Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Maliodmene

#44376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Maliodmene »

Billy The Pljuc wrote: 29/09/2025 11:31 Da, isto tako ga je Bakir nekoliko puta iznervirao i malo je falilo da slično napravi :D.
Istina, da je Bake bio tu zavrsio bi u zatvoru, a ovako ga nesposobna trojka samo udaljila od pozicije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#44377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Djecak je salty
dječak sa šibicama

#44378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dječak sa šibicama »

Trojka, tj Drzava, ga je iznervirala i onda se Dodik dogovorio sa amerikancima :D
dječak sa šibicama

#44379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dječak sa šibicama »

Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava :D
Billy The Pljuc

#44380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Billy The Pljuc »

Maliodmene wrote: 29/09/2025 11:33
Billy The Pljuc wrote: 29/09/2025 11:31 Da, isto tako ga je Bakir nekoliko puta iznervirao i malo je falilo da slično napravi :D.
Istina, da je Bake bio tu zavrsio bi u zatvoru, a ovako ga nesposobna trojka samo udaljila od pozicije.
Vaistinu, kad se vrati za šes' godina još ljući i jači najebali smo svi.
tramvajtrojka

#44381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

dječak sa šibicama wrote: 29/09/2025 11:35 Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava :D
sta je rec pa je tebe ova vijest ovako pogodila jutros :mrgreen:
Danguba

#44382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

izvrsni direktor wrote: 29/09/2025 11:22
Maliodmene wrote: 29/09/2025 11:16 I dodjosmo do te situacije da je nesposobna trojka unistila Milorada Dodika, e svasta :lol:
To nije istina, dpdik je sam sebe unistio
...uz pomoc Trojke. :lol:

Tri puta ga 'apsili kada je bio bjegunac od pravde. :izet:

Sta uradi djedovaca. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#44383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Tacno vidis kome je muka. :bih:
tramvajtrojka

#44384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

_BataZiv_0809 wrote: 29/09/2025 12:07 Tacno vidis kome je muka. :bih:
A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici :mrgreen: :mrgreen: , gdje su natpisi nekih uvazenih forumasa o tkzv. BiH i nepostojecim institucijama drzave, neki se s tim institucijama vise mjeseci ismijavali nego sam Dodik, Dodik klepnuo ušima i povukao se tiho a hoce li se nastaviti ismijavanje institucija od doticnih i nazivati sviju izdajnicima e to cemo tek vidjeti :mrgreen: :mrgreen:
Danguba

#44385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Meni to izgleda ovako, imas one krim inspektore sto vazda ganjaju kriminalce. Nikako da ih uhvate ali ih slijede. Cak i pice popiju zajedno iako znaju sta ko radi.
Jednog dana kriminalac pocini kriminalno djelo ali vidi da nema kuda pa se prijavi policiji. Oni ga osudise a onda dodje onaj inspektor sa pocetka price i rece ''jesam ti rekao da cu te strpati iza resetaka''. :mrgreen:
DaysleepeR

#44386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Sve ovo što se desilo sa Dodikom je pokazalo da su neke avanture sa hapšenjima bile apsolutno nepotrebne i da je odluka da se ne ide u taj rizik bila apsolutno ispravna i opravdana.

Oni koji su hajcali, znali su što hajcaju, trebala im je homogenizacija srba oko Dodika. E pa nije uspjelo.
Danguba

#44387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

tramvajtrojka wrote: 29/09/2025 12:10
A sta bi tek bilo sa dodikom ako su mu ovo pocinili izdajnici :mrgreen: :mrgreen: , gdje su natpisi nekih uvazenih forumasa o tkzv. BiH i nepostojecim institucijama drzave, neki se s tim institucijama vise mjeseci ismijavali nego sam Dodik, Dodik klepnuo ušima i povukao se tiho a hoce li se nastaviti ismijavanje institucija od doticnih i nazivati sviju izdajnicima e to cemo tek vidjeti :mrgreen: :mrgreen:
Haj ti tamo u restoran dok nije poskupjelo. :mrgreen:
Nisamsdaali

#44388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Nisamsdaali »

Ne podržavaju oni Dodika samo zbog trojke, neg i jer su ideološki jako približni istom, kao i Čoviću. Svi oni misle da bošnjacima treba klon njih dvojice, hvale ih redovno, pripadnike ostalih naroda nazivaju “kršćanima” a dali bi guze da ih ti isti pozovu u vlast…Vjeruj mi, da se u državi pita isključivo ta bošnjačko-kvazidodička komponenta ala prpa i ta ekipa bez HDZa i SNSDa, ne bi bili ni zeru napredniji nego danas, a EU i NATO bi bili jednaka misaona imenica. Jal imo Dodika jal Zahiragića na čelu isto ti dodje
Billy The Pljuc

#44389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

dječak sa šibicama wrote: 29/09/2025 11:35 Usput receno, Drzava je i onaj Dodikov ministar koji blokira pa stotine miliona umjesto u BiH, odu u Srbiju, zivjela Drzava :D
Da, na žalost poput Čovićevih ministara koji takođe blokiraju kad im se naredi, Krišto, Bunoza, Bošnjak, živjela država :bih:.
Javier Pena

#44390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Javier Pena »

DaysleepeR wrote: 29/09/2025 12:13 Sve ovo što se desilo sa Dodikom je pokazalo da su neke avanture sa hapšenjima bile apsolutno nepotrebne i da je odluka da se ne ide u taj rizik bila apsolutno ispravna i opravdana.

Oni koji su hajcali, znali su što hajcaju, trebala im je homogenizacija srba oko Dodika. E pa nije uspjelo.
Nekarakteristično dobar potez. Vjerovatno su ih stranci savjetovali.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#44391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Meni su takvi isto sto i Dodik.
Predznak mozda nije isti, ali intenzitet jeste.

I da se razumijemo, meni bi bilo drago da se ovo Dodiku desilo i za vrijeme SDA. Jer drzava je najvaznija.
A mnogima ovdje je krivo sto se ovo desilo zato sto nije vrijeme SDA vladavine. Doduse ima i vjecitih kontrasa :D
Toliko o drzavotvornoj svijesti.
Billy The Pljuc

#44392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Nema sumnje da jesu, ja barem ne sumnjam.
No Mind

#44393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Stevandić objavio dokument: Dodik predložio Minića za mandatara nelegalne Vlade RS-a

https://www.klix.ba/vijesti/bih/stevand ... /250929096

Nadam se da pravosudje ni ovo nece ignorisati. Valjda ce ga neko i prijaviti, nesto sumnjam da bi on opet sam sebe.
ljubijankic

#44394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/podignu ... /250929083

Nasrtaji na Bosnjake se nastavljaju, ali mi se nikad umoriti necemo. Samo jako protiv onih koji se bore za fotelje dok Bego izginu boreći se za narod :lol: :lol:
Last edited by ljubijankic on 29/09/2025 13:38, edited 1 time in total.
drug_profi

#44395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Koliko je puta Bego ranjavan? :mrgreen:
Jel šehidio koliko puta?
Email83

#44396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Email83 »

dr_Evil wrote: 26/09/2025 12:19
Styling wrote: 26/09/2025 11:52
dr_Evil wrote: 26/09/2025 10:37

Simpaticno je da ti mislis da ne postoji :D
Zalosno je da postoje oni koji misle da postoji, obzirom da je proglasena neustavnom i UZP-om od strane suda u Hagu.
Za mene kao teritorija ne postoji i nikada nece postojati.
Ona de facto postoji, i spremna je za noc da se postavi granice i komplet javnu upravu po potrebi. Odbijanje prihvatanja realnog stanja na terenu ne vodi nicemu dobrom.

Istovremeno ne mozemo zivjeti ni kao da je rat, nama je zivjeti i raditi zajedno, i nadati se da ce nekad i ovo stanje zamrznutog konflikta zavrsiti.

A ako mislis da Herceg-Bosna nije defacto, onda oJdi zapadno od Neretve i trazi da ti dijete uci skolu po federalnom planu i programu. Javi kako prodje!
Probali su na Ivanu kad su prevozili migrante, pa su pobjegli nakon Mekticeva ultimatuma, prije nego su dosli, a evo mene u mostaru pa nek je proglase, nikad jaci bili nismo.
sumirprimus

#44397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Arman Zalihić, zvanično je pristupio Demokratskoj fronti, čime je okončao svoje dosadašnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji BiH.
Demokratska fronta u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu je ojačana i pristupanjem dr. Lamije Duranović, direktorice Kantonalne bolnice "dr. Safet Mujić" u Mostaru i nekadašnje vijećnice u Gradskom vijeću Mostara, navode iz DF-a.

Novim članovima dobrodošlicu je uputio predsjednik DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Politiku ne zamišljam kao davanje lažnih obećanja pred izbore, a sasvim druge poteze nakon preuzimanja vlasti. Upravo tome, nažalost, svjedočimo svakog dana kroz poteze Trojke. To podilaženje HDZ-u posebno dolazi do izražaja u Mostaru, a kako sam nakon zadnjeg Kongresa SDP-a izgubio svaku nadu da će se stvari u dosadašnjoj stranci promijeniti, odlučio sam pristupiti Demokratskoj fronti koja zastupa ideje i vrijednosti koje živim. Ovim putem predsjedniku Komšiću i ostalim članovima DF-a zahvaljujem na ukazanom povjerenju i radujem se borbi za istinsku ravnopravnost građana Bosne i Hercegovine", kaže Zalihić.
lololol i onda kazu nisu oni svi u mostaru sdfa :lol:
bar ovom istocnom dijelu :skoljka:
sumirprimus

#44398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

svi su isti, i zato trebamo glasati za istinske patriote, i da trojka su izdajnici lol
dr_Evil

#44399 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 29/09/2025 14:11 Zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Arman Zalihić, zvanično je pristupio Demokratskoj fronti, čime je okončao svoje dosadašnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji BiH.
Demokratska fronta u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu je ojačana i pristupanjem dr. Lamije Duranović, direktorice Kantonalne bolnice "dr. Safet Mujić" u Mostaru i nekadašnje vijećnice u Gradskom vijeću Mostara, navode iz DF-a.

Novim članovima dobrodošlicu je uputio predsjednik DF-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Politiku ne zamišljam kao davanje lažnih obećanja pred izbore, a sasvim druge poteze nakon preuzimanja vlasti. Upravo tome, nažalost, svjedočimo svakog dana kroz poteze Trojke. To podilaženje HDZ-u posebno dolazi do izražaja u Mostaru, a kako sam nakon zadnjeg Kongresa SDP-a izgubio svaku nadu da će se stvari u dosadašnjoj stranci promijeniti, odlučio sam pristupiti Demokratskoj fronti koja zastupa ideje i vrijednosti koje živim. Ovim putem predsjedniku Komšiću i ostalim članovima DF-a zahvaljujem na ukazanom povjerenju i radujem se borbi za istinsku ravnopravnost građana Bosne i Hercegovine", kaže Zalihić.
lololol i onda kazu nisu oni svi u mostaru sdfa :lol:
bar ovom istocnom dijelu :skoljka:
Ja godinama tvrdim upravo na ovom forumu da SDP HNK ne postoji, a da Zalihic je presao u SDA jos onda kad su HDZ-u pokloniili gradonacelnika i srusili Irmu Baraliju(lovac mu koju pedagosku objasnio). Drago mi je da je ovo sad zvanicno, da Arman i gospoja svalerka su konacno van SDP-a i pridruzili se matici. S druge strane Mostar i HNK su vlast SDA i HDZ-a, gdje je Arman pridruzio i SDP.

S druge strane, cemu briga, tvoji su i dalje na vlasti, bez obzira ko je iz "bosnjacke reprezentacije" :D
kakabanja213

#44400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by kakabanja213 »

sumirprimus wrote: 29/09/2025 14:13 svi su isti, i zato trebamo glasati za istinske patriote, i da trojka su izdajnici lol
Kako NIS, je li sef opet odgodio sankcije? Hoce li biti duga i hladna zima? Je li pao kakav dogovor ili samo susosjecanje sa teskom situacijom u Izraelu?
Daj nesto konkretno.
Post Reply