Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

SmokingMan

#43001 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Tito_i_Partija wrote: 29/12/2022 00:16
SmokingMan wrote: 28/12/2022 19:19 Je li ko voljan da pređemo ovo? :mrgreen:

https://www.gosunoob.com/division-2/war ... locations/
U kojoj si vremenskoj zoni? :-D

CET +1 :bih:
n+1

#43002 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by n+1 »

SmokingMan wrote: 29/12/2022 12:02

CET +1 :bih:
Jesi to u Bugarskoj ili Ukrajini? :D U suprotnom si UTC +1, odnosno CET. :D
SmokingMan

#43003 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

SmokingMan wrote: 28/12/2022 19:19 Je li ko voljan da pređemo ovo? :mrgreen:

https://www.gosunoob.com/division-2/war ... locations/
Uglavnom sam slobodan između 12:00 i 20:00, Utorkom ne radim.

Uplay: Tronald.Jr.Dump

Dodaj me, pa ćeš me svakako manje-više zateći kada se loguješ.

Idem da probam opet dobiti onaj Memento Backpack. Imao sam ga jedne prilike, greškom "rastopio" kao višak. :gunjastajl:

https://thedivision.fandom.com/wiki/Memento
Tito_i_Partija

#43004 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tito_i_Partija »

SmokingMan wrote: 29/12/2022 12:46

Idem da probam opet dobiti onaj Memento Backpack. Imao sam ga jedne prilike, greškom "rastopio" kao višak. :gunjastajl:

Ja sam ti na EST, što znači da nema šanse. Ja sam slobodan od 8 naveče, a to je tebi u 2 ujutro. :sad:

A gdje ćeš bolan Memento rastopit', pa to moraš odmah zaključat' čim dobiješ. :-D
SmokingMan

#43005 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Tito_i_Partija wrote: 29/12/2022 15:12
SmokingMan wrote: 29/12/2022 12:46

Ja sam ti na EST, što znači da nema šanse. Ja sam slobodan od 8 naveče, a to je tebi u 2 ujutro. :sad:

A gdje ćeš bolan Memento rastopit', pa to moraš odmah zaključat' čim dobiješ. :-D
Desio se još neviđeni prevrat :mrgreen: . Rijetko otrvaram stash, kada tamo. Jebo ga otac, kako sam samo zaboravio da je odložen u riznicu. :mrgreen:

Image
glitch

#43006 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by glitch »

Dishonored i Eximus FREE sad

Kerbal i S.T. Aiko's choice naredne sedmice
Image
ferratilis

#43007 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Erekcija zagarantovana.

S druge strane, koriste Unreal engine, sto znaci da ce biti stuttera. Fuck.
glitch

#43008 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by glitch »

Tamo negdje iza 3 ovo bi trebalo biti FREE na GOGu

https://www.gog.com/en/game/daymare_1998

Image
caseytron

#43009 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by caseytron »

Evo jedna poslastica, aktivira se na GOG-u.

NNEKE0062BDA6A3EAX

Hint: Umjesto slova X (na posljednjem mjestu) je jedan broj. Sretno i nek' javi ko je uzeo! :-D
glitch

#43010 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by glitch »

caseytron wrote: 30/12/2022 18:53
Hint: Umjesto slova X (na posljednjem mjestu) je jedan broj. Sretno i nek' javi ko je uzeo! :-D
obescacen dva

hvala :D :thumbup:
caseytron

#43011 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by caseytron »

glitch wrote: 30/12/2022 19:08
caseytron wrote: 30/12/2022 18:53
obescacen dva

hvala :D :thumbup:
Uzivaj :thumbup:
House

#43013 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

zaglavio kod ornsteina and smougha. :-x
geralt

#43014 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by geralt »

Pri kraju sam sa Deus Ex Mankind Divided, zavrsio sam glavnu pricu i 2 od 3 DLC-a. Vrhunska igra, steta sto se nije bolje prodavala. Prica jeste malo glupa, ali su gameplay i leveli medju najboljima koje sam ikad igrao.

