Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
motorna_pila wrote:Da li podrzavate istospolne brakove?
Ono mislim, je li vam okej kada bi vidjeli u Ferhadiji da dva momka idu i drze se za ruke?
Ili da se ljube i razmjenjuju poljupce dok sjede u VATRI? ili da dvije zene hodaju zagrljene ulicom?
Je li to prihvatljivo? Podrzavate li inace Queer festival,?
Jeste li tvrdo - konzervativni po ovom pitanju ili ste ultra - liberalni? Kao da vam je svejedno..
Plus jos jedno pitanje:
Kad vidimo koliko djece ima u sirotistima i pod domovima, kad bi VAS pitao da li homeseksualci ili lezbe imaju pravo da usvajaju djecu, da li bi im to dopustili kao USTAVNO pravo na zasnivanje porodice?
I oni su ljudi, a cvrsto vjerujem da bi djeca bila sretnija u krugu jedne prave porodice nego u domu.
Puno pozdrava i selama
Pila.
Da.
Da.
Ne. Da.
Da. Ne. Jebo Hi festival. Ne hodam ni ja sa natpisom "Volim muškarce". Usrali su malo s tim festivalima.
Nije mi svejedno. Svi treba da mogu da žive kako žele, ukoliko ne vrijeđaju druge time. Zar to nije jasno???
Svaki put kad te vidim na forumu mi naumpadne tvoja izjava od nedavno... priča je isto bila o homoseksualcima... nešto kao da ne bi više kontaktirala sa sopstvenim djetetom ukoliko bi ti priznalo da je homoseksualac, odnosno bilo bi samo "selam za selam".
Kada bih mogla, zabranila bih ti da uopšte imaš dijete, prije nego napraviš jedan opsežan psiho test.
Samo kažem.
Last edited by berenice on 10/09/2014 23:38, edited 1 time in total.
Svaki put kad te vidim na forumu mi naumpadne tvoja izjava od nedavno... priča je isto bila o homoseksualcima... nešto kao da ne bi više kontaktirala sa sopstvenim dijetetom ukoliko bi ti priznalo da je homoseksualac, odnosno bilo bi samo "selam za selam".
Kada bih mogla, zabranila bih ti da uopšte imaš dijete, prije nego napraviš jedan opsežan psiho test.
Samo kažem.
Eto ti si mi neka vertikala pa ćeš me na test staviti .
Ono mislim, je li vam okej kada bi vidjeli u Ferhadiji da dva momka idu i drze se za ruke?
Ili da se ljube i razmjenjuju poljupce dok sjede u VATRI? ili da dvije zene hodaju zagrljene ulicom?
Jeste li tvrdo - konzervativni po ovom pitanju ili ste ultra - liberalni? Kao da vam je svejedno..
Plus jos jedno pitanje:
Kad vidimo koliko djece ima u sirotistima i pod domovima, kad bi VAS pitao da li homeseksualci ili lezbe imaju pravo da usvajaju djecu, da li bi im to dopustili kao USTAVNO pravo na zasnivanje porodice?
I oni su ljudi, a cvrsto vjerujem da bi djeca bila sretnija u krugu jedne prave porodice nego u domu.
Puno pozdrava i selama
Pila.
Da.
Da.
Ne. Da.
Da. Ne. Jebo Hi festival. Ne hodam ni ja sa natpisom "Volim muškarce". Usrali su malo s tim festivalima.
Nije mi svejedno. Svi treba da mogu da žive kako žele, ukoliko ne vrijeđaju druge time. Zar to nije jasno???
Plus jos jedno pitanje:
Puno pozdrava i selama
Pila.
Neka svako zivi kako hoce. Sto se tice poljubaca u Vatri, takva ispoljavanja njeznosti mi smetaju na bilo kakvom javnom mjestu, nebitno koja kombinacija u pitanju. Get a room!! Za djecu je dom zadnje rjesenje, bitno je da odrastu okruzeni ljubavlju i paznjom, da li od dva oca ili dvije majke, nebitno.
Prvo da recem kako sam na neke postove sa prethodne stranice naglas rekla "auuu"
Drugo da recem da sam jedino pusila travu, jedno vrijeme cak prilicno intenzivno pa sam skontala da ne volim da me nesto drugo kontrolise tj. da volim da imam potpunu kontrolu nad sobom
Trece, Pilino pitanje:
Podrzavam
Apsolutno mi ne bi smetalo
Po meni prihvatljivo
Ne podrzavam Queer fest, ni Prajdove u smislu "jeee idemo dernecit polugoli" ali podrzavam prajdove gdje se ukazuje na probleme lgbtq osoba
Nisam konzerva po tom pitanju ali ne bih rekla da sam 100% liberalna (vidi odgovor gore)
Bonus pitanje: Da! Mislim da bi neki homoseksualni parovi bili hiljadu puta bolji od nekih strejt parova/roditelja
Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Dosadi li vam,ili vam ne smeta sve dok je paznja na vama,ili na to gledate kao bezazleni flert ili da su zenskarosi?Ili,ili
alijagoro wrote:Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Dosadi li vam,ili vam ne smeta sve dok je paznja na vama,ili na to gledate kao bezazleni flert ili da su zenskarosi?Ili,ili
alijagoro wrote:Sta mislite o muskarcima koji vam se ocigledno nabacuju a nikad da pritisnu okidac,da vas pozovu na izlazak jel.
Obzirom da ste jednostavna bića, tako tvrdite, pomislila bih da me samo zeza, ima djevojku ali voli tako okolo. Pokušao bi da nešto hoće. Sve da mi se i dopadne na prvu ubrzo bi dosadio i počeo ići na živce.
mislim da ti muskarti trebaju raditi na licnom samopouzdanju!
Ako mi se sviđaju, dosadi mi i postane peglativno. Ako mi se ne sviđaju i ne razmišljam o njima
Ako mi se sviđaju, dosadi mi i postane peglativno. Ako mi se ne sviđaju i ne razmišljam o njima