Završen Dark Souls, fajnali. Šteta što nisam igr'o na Steamu da vidim koliko sam sati utrošio, al' bilo je 70 minimum.
Igra je odlična al' naravno i na momente frustrirajuća. Što na kraju i prihvatiš jer je igra i napravljena tako da izgineš da bi drugi put bio sve bolji i bolji. Zahtijeva od tebe da učiš na greškama a ne da slijepo pritišćeš dugmad u "i win" stilu. Što ne znači da ću prestat' da igram lakše igre k'o npr. Assassin's Creed, jer iako je Dark Souls dobar, ne mogu vala ovog stresa i nervoze stalno. Igra nije za svakoga, definitivno.
@Chmoljo pogotovo nije za tebe, imaš ženu, dijete, i kredit, ako budeš još i ovo igr'o strefiće te hercika. Ja nemam kredit, pa sam nekako mog'o.
@ferratilis prvo sam završio DLC da ugrabim Dark Bead spell. Manus najteži boss od svih, trebalo mi je jedno desetak pokušaja da ga konačno savladam. Na kraju sam prest'o da mu izbjegavam udarce jer nisam mu mog'o nikako tajming uhavizat', nego sve blokir'o sa Crest Shieldom. Posle Manusa Gwyn je isp'o previše lagan, jbg.
Sve u svemu odlično iskustvo, dvojku ću isto skinut nadam se uskoro, al' apsolutno nije igra za "mozak na pašu", već više "koliko psovki mogu u minuti izmislit'"