McDonalds

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
swirl

#426 Re: McDonalds

Post by swirl »

Cholina_Lokica wrote:Ali pazi sviju koji pljuju, na mah su poletili prvi dan u red da stanu :lol:

Ja ne znam kako nasem narodu ne dosadi pljuvanje apsolutno svega, pogano do zla boga :-)
Ma pusti, ovako je bilo i za BBI, pa sad kao da nista nije ni bilo :-D
vryzas

#427 Re: McDonalds

Post by vryzas »

pljuc :D
GAU8

#428 Re: McDonalds

Post by GAU8 »

link wrote:
GAU8 wrote:
Sjooo eksperata sto se razumiju u McD :P :P
Hajde naucite i nas seljake sto ne znamo kako ide to tamo... :P :P
ne sekiraj se, naucices i ti, dva-tri put kad odes, doci ce to na svoje.
Nadam se.
Necu dok je guzva da me ne vidi puno raje kako se provaljujem :( :(
amrica

#429 Re: McDonalds

Post by amrica »

[quote="GAU8"
Nadam se.
Necu dok je guzva da me ne vidi puno raje kako se provaljujem :( :([/quote]

:lol: :lol: :lol:

Treba instalirati MD TV, da samo snima face u redu, live prenos :D
HAVANA

#430 Re: McDonalds

Post by HAVANA »

Jel se to otvorio McDonalds? :shock:
Saka

#431 Re: McDonalds

Post by Saka »

Ma sve u svemu McD u Sa je ispao dobar. Ko je očekivao nešto više taj vjerovatno nije nikad bio u McD. Minijaturni suhoparni hamburger ukusa truleks krpe, bajati pomfrit i ledena kola u koju natrpaju još pola čaše leda samo da manje potroše, to je McDonalds. Tako je svuda u svijetu pa tako je i ovdje.

Pozitiva je što se ovdje ne mršte kad kažeš "bez leda molim", vani ponegdje naprave facu ili ti naspu samo pola čaše, jer nećeš led. Pozitiva je i što je ovaj naš enterijer visoka klasa, napucan, sa McCafe, većina vani su obične smrdljive umazane rupe pune smetlja gdje žderu pijanci, narkomani i beskućnici.

Negativa je što kod nas nema soli i bibera (mislim da ne postoji restoran u Sarajevu gdje nema soli). I što naplaćuju kečap. Dobro, ponegdje u Evropi ga takođe naplaćuju, recimo u Austriji, ali ipak je u većini zemalja džaba.
Last edited by Saka on 22/07/2011 14:47, edited 1 time in total.
GAU8

#432 Re: McDonalds

Post by GAU8 »

A sad bez zajebancije, furka je naruciti stvari u McD kojih nema oficijelno na meniju.

Da li su i nasi ovo imali na obuci?

http://www.examiner.com/chain-restauran ... ecret-menu
http://www.candy95.com/2011/04/mcdonald ... ret-items/
Stojadin

#433 Re: McDonalds

Post by Stojadin »

ladyblue18 wrote:E moj Briselu kako vas stid nije :oops:

Mo'sh mislit, redovi zbog Starbucksa :oops:
trazim, al nigdje ne vidim ni belgijskog kralja a bogami ni premijera :-D

valjda ta daleka belgija ima vecih problema i dogadjaja od otvaranje fast fooda..
hvala bogu pa kod nas je sve perfektno sredjeno i mozemo priustit da nam predsjednik drzave otvara restorane
vryzas

#434 Re: McDonalds

Post by vryzas »

BM MENI + 2x ČIIIIIIIIZ :D ...pljuc :oops:
hurmasica

#435 Re: McDonalds

Post by hurmasica »

naglo sam izgubila apetit
HAVANA

#436 Re: McDonalds

Post by HAVANA »

Albert je u hali.Saće on.Hij komt zo.
exliberal

#437 Re: McDonalds

Post by exliberal »

luciferino wrote:Mijenjam McDonalds za sherpu sarme od kiselog kupusa sa suhim mesom i tepsiju zeljanice. AKo hoce neko da trampi kefir za kolu, prihvatam i to.
da uduplam ponudu...dajem dva za gore navedeno :D
todd_smith

#438 Re: McDonalds

Post by todd_smith »

samo da malo pljunem, pu pu pu :mrgreen:
Not My Idea

#439 Re: McDonalds

Post by Not My Idea »

Comrad wrote:Ma ne morate postati slike, oni redovi nisu normalni domacim cobanima koji bi najradije da je ondje bilo 2-3 ljudi na ulazu. To je tako na cijelom svijetu. Pa ljudi izlazak igrice, filmova, karti za koncert, normala po svijetu postavljaju satore i cekaju u redovima, jedino mi glumimo ko nas to ne zanima. Normalno je da se u cevabdzinicama sjedi jedno drugom na glavi za patuljastim stolicama i stolovima, a ovo kao nije normalno.

Ponasate se ko skupina penzionera kojima sve zivo smeta, pustite te ljudi neka rade sta hoce. Sta mene zaboli koji q sto je bio toliki red ispred mcd? Mozda cu nekad tamo svratit, mozda i necu, ionako izbjegavam da placam 10KM za obrok koji kuci mogu napravit za 2KM, jedino ako bas moram nesto pojesti. Ne vidim zasto je neko papak jer je eto otisao odmah u mcd prvi dan, pa sta ako je.

Al ne mi smo najpametniji, najbolji, najljepsi, nas ne zanima nista moderno, mi smo cool...ma jesmo da izvinete, zadnja smo rupa na svirali. Prodjite malo svijetom pa cete se uvjerit.

Dolaze nove generacije i pomirite se s im. I budite sigurni, sutra kad vas dijete uzme za ruku i kaze tata sutra ujutro se otvara kingburger vodi me hocu prvi u red, da vidimo sta cete uradit. :run:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
svako slovo potpisujem
respo

#440 Re: McDonalds

Post by respo »

Klon wrote:
ladyblue18 wrote:E moj Briselu kako vas stid nije :oops:

Mo'sh mislit, redovi zbog Starbucksa :oops:
dobro da si ovo postavio.
nasli ljudi znaju samo pljuvati po svemu sta se desava u Bosni i po svemu sto je bosansko.
zeznuo si se mcd nije bosanski
bas me zanima bili red bio kad bi se otvarao fast food hadzi mujo
kad bi imao hadziburger hadzikolu itd
kad bi hadzi meni bio 5 maraka
bull21

#441 Re: McDonalds

Post by bull21 »

Meni ne smeta McD (baš naprotiv, drago mi je što više nismo barem po tom pitanju u rangu sa Šri Lankom) ali mi smeta činjenica da sam danas na relaciji od Skenderije do Grbavice maltene svakih 10-20 metara vidio ono sra*e od sokova sa logom McDonaldsa... :/
atko

#442 Re: McDonalds

Post by atko »

Not My Idea wrote:
Comrad wrote:Ma ne morate postati slike, oni redovi nisu normalni domacim cobanima koji bi najradije da je ondje bilo 2-3 ljudi na ulazu. To je tako na cijelom svijetu. Pa ljudi izlazak igrice, filmova, karti za koncert, normala po svijetu postavljaju satore i cekaju u redovima, jedino mi glumimo ko nas to ne zanima. Normalno je da se u cevabdzinicama sjedi jedno drugom na glavi za patuljastim stolicama i stolovima, a ovo kao nije normalno.

Ponasate se ko skupina penzionera kojima sve zivo smeta, pustite te ljudi neka rade sta hoce. Sta mene zaboli koji q sto je bio toliki red ispred mcd? Mozda cu nekad tamo svratit, mozda i necu, ionako izbjegavam da placam 10KM za obrok koji kuci mogu napravit za 2KM, jedino ako bas moram nesto pojesti. Ne vidim zasto je neko papak jer je eto otisao odmah u mcd prvi dan, pa sta ako je.

Al ne mi smo najpametniji, najbolji, najljepsi, nas ne zanima nista moderno, mi smo cool...ma jesmo da izvinete, zadnja smo rupa na svirali. Prodjite malo svijetom pa cete se uvjerit.

Dolaze nove generacije i pomirite se s im. I budite sigurni, sutra kad vas dijete uzme za ruku i kaze tata sutra ujutro se otvara kingburger vodi me hocu prvi u red, da vidimo sta cete uradit. :run:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
svako slovo potpisujem
potpisujem potpisano :D :thumbup:

Al u drugu ruku mi ne bi bili mi kad nebi bili mi :D i ova ovolika papanijada je u stvari nas nacin da iskazemo veliko interesovanje za McD :D

taaaa ceee McD
Troll_Happens

#443 Re: McDonalds

Post by Troll_Happens »

jel ima na kasi da se dobije ona knjizica mala sa ponudom i jeftinijim stvarima ako uzmes bubam 2 big mac ili tako nesto.. ili jos to nije zazivilo ??? :D
slobodni armirach

#444 Re: McDonalds

Post by slobodni armirach »

:lol: :lol: :lol:
ma niko ovdje nema nista protiv Mc, ma nek dolazi ko hoce, al ba da ne pravimo golemu hampu oko svega, :D :D

Ispade da ne znamo ni u kafanu uc treba nam navigacija i specijalne upute, :-D :-D :-D

sad sam zbunjen neznam bil išo' pod Abdestom u Mc il' ipak ne?
Rouvitsa

#445 Re: McDonalds

Post by Rouvitsa »

bull21 wrote:Meni ne smeta McD (baš naprotiv, drago mi je što više nismo barem po tom pitanju u rangu sa Šri Lankom) ali mi smeta činjenica da sam danas na relaciji od Skenderije do Grbavice maltene svakih 10-20 metara vidio ono sra*e od sokova sa logom McDonaldsa... :/
tek smo sada u rangu sa Šri Lankom,oni već imaju McD... :-)
respo

#446 Re: McDonalds

Post by respo »

slobodni armirach wrote::lol: :lol: :lol:
ma niko ovdje nema nista protiv Mc, ma nek dolazi ko hoce, al ba da ne pravimo golemu hampu oko svega, :D :D

Ispade da ne znamo ni u kafanu uc treba nam navigacija i specijalne upute, :-D :-D :-D

sad sam zbunjen neznam bil išo' pod Abdestom u Mc il' ipak ne?
upravo ovo
al jok cim kazes kakva smo gamad odmah imas nesto protiv mcd ili koga vec

kao sto rece jedan u jednom filmu
mi kad smo jeli viljuskama oni nisu znali sta je to
da bi sad ispalo obrnuto
p206

#447 Re: McDonalds

Post by p206 »

evo ekskluziva na sa-x, kažu Džekson preš´o u McDonalds nakon dugih pregovora
Edin H.

#448 Re: McDonalds

Post by Edin H. »

Da sportisti ne bi bili gladni :D

McDonald's to build its largest restaurant at London Olympic Games

http://www.independent.co.uk/life-style ... 18263.html

Image
lajkujMe

#449 Re: McDonalds

Post by lajkujMe »

Joj gledam ovu i slicne teme vec mjesecima, iskreno da kazem kad sam cuo da se otvara mcdonalds kod nas bio sam sretan i euforican, nisam planirao da idem tamo odmah prvi dan i probam to svjetsko cudo mene to ne interesuje, ja sam bio sretan sto BIH nece biti neki luzer u statistici koja nema MC, za oni koji ga nevole neka im ali bar budite sretni ako turist pita gdje je MC da mozete ponosno reci eno tamo u titovoj a ne kao prije nemamo ga pa te turist krivo pogleda i pomisli gdje u pi** mat*** je dosao. Oni koji hoce da jedu tamo i imaju pare tamo sretno nadam se da cete se najesti i uzivati.

Sto se mene tice ja cu kad mi je cejf otici tamo da probam ili pojedem nesto malo, ne kanim ici tamo svaki dan a boga mi ni jednom sedmicno.

Sto se tice cevap je zakon, pa jeste i nije, ukusan je vjerovatno bolji od MC ali je nezdrav a i skup kao neki meni iz MC'a nisam bio u cevabdzinici vec godinu dana, ili zbog para ili zato sto mi je mrsko otici.
zilla_

#450 Re: McDonalds

Post by zilla_ »

Lijepa naša bosanska kuhinja.... Danas sam bio u mcd i kupio 6 bigmac-ova i 6x pomftir = 45KM... Dok prođa malo ova euforija moći će oni fino katanac stavit na vrata... Onaj hamburger od 2,5KM ko ptičije jaje :lol: :lol: :lol:

Image

E drugo je ko želi da kupuje ime nek jede tamo ali ja znam da mi je naš roštilj 100x ukusniji od ovog smeća :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked