Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
berenice

#42576 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

motorna_pila wrote:Da li podrzavate istospolne brakove?

Ono mislim, je li vam okej kada bi vidjeli u Ferhadiji da dva momka idu i drze se za ruke?

Ili da se ljube i razmjenjuju poljupce dok sjede u VATRI? ili da dvije zene hodaju zagrljene ulicom? :izet:

Je li to prihvatljivo? Podrzavate li inace Queer festival,?

Jeste li tvrdo - konzervativni po ovom pitanju ili ste ultra - liberalni? Kao da vam je svejedno..

Plus jos jedno pitanje:

Kad vidimo koliko djece ima u sirotistima i pod domovima, kad bi VAS pitao da li homeseksualci ili lezbe imaju pravo da usvajaju djecu, da li bi im to dopustili kao USTAVNO pravo na zasnivanje porodice? :)

I oni su ljudi, a cvrsto vjerujem da bi djeca bila sretnija u krugu jedne prave porodice nego u domu.

Puno pozdrava i selama

Pila. :mrgreen:
Da.

Da.

Ne. Da.

Da. Ne. Jebo Hi festival. Ne hodam ni ja sa natpisom "Volim muškarce". Usrali su malo s tim festivalima.

Nije mi svejedno. Svi treba da mogu da žive kako žele, ukoliko ne vrijeđaju druge time. Zar to nije jasno???

Odgovor na plus pitanje je DA.
berenice

#42577 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

ema_ wrote:Ne / ne.
Svaki put kad te vidim na forumu mi naumpadne tvoja izjava od nedavno... priča je isto bila o homoseksualcima... nešto kao da ne bi više kontaktirala sa sopstvenim djetetom ukoliko bi ti priznalo da je homoseksualac, odnosno bilo bi samo "selam za selam".

Kada bih mogla, zabranila bih ti da uopšte imaš dijete, prije nego napraviš jedan opsežan psiho test.

Samo kažem.
Last edited by berenice on 10/09/2014 23:38, edited 1 time in total.
berenice

#42578 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

krvava wrote:Konzerva sam i tacka. Nista istospolno. Djeci je bolje u domu nego u razvratu. Povraca mi se od toga
Kakav razvrat? Djeci bolje u domu? Meni se povraća na ovaj tvoj kont.
ema_

#42579 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ema_ »

berenice wrote:
ema_ wrote:Ne / ne.
Svaki put kad te vidim na forumu mi naumpadne tvoja izjava od nedavno... priča je isto bila o homoseksualcima... nešto kao da ne bi više kontaktirala sa sopstvenim dijetetom ukoliko bi ti priznalo da je homoseksualac, odnosno bilo bi samo "selam za selam".

Kada bih mogla, zabranila bih ti da uopšte imaš dijete, prije nego napraviš jedan opsežan psiho test.

Samo kažem.

Eto ti si mi neka vertikala pa ćeš me na test staviti :lol: .

Zaobiđi me ba.
S4mpion

#42580 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Berenice, niko te nije pitao kako se osjećaš i šta ti misliš o tuđim stavovima. :zoka:
dale cooper

#42581 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

berenice wrote:

Ono mislim, je li vam okej kada bi vidjeli u Ferhadiji da dva momka idu i drze se za ruke?

Ili da se ljube i razmjenjuju poljupce dok sjede u VATRI? ili da dvije zene hodaju zagrljene ulicom? :izet:

Jeste li tvrdo - konzervativni po ovom pitanju ili ste ultra - liberalni? Kao da vam je svejedno..

Plus jos jedno pitanje:

Kad vidimo koliko djece ima u sirotistima i pod domovima, kad bi VAS pitao da li homeseksualci ili lezbe imaju pravo da usvajaju djecu, da li bi im to dopustili kao USTAVNO pravo na zasnivanje porodice? :)

I oni su ljudi, a cvrsto vjerujem da bi djeca bila sretnija u krugu jedne prave porodice nego u domu.

Puno pozdrava i selama

Da.

Da.

Ne. Da.

Da. Ne. Jebo Hi festival. Ne hodam ni ja sa natpisom "Volim muškarce". Usrali su malo s tim festivalima.

Nije mi svejedno. Svi treba da mogu da žive kako žele, ukoliko ne vrijeđaju druge time. Zar to nije jasno???