Instalirao sam Assassin's Creed Odyssey cisto da vidim kako izgleda, i opcija koja mi se dosad najvise svidja je iskljucenje interfejs opcija. Skoro sve sam pogasio, mapu, kompas, prikaz hitpoena, prikaz damage, quest markere... Cak necu ni da ukljucim marker aktivnog questa vec ga "rucno" trazim na mapi. Origins je imao slicnu opciju, ali manje detaljnu. Puno bolji nacin da se uziva u open world igri.
Tito_i_Partija

#43015 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tito_i_Partija »

House wrote: 31/12/2022 03:27 zaglavio kod ornsteina and smougha. :-x
Jesu teški, nema govora. Čitam da je lakše kad prvo ubiješ Smougha, jer je njegova druga faza teža nego Ornsteinova.
House

#43017 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Tito_i_Partija wrote: 31/12/2022 15:47
House wrote: 31/12/2022 03:27 zaglavio kod ornsteina and smougha. :-x
Jesu teški, nema govora. Čitam da je lakše kad prvo ubiješ Smougha, jer je njegova druga faza teža nego Ornsteinova.
ubijem smougha, ali onda podivlja ornstein i jebe mi nanu naninu. :mrgreen:

a popio sav estus flask :lol: :cry:
House

#43018 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

da se malkice odmorim od dark soulsa.

Image
adsubzero

#43019 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by adsubzero »

House wrote: 31/12/2022 19:34
Tito_i_Partija wrote: 31/12/2022 15:47

ubijem smougha, ali onda podivlja ornstein i jebe mi nanu naninu. :mrgreen:

a popio sav estus flask :lol: :cry:
Odgledaj no hit runs i baci dzojstik :D
arnes_king

#43020 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

I ja sam napokon dao opet sansu Witcheru, bas sam cekao ovu PS5 verziju i sad je vec igrivo. Samo mi se combat cini los i plitak, barem za pocetak. Geralt kod svakog udarca kao da hoce zaplesati a ne boriti se, ne znam zasto su mu tako napade animirali, da zamahuje uokolo prije nego udari :D Stavio na najnizu tezinu i imam poteskoca i sa obicnim protivnicima, blokovanje ili nisam skontao sta je fora ili nema stvarne svrhe, a jedino kako imam sansu pobiti neprijatelje je da odmah letim i spamam napad pa ih rijesim prije nego imaju oni vremena da reaguju. Cim pokusam nesto drugo odmah budem i mrtav. Izmicanje mi je takodjer konfuzno, pise da se sa tipkom "O" (kontroler) izmice, medjutim tad napravi samo raskorak, a kada stisnem "X" tad se k'o baci ali me opet udare bez obzira.

Ako neko moze pojasniti ove stvari i dati koji savjet jer ocito nesto ne radim dobro. Do skilla nije jer igram souls igre bez problema, returnal dominiram i sve igre, gdje mi se svidi combat, igram na najvecoj tezini i nisam nikada imao problema (npr. GoT, GoW:R).
SanskiBiser

#43021 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

arnes_king wrote: 01/01/2023 12:38 I ja sam napokon dao opet sansu Witcheru, bas sam cekao ovu PS5 verziju i sad je vec igrivo. Samo mi se combat cini los i plitak, barem za pocetak. Geralt kod svakog udarca kao da hoce zaplesati a ne boriti se, ne znam zasto su mu tako napade animirali, da zamahuje uokolo prije nego udari :D Stavio na najnizu tezinu i imam poteskoca i sa obicnim protivnicima, blokovanje ili nisam skontao sta je fora ili nema stvarne svrhe, a jedino kako imam sansu pobiti neprijatelje je da odmah letim i spamam napad pa ih rijesim prije nego imaju oni vremena da reaguju. Cim pokusam nesto drugo odmah budem i mrtav. Izmicanje mi je takodjer konfuzno, pise da se sa tipkom "O" (kontroler) izmice, medjutim tad napravi samo raskorak, a kada stisnem "X" tad se k'o baci ali me opet udare bez obzira.

Ako neko moze pojasniti ove stvari i dati koji savjet jer ocito nesto ne radim dobro. Do skilla nije jer igram souls igre bez problema, returnal dominiram i sve igre, gdje mi se svidi combat, igram na najvecoj tezini i nisam nikada imao problema (npr. GoT, GoW:R).

a signs ne koristis ko da vec vidim :shock: :? , signs, parry, evade, roll sve se koristi samo mora tajming biti dobar, isto kao da igras Sekiro ili Bloodborne. Imao si u Kaer Morhen detaljan combat tutorial gdje ti je sve objasnjeno vjezba se sa Vesimirom, bez da to detaljno savladas nisi ni trebao pocinjati igrati....

Witcher ima vecu brzinu refleksa od obicnih ljudi a stil borbe je prilagodjen borbi protiv cudovista i to vise odjednom i u knjigama je opisan kao vrsta plesa npr kao Capoeira u borilackim vjestinama...CDPR je to ubacio u igre...Igra je inace PRELAKA bila i na Deathmarch tezini a sad u next gen je osjetno teza na Deathmarch moras voditi vise racuna o svemu i paziti da se ne zalijeces a na najlaksem rezimu to je isto ko kad covjeka od 200 kila napadaju djeca od 5 godina starosti - e ako ti je to tesko i ako ti je na tome tesko igrati bolje batali igru... :D
arnes_king

#43022 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

SanskiBiser wrote: 01/01/2023 13:18
arnes_king wrote: 01/01/2023 12:38 I ja sam napokon dao opet sansu Witcheru, bas sam cekao ovu PS5 verziju i sad je vec igrivo. Samo mi se combat cini los i plitak, barem za pocetak. Geralt kod svakog udarca kao da hoce zaplesati a ne boriti se, ne znam zasto su mu tako napade animirali, da zamahuje uokolo prije nego udari :D Stavio na najnizu tezinu i imam poteskoca i sa obicnim protivnicima, blokovanje ili nisam skontao sta je fora ili nema stvarne svrhe, a jedino kako imam sansu pobiti neprijatelje je da odmah letim i spamam napad pa ih rijesim prije nego imaju oni vremena da reaguju. Cim pokusam nesto drugo odmah budem i mrtav. Izmicanje mi je takodjer konfuzno, pise da se sa tipkom "O" (kontroler) izmice, medjutim tad napravi samo raskorak, a kada stisnem "X" tad se k'o baci ali me opet udare bez obzira.

a signs ne koristis ko da vec vidim :shock: :? , signs, parry, evade, roll sve se koristi samo mora tajming biti dobar, isto kao da igras Sekiro ili Bloodborne. Imao si u Kaer Morhen detaljan combat tutorial gdje ti je sve objasnjeno vjezba se sa Vesimirom, bez da to detaljno savladas nisi ni trebao pocinjati igrati....

Witcher ima vecu brzinu refleksa od obicnih ljudi a stil borbe je prilagodjen borbi protiv cudovista i to vise odjednom i u knjigama je opisan kao vrsta plesa npr kao Capoeira u borilackim vjestinama...CDPR je to ubacio u igre...Igra je inace PRELAKA bila i na Deathmarch tezini a sad u next gen je osjetno teza na Deathmarch moras voditi vise racuna o svemu i paziti da se ne zalijeces a na najlaksem rezimu to je isto ko kad covjeka od 200 kila napadaju djeca od 5 godina starosti - e ako ti je to tesko i ako ti je na tome tesko igrati bolje batali igru... :D
Koristim, ali do sada nisam ni s njima vidio neku korist jer dok ja sign neki uradim vec su oni mene poceli udarati i u par sekundi i ubili, tako sa mi je najbolje palilo samo sam sto prije da ih ubijem. Nisam jos nidokle ni mak'o, igrao sam sinoc 3-4 sata i sve oko onih pocetnih naselja rjesavao stvari. Eto ja igram na najlaksoj od 5 tezina i ako nisam odmah zaspamao, da nemaju priliku da me napadaju, onda sam i mrtav :D Pariranje, blokiranje i izmicanje mi jos nikako nije uspjelo, bar nisam imao osjecaj niti primjetio da jest a nedano zavrsio GoW Ragnarok na Give me GoW tezini bez nekih tegoba, gdje je uvijek bilo 1-2 udarca i gotov :D

Vjerovatno cu pofatati fazone dok se malo naviknem, najvise me zeza to njegovo "plesanje", zamahivanje i bacanje pa ne znam jel u po' napada ili sam prekinuo :lol: Dok dobijem osjecaj bit ce to vjerovatno dobro :D Bitno je da mi je sad "sjela".
MarlboroGold

#43023 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by MarlboroGold »

Sretna Nova Godina raja i sve najbolje.

Po najavljenim naslovima u 2023. godini mislim da ćemo pravo uživati u gamingu 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#43024 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

MarlboroGold wrote: 01/01/2023 15:07 Sretna Nova Godina raja i sve najbolje.

Po najavljenim naslovima u 2023. godini mislim da ćemo pravo uživati u gamingu 8-)
ne znam da sam ikada kupio igru na releaseu, ali ovaj Hogwarts Legacy bi mogao leći :mrgreen:
Tito_i_Partija

#43025 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tito_i_Partija »

Velkoski wrote: 01/01/2023 15:09ne znam da sam ikada kupio igru na releaseu, ali ovaj Hogwarts Legacy bi mogao leći :mrgreen:
A jel'? :D
Velkoski wrote: 25/12/2022 20:49 singleplayer i ja smo dva svijeta različita :skoljka:
Haj što lažeš nas, al' što bolan lažeš sebe? :lol:
Post Reply