće pamtiti njihovu 'gotovo prođenu' drugu rundu tako da ipak ostajem pri tome da nisu bili ni bliu titule. Na pola puta, možda.
Pa to je bilo de facto finale konferencije, uz postovanje Atlanti oni su zalutali tamo.
Ma previše je tih 'šta ako' situacija u drugoj rundi bilo kroz historiju da bi se moglo smatrati relevantnim. Da se to desilo u finalu konferencije, pa hajde, a ovako niko neće pamtiti njihovu 'gotovo prođenu' drugu rundu tako da ipak ostajem pri tome da nisu bili ni bliu titule. Na pola puta, možda.
Pa to je bilo de facto finale konferencije, uz postovanje Atlanti oni su zalutali tamo.
karanana wrote: ↑24/04/2022 19:53
Kad govorimo o klubovima koji su "zalutali" negdje.....bullsi su ubjedljivo najgori tim u playoffu, ukljucujuci i klubove koji su igrali u play innu
bullsi nisu zalutali u playoff nego baksi su prejaki
Totalno propali. Nedostatak emergije, jedini tim koji nema sanse da moze napraviti neku seriju od 10-15 koseca i vratiti se u igru. Mlakonje, centar ne postoji, oslanjaji se na neke trice koje pojma nemaju da pucaju. Lavine kita. Jebote, protiv ovakvog tima grayson allen ozgleda kao all nba.
Kad govorimo o klubovima koji su "zalutali" negdje.....bullsi su ubjedljivo najgori tim u playoffu, ukljucujuci i klubove koji su igrali u play innu
Prejaki Bucksi koji su kalkulisali da izbjegnu Netse...
tim koji u 3 od 4 utakmice ima manje od 100 poena u nba utakmici je itekako zalutao u playoff
i jednu utakmicu sto su dobili da se zahvale karusu koji je bio kljucan u cetvrtoj, i demaru se potrefila jedna dobra utakmice
miami i boston izgledaju veoma solidno. ali u svakom slucaju bice lud drugi krug istoka sa boston-mil i phi-mia, ako phila bas ne chokira sad protiv toronta.
Pometoše ih bez parodna. Uzaš Netsi, ali Boston pravo kvalitetan. Sve fino poslozeno. I ja sam se zajebao, ali nije mi krivo. Bas fino Celticsi igraju.