Odgovor na plus pitanje je DA.
Nekima vjerovatno nije...nažalost.

:thumbup: Za stavove.
fatamorgana

#42582 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by fatamorgana »

:shock: ..... :lol:
berenice

#42583 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

:)
kritichar

#42584 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

šteta što ovi moderatori hoće banovat :mrgreen:
berenice

#42585 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

Opet ti?
Leo_alfa

#42586 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Leo_alfa »

@berenice

:thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#42587 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Prekinite!
kritichar

#42588 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

Hoš mene pohvalit zbog zavidnog nivoa samokontrole? :oops: :mrgreen:
1 x 2

#42589 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by 1 x 2 »

boli li kad himen pukne (puca)?

kao zub?
kao ubod pčele?
kao šamar?
kao ugriz?
kao kapljica kiše koja padne za vrat?
kao čvoka?
kao...inkekcija?
kao trn?

kako boli kad himen pukne (puca)?

kakokakokakokakokako?
Sunny-7

#42590 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

Plus jos jedno pitanje:

Puno pozdrava i selama

Neka svako zivi kako hoce. Sto se tice poljubaca u Vatri, takva ispoljavanja njeznosti mi smetaju na bilo kakvom javnom mjestu, nebitno koja kombinacija u pitanju. Get a room!! Za djecu je dom zadnje rjesenje, bitno je da odrastu okruzeni ljubavlju i paznjom, da li od dva oca ili dvije majke, nebitno.
1 x 2

#42591 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by 1 x 2 »

tvoj i nije pukao tako da ne znaš.
što i nije za ponosa.
al eto...baš me nešto zanima....na koju vrstu boli sliči kad puca himen. :?

da nije...

kao indijanska vatra...ono kad vam neko zavrće kožu na ruci?
VenomousV

#42592 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

Prvo da recem kako sam na neke postove sa prethodne stranice naglas rekla "auuu"
Drugo da recem da sam jedino pusila travu, jedno vrijeme cak prilicno intenzivno pa sam skontala da ne volim da me nesto drugo kontrolise tj. da volim da imam potpunu kontrolu nad sobom :roll:

Trece, Pilino pitanje:
Podrzavam
Apsolutno mi ne bi smetalo
Po meni prihvatljivo
Ne podrzavam Queer fest, ni Prajdove u smislu "jeee idemo dernecit polugoli" ali podrzavam prajdove gdje se ukazuje na probleme lgbtq osoba
Nisam konzerva po tom pitanju ali ne bih rekla da sam 100% liberalna (vidi odgovor gore)
Bonus pitanje: Da! Mislim da bi neki homoseksualni parovi bili hiljadu puta bolji od nekih strejt parova/roditelja
alijagoro

#42593 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alijagoro »

Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Dosadi li vam,ili vam ne smeta sve dok je paznja na vama,ili na to gledate kao bezazleni flert ili da su zenskarosi?Ili,ili :D
alkalna_baterija

#42594 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alkalna_baterija »

alijagoro wrote:Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Dosadi li vam,ili vam ne smeta sve dok je paznja na vama,ili na to gledate kao bezazleni flert ili da su zenskarosi?Ili,ili :D
Ne mislim o takvim uopšte. :oops:

kiki :lol: :lol:
alijagoro

#42595 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alijagoro »

I onda kazu da su sve zene iste,a sve razlicito odgovorile :thumbup:
prolazna

#42596 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by prolazna »

alijagoro wrote:Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Obzirom da ste jednostavna bića, tako tvrdite, pomislila bih da me samo zeza, ima djevojku ali voli tako okolo. Pokušao bi da nešto hoće. Sve da mi se i dopadne na prvu ubrzo bi dosadio i počeo ići na živce.
sweet_sin

#42597 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sweet_sin »

mislim da ti muskarti trebaju raditi na licnom samopouzdanju!
Dosadno mii

#42598 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Dosadno mii »

Ako mi se sviđaju, dosadi mi i postane peglativno. Ako mi se ne sviđaju i ne razmišljam o njima :D
Enticer

#42599 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Enticer »

Dosadno mii wrote:
Ako mi se sviđaju, dosadi mi i postane peglativno. Ako mi se ne sviđaju i ne razmišljam o njima :D
A to znaci samo jedno... :D
Dosadno mii

#42600 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Dosadno mii »

A to je :D
Locked