Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Organic je tamo u njihA na cijeni u odredjenim krugovima ljudi, pa ti isti i polete.
Treba imati i pricu, recimo kad ti domaca jaja Ljesevo prodaje pricu da njegova jaja jesu domaca i vrijede 18 km po skoljki, ljudi kupuju i vide da nema neke razlike izmedju njih i kupovnih odnosno ta domaca jaja imaju istu boju isti miris kao i ona u granapu a koja su duplo jeftinija... i kad ubleha ne prolazi vise, onda se domaca jaja Ljesevo i farma jaja Kralupi permutuju na pricu "ali znate vama u granapu prodaju jaja stara i po 3 mjeseca, a kod nas su svjeza".
Mislio sam vise na lutanje za statusnim simbolima kad nas Ferrari paradoks uci da se ljudi ne dive drugim ljudima zbog posjedovanja statusnih simbola, nego kontaju joj da je i meni
tokio25 wrote: ↑15/05/2026 13:20
da je dobra dobra je i mislim da nema muskarca da ne bi odbio nju
samo ja licno bi preferirao gal gadot npr kad bih imao izbor
a zene kad komentarisu rijetko koja je iskrena al vole ono kao pohvaliti a u sebi se jedu sto su druge bolje od nje
A inače ćeš imati priliku da biraš, doći će Sidni i Gal pred tebe i pitati će te koju želiš osoliti
Rekao bih da kolega pretjeruje. Nije baš toliko neprivlačna da bi je svaki muškarac odbio.