Tito_i_Partija wrote: ↑29/12/2022 00:16U kojoj si vremenskoj zoni?SmokingMan wrote: ↑28/12/2022 19:19 Je li ko voljan da pređemo ovo?![]()
https://www.gosunoob.com/division-2/war ... locations/![]()
CET +1
Moderator: Benq
Tito_i_Partija wrote: ↑29/12/2022 00:16U kojoj si vremenskoj zoni?SmokingMan wrote: ↑28/12/2022 19:19 Je li ko voljan da pređemo ovo?![]()
Jesi to u Bugarskoj ili Ukrajini?
Uglavnom sam slobodan između 12:00 i 20:00, Utorkom ne radim.Tito_i_Partija wrote: ↑29/12/2022 00:16U kojoj si vremenskoj zoni?SmokingMan wrote: ↑28/12/2022 19:19 Je li ko voljan da pređemo ovo?![]()
Ja sam ti na EST, što znači da nema šanse. Ja sam slobodan od 8 naveče, a to je tebi u 2 ujutro.SmokingMan wrote: ↑29/12/2022 12:46Uglavnom sam slobodan između 12:00 i 20:00, Utorkom ne radim.
Uplay: Tronald.Jr.Dump
Dodaj me, pa ćeš me svakako manje-više zateći kada se loguješ.
Idem da probam opet dobiti onaj Memento Backpack. Imao sam ga jedne prilike, greškom "rastopio" kao višak.![]()
https://thedivision.fandom.com/wiki/Memento
Desio se još neviđeni prevratTito_i_Partija wrote: ↑29/12/2022 15:12Ja sam ti na EST, što znači da nema šanse. Ja sam slobodan od 8 naveče, a to je tebi u 2 ujutro.SmokingMan wrote: ↑29/12/2022 12:46
Uglavnom sam slobodan između 12:00 i 20:00, Utorkom ne radim.
Uplay: Tronald.Jr.Dump
Dodaj me, pa ćeš me svakako manje-više zateći kada se loguješ.
Idem da probam opet dobiti onaj Memento Backpack. Imao sam ga jedne prilike, greškom "rastopio" kao višak.![]()
https://thedivision.fandom.com/wiki/Memento![]()
A gdje ćeš bolan Memento rastopit', pa to moraš odmah zaključat' čim dobiješ.![]()

ubijem smougha, ali onda podivlja ornstein i jebe mi nanu naninu.Tito_i_Partija wrote: ↑31/12/2022 15:47Jesu teški, nema govora. Čitam da je lakše kad prvo ubiješ Smougha, jer je njegova druga faza teža nego Ornsteinova.

Odgledaj no hit runs i baci dzojstikHouse wrote: ↑31/12/2022 19:34ubijem smougha, ali onda podivlja ornstein i jebe mi nanu naninu.Tito_i_Partija wrote: ↑31/12/2022 15:47
Jesu teški, nema govora. Čitam da je lakše kad prvo ubiješ Smougha, jer je njegova druga faza teža nego Ornsteinova.
a popio sav estus flask![]()
![]()
arnes_king wrote: ↑01/01/2023 12:38 I ja sam napokon dao opet sansu Witcheru, bas sam cekao ovu PS5 verziju i sad je vec igrivo. Samo mi se combat cini los i plitak, barem za pocetak. Geralt kod svakog udarca kao da hoce zaplesati a ne boriti se, ne znam zasto su mu tako napade animirali, da zamahuje uokolo prije nego udariStavio na najnizu tezinu i imam poteskoca i sa obicnim protivnicima, blokovanje ili nisam skontao sta je fora ili nema stvarne svrhe, a jedino kako imam sansu pobiti neprijatelje je da odmah letim i spamam napad pa ih rijesim prije nego imaju oni vremena da reaguju. Cim pokusam nesto drugo odmah budem i mrtav. Izmicanje mi je takodjer konfuzno, pise da se sa tipkom "O" (kontroler) izmice, medjutim tad napravi samo raskorak, a kada stisnem "X" tad se k'o baci ali me opet udare bez obzira.
Ako neko moze pojasniti ove stvari i dati koji savjet jer ocito nesto ne radim dobro. Do skilla nije jer igram souls igre bez problema, returnal dominiram i sve igre, gdje mi se svidi combat, igram na najvecoj tezini i nisam nikada imao problema (npr. GoT, GoW:R).
Koristim, ali do sada nisam ni s njima vidio neku korist jer dok ja sign neki uradim vec su oni mene poceli udarati i u par sekundi i ubili, tako sa mi je najbolje palilo samo sam sto prije da ih ubijem. Nisam jos nidokle ni mak'o, igrao sam sinoc 3-4 sata i sve oko onih pocetnih naselja rjesavao stvari. Eto ja igram na najlaksoj od 5 tezina i ako nisam odmah zaspamao, da nemaju priliku da me napadaju, onda sam i mrtavSanskiBiser wrote: ↑01/01/2023 13:18arnes_king wrote: ↑01/01/2023 12:38 I ja sam napokon dao opet sansu Witcheru, bas sam cekao ovu PS5 verziju i sad je vec igrivo. Samo mi se combat cini los i plitak, barem za pocetak. Geralt kod svakog udarca kao da hoce zaplesati a ne boriti se, ne znam zasto su mu tako napade animirali, da zamahuje uokolo prije nego udariStavio na najnizu tezinu i imam poteskoca i sa obicnim protivnicima, blokovanje ili nisam skontao sta je fora ili nema stvarne svrhe, a jedino kako imam sansu pobiti neprijatelje je da odmah letim i spamam napad pa ih rijesim prije nego imaju oni vremena da reaguju. Cim pokusam nesto drugo odmah budem i mrtav. Izmicanje mi je takodjer konfuzno, pise da se sa tipkom "O" (kontroler) izmice, medjutim tad napravi samo raskorak, a kada stisnem "X" tad se k'o baci ali me opet udare bez obzira.
Ako neko moze pojasniti ove stvari i dati koji savjet jer ocito nesto ne radim dobro. Do skilla nije jer igram souls igre bez problema, returnal dominiram i sve igre, gdje mi se svidi combat, igram na najvecoj tezini i nisam nikada imao problema (npr. GoT, GoW:R).
a signs ne koristis ko da vec vidim![]()
, signs, parry, evade, roll sve se koristi samo mora tajming biti dobar, isto kao da igras Sekiro ili Bloodborne. Imao si u Kaer Morhen detaljan combat tutorial gdje ti je sve objasnjeno vjezba se sa Vesimirom, bez da to detaljno savladas nisi ni trebao pocinjati igrati....
Witcher ima vecu brzinu refleksa od obicnih ljudi a stil borbe je prilagodjen borbi protiv cudovista i to vise odjednom i u knjigama je opisan kao vrsta plesa npr kao Capoeira u borilackim vjestinama...CDPR je to ubacio u igre...Igra je inace PRELAKA bila i na Deathmarch tezini a sad u next gen je osjetno teza na Deathmarch moras voditi vise racuna o svemu i paziti da se ne zalijeces a na najlaksem rezimu to je isto ko kad covjeka od 200 kila napadaju djeca od 5 godina starosti - e ako ti je to tesko i ako ti je na tome tesko igrati bolje batali igru...![]()
ne znam da sam ikada kupio igru na releaseu, ali ovaj Hogwarts Legacy bi mogao lećiMarlboroGold wrote: ↑01/01/2023 15:07 Sretna Nova Godina raja i sve najbolje.
Po najavljenim naslovima u 2023. godini mislim da ćemo pravo uživati u gamingu![]()