Problem pasa lutalica
- zmajadaH
#4377 Re: Problem pasa lutalica
MJAU - da wrote:![]()
![]()
Kako se slatko smiješ a od muke jedeš tastaturu, balavice hajde
-
Margita81
#4379 Re: Problem pasa lutalica
zmajadaH wrote:MJAU - da wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
NOTORNI LAŽOV
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije ce biti da si ti frustriran. Ohani sa boldom jadan ne bio sta ti je :p
- zmajadaH
#4380 Re: Problem pasa lutalica
Margita81 wrote:
zmajadaH wrote:MJAU - da wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
NOTORNI LAŽOV
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije ce biti da si ti frustriran. Ohani sa boldom jadan ne bio sta ti je :p
Dali si i ti ?
- MJAU - da
#4381 Re: Problem pasa lutalica
ma bolan, pa ohani malo.. zapeo ko sivonja. Evo, ja ti obećavam kad budem frustrirana, dolazim ovdje da liječim frustracije na vama, pošto eto mi prostati s ulice to ne radimo na nemoćnima i slabijim od sebe.
- zmajadaH
#4382 Re: Problem pasa lutalica
Senf wrote:Sta fali, nece ga potrositiMargita81 wrote:
Prije ce biti da si ti frustriran. Ohani sa boldom jadan ne bio sta ti je :p![]()
Nije saFun
-
5 0 5
#4383 Re: Problem pasa lutalica
tebe izgleda najvise jede sto neko dobija pare. pa sta ces jarane. ljudi se snasli. dobili pare pa sad mogu palamuditi. a ti si i dalje grizi muda zbog toga. psi ce ostati, a ti engleskih para vidjeti neces.zmajadaH wrote: Da imamo političare koji su ne sposobni i lopovi je davno apsolvirana tema.
Tako da to nemoraš napominjati.
I pticama na grani je jasno da ti i tvoj DT drzite za taoce sve građane.
Ako nestane škevrija, nestat će i priliv novaca iz ino fondova.
Nestat će i vas gurbeta jer VI SVI komplet neznate raditi od srca i besplatno.
Samo viči MONEY MONEY....
Zato nećete granicu držanja u azilu i eutanaziju.
Poštedi nas svoje šuplje priče o političarima.
Vaš duhovni vođa prije DT nije imao za zvrk bureka , ali u pekari, a sada se voza u Tojota džipu a ti mu štitiš interese...
- zmajadaH
#4384 Re: Problem pasa lutalica
Tebe jede to što će te ostati bez para, i da zvučiš mi kao ''lopov branković'' ''SNAŠAO SE''5 0 5 wrote:tebe izgleda najvise jede sto neko dobija pare. pa sta ces jarane. ljudi se snasli. dobili pare pa sad mogu palamuditi. a ti si i dalje grizi muda zbog toga. psi ce ostati, a ti engleskih para vidjeti neces.zmajadaH wrote: Da imamo političare koji su ne sposobni i lopovi je davno apsolvirana tema.
Tako da to nemoraš napominjati.
I pticama na grani je jasno da ti i tvoj DT drzite za taoce sve građane.
Ako nestane škevrija, nestat će i priliv novaca iz ino fondova.
Nestat će i vas gurbeta jer VI SVI komplet neznate raditi od srca i besplatno.
Samo viči MONEY MONEY....
Zato nećete granicu držanja u azilu i eutanaziju.
Poštedi nas svoje šuplje priče o političarima.
Vaš duhovni vođa prije DT nije imao za zvrk bureka , ali u pekari, a sada se voza u Tojota džipu a ti mu štitiš interese...![]()
Sprega kriminalnih političara , nesposobne lokalne uprave i šupaka koji radi svojih sitnih interesa drže kao taoce građane !!!
Bravo za odgovor, ovako otkloniš svaku moguću sumnju u svoje iskrene namjere sa škevrijama, tj, snašao si se
-
5 0 5
#4385 Re: Problem pasa lutalica
buraz, napij se vode. smiri se malo.zmajadaH wrote: Tebe jede to što će te ostati bez para, i da zvučiš mi kao ''lopov branković'' ''SNAŠAO SE'', odatle i ide ta veza.
Sprega kriminalnih političara , nesposobne lokalne uprave i šupaka koji radi svojih sitnih interesa drže kao taoce građane !!!
Bravo za odgovor, ovako otkloniš svaku moguću sumnju u svoje iskrene namjere sa škevrijama, tj, snašao si se
- irac300
#4387 Re: Problem pasa lutalica
Ljudi, šta je sa Kendom?
Ja ovdje navratim povremeno, bolje od sapunjare neke. 
-
Naslovnica
#4388 Re: Problem pasa lutalica
Kakvi zakoni BiH?!5 0 5 wrote:buraz, napij se vode. smiri se malo.zmajadaH wrote: Tebe jede to što će te ostati bez para, i da zvučiš mi kao ''lopov branković'' ''SNAŠAO SE'', odatle i ide ta veza.
Bravo za odgovor, ovako otkloniš svaku moguću sumnju u svoje iskrene namjere sa škevrijama, tj, snašao si se![]()
kao gradjanin sarajeva trebao bi znati ko je odgovran za higijenske uslove u gradu, pa bi se onda trebao njima obratiti sa svojim problemom. zakoni bosne i hercegovine se moraju postovati. ako ti se isti ne svidjaju postoji procedura na koji nacin se mogu promijeniti. ako se u svemu tome (osjecas) nemocnim, tvoj izljev bijesa prema forumasima nece nista rijesiti. mozda se malo ispuses i na tome ce se zavrsiti. ja sam negdje prije nove godine napisao ovdje na temi sta ja mislim kako bi se problem trebao rijesiti. ako ti nije mrsko potrazi i procitaj. eto, pokreni guzicu pa se mozda nesto i desi. do tad, av av, mjau mjau i cao.
Ljudi krenu da izmjene zakon, dođe ambasador strane zemlje i kaže "ne može". I klepe ušima.
Gore sam ti argumentovano objasnio zašto prezirem Dogs Trust, vidim da si prešao preko toga bez komentara, jer su činjenice tu.
-
Naslovnica
#4389 Re: Problem pasa lutalica
I evo opet mafijaši kreću u akciju, sve ZA NAŠU DOBROBIT!
Jebo mater, pa nisu normalni.
Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH u 2015. godini: Kroz sterilizaciju 80% populacije pasa u Kantonu Sarajevo ka rješenju problema uličnih pasa. Besplatna sterilizacija za vlaničke pse počinje 16.2.2015. godine. Pratite nas za dodatne informacije u narednim danima

Jebo mater, pa nisu normalni.
Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH u 2015. godini: Kroz sterilizaciju 80% populacije pasa u Kantonu Sarajevo ka rješenju problema uličnih pasa. Besplatna sterilizacija za vlaničke pse počinje 16.2.2015. godine. Pratite nas za dodatne informacije u narednim danima

- zmajadaH
#4390 Re: Problem pasa lutalica
5 0 5 wrote:buraz, napij se vode. smiri se malo.zmajadaH wrote: Tebe jede to što će te ostati bez para, i da zvučiš mi kao ''lopov branković'' ''SNAŠAO SE'', odatle i ide ta veza.
Bravo za odgovor, ovako otkloniš svaku moguću sumnju u svoje iskrene namjere sa škevrijama, tj, snašao si se![]()
kao gradjanin sarajeva trebao bi znati ko je odgovran za higijenske uslove u gradu, pa bi se onda trebao njima obratiti sa svojim problemom. zakoni bosne i hercegovine se moraju postovati. ako ti se isti ne svidjaju postoji procedura na koji nacin se mogu promijeniti. ako se u svemu tome (osjecas) nemocnim, tvoj izljev bijesa prema forumasima nece nista rijesiti. mozda se malo ispuses i na tome ce se zavrsiti. ja sam negdje prije nove godine napisao ovdje na temi sta ja mislim kako bi se problem trebao rijesiti. ako ti nije mrsko potrazi i procitaj. eto, pokreni guzicu pa se mozda nesto i desi. do tad, av av, mjau mjau i cao.
Ja sam napisao ko je odgovoran a evo i boldat cu ako ti je promaklo :
Malo sam i povećao za slučaj da nevidiš ili nećeš da vidiš.
Vidim da si se pronašao u jednoj od ovih grupa
Prije ili kasnije, vi će te ostati bez priliva para a škevrije će te odbaciti od sebe jer neće više biti konta.To vrijeme će brzo doći.
-
5 0 5
#4391 Re: Problem pasa lutalica
pa sto ne ode ambasador u bl pa to ne kaze? ti vidis situaciju na svoj nacin. ogorcena si na dt i njihovo lobiranje. ok. shvatio sam. ja mislim da na njima nije odgovornost jer njih niko nije izabrao da se brinu za grad. dok god su ljudi ogorceni na dt (opravdano ili ne) do tad se nece desiti nista. jer oni kojima je posao da se brinu za grad su rastereceni pritiska. vise me deprimira to sto vi sugerirate da jedna pisljiva nevladina organizacija i neki ambasador mogu diktirati gradske zakone nego sami psi. jednostavno, ne prihvatam to. gradske vlasti moraju rjesiti problem. to im je posao i obaveza. ali zasto bi. znamo da su lijeni i korumpirani. sav bijes svakako ide na dt. oni mogu hladit muda.Naslovnica wrote: Kakvi zakoni BiH?!
Ljudi krenu da izmjene zakon, dođe ambasador strane zemlje i kaže "ne može". I klepe ušima.
Gore sam ti argumentovano objasnio zašto prezirem Dogs Trust, vidim da si prešao preko toga bez komentara, jer su činjenice tu.
dalje, osim izljeva bijesa na stranu dt i na stranu pasa, na ovoj temi jos nisam vidio konkretnih ideja kako bi se problem mogao rjesiti. osim nekih totalno nehumanih prijedloga, koji ocito nisu promisljeni, nego rezultat bijesa. imas li ti ideju? da ti sutra gradonacelnik kaze, naslovnice, reci kako i mi cemo tako i napraviti. sta bi predlozila?
-
5 0 5
#4392 Re: Problem pasa lutalica
dobro. krivce smo locirali. ti si se malo ispuhao. imas li sad rjesenje? daj nam svoj prijedlog. kako bi ti rijesio problem s psima lutalicama u kantonu sarajevo?zmajadaH wrote: Ja sam napisao ko je odgovoran a evo i boldat cu ako ti je promaklo :
Sprega kriminalnih političara , nesposobne lokalne uprave i šupaka koji radi svojih sitnih interesa drže kao taoce građane !